Badass Lady Gang

de câte ori în viața ta ai fost încălțat?

de câte ori în viața ta te-ai oprit să faci ceva pentru că ai crezut că vei arăta „prost.”?

de câte ori te-ai oprit să începi ceva pentru că nu credeai că o poți face?

da, de multe ori. TERMINĂ.

de ce continuăm să permitem ca teama de a fi judecați de colegii noștri să ne împiedice să facem lucrurile pe care vrem să le facem? Vrei să știi cine nu se teme de a fi judecat de temerile lor? Copii! De ce? Ei bine, pentru unul, ei nu au trăit prin iadul care este pubertatea, dar copiii au un singur scop. PENTRU A JUCA. Vor să creeze, să pună întrebări și să exploreze. Copiii merg la un loc de joacă, caută un alt copil care se distrează bine, întreabă dacă vor să se joace și se joacă. Nu se opresc și spun: „Oof (introduceți numele/titlul adultului aici), acesta este un copil atractiv. Probabil că nu vor să se joace cu mine pentru că nu sunt destul de drăguță.”Sau. „Oh, omule, acel bebeluș balansează niște pantaloni scurți minunați pentru barca cu pânze Tommy Hilfiger, pun pariu că nu vor să se joace cu mine și cu pantalonii mei albastri murdari.”

copiii vor doar să se joace! Vor să se joace atât de mult încât plâng când trebuie să înceteze să joace! Țipă încă 5 minute! Când ai plâns vreodată când a fost timpul să părăsească locul de muncă sau un antrenament merge, „5 mai multe minute! Mă distrez atât de mult!!!!”?

da, probabil niciodată.

ceva ce văd și aud de la prietenii mei în fiecare zi este cât de nefericiți sunt la locul de muncă. Ei simt ca ei —

1. Nu fac ceea ce vor ei să facă.

2. Nu sunt apreciate.

3. Nu fac destui bani.

4. Sunt suprasolicitați și subapreciați.

5. Nu simt ca colegii lor le valoare.

și da, unele sau toate cele de mai sus pot fi de fapt adevărate. Dar cine este 100% fericit în fiecare secundă din fiecare zi la serviciu? E muncă. Dar, este un echilibru.

cred că nu sunt provocați sau folosiți, ceea ce înseamnă că nu se distrează. Și știu la ce te gândești; se numește muncă, nu joacă. Dar, în mod ironic, opusul jocului nu este munca. e depresie.

oamenii fac cea mai bună muncă atunci când–

1. Crezi în ceea ce faci.

2. Îți pasă de proces și de rezultat.

3. Lucrezi bine cu echipa ta.

4. Te simți ca un membru valoros al echipei.

5. Crezi că vocea ta este auzită.

6. Sunteți încântați de provocare.

7. Te simți recompensat sau compensat în mod adecvat.

(această listă este nesfârșită.)

știu că acest lucru este complicat, dar ai crede angajatori/companii/organizații / manageri etc. ar dori să promoveze medii jucăușe și creative. Dacă doriți să scoateți cel mai bun produs, de ce să nu implementați un model de afaceri care să asigure angajații fericiți? Angajați fericiți = produse mai bune = clienți fericiți.

ieri a fost ziua mea de odihnă, ceea ce însemna că am avut 3 ore înainte de a mă culca la ora 10:00. Am sărit pe canapea gata să mă uit la niște gospodine reale din Orange County. Cinci minute și a trebuit să schimb stația. Erau, surpriză, certându-se că nu comunicau. Când a devenit acest spectacol o luptă de o oră? Am folosit pentru a-mi place unele gospodine reale, dar este devenit foarte greu pentru a viziona. Așa că am pornit Netflix și, spre surprinderea mea, am constatat că au existat discuții Ted acolo. Vă puteți imagina doar entuziasmul meu. Așa că am ales „cel mai bun din Ted” și am început primul meu discurs Ted de Steve Keil intitulat „Un Manifest pentru joacă și Bulgaria și nu numai.”

el a deschis cu „Sunt aici astăzi pentru a începe o revoluție.”Am fost ca și cum m-aș înscrie, pentru ce ne revoltăm!?! Apoi a continuat să vorbească despre exact ceea ce tocmai am subliniat mai sus. El a vorbit despre modul în care opusul jocului este depresia. Modul în care jocul provoacă adaptabilitate și te învață cum să fii creativ și inovator. Cum jocul te ajută să dezvolți maturitatea emoțională cognitivă. Cum jocul stimulează creativitatea. Și că nu credem că adulții ar trebui să joace. Credem că adulții trebuie să fie serioși. CEEA CE ESTE O NEBUNIE! Îți poți imagina o viață fără joacă? Nu pot! Tot ce fac este să joc. Dar un lucru pe care nu l-a atins a fost că o componentă cheie a unui mediu creativ este crearea unui mediu sigur și grijuliu.

când m-am culcat, mi-am continuat călătoria Ted Talk și am dat peste „creativitate și joacă” de Tim Brown. El preia dreptul în cazul în care Steve Keil rămas. În cuvintele lui Tim, ” … ne temem de judecata semenilor noștri și ne este rușine să ne arătăm ideas…to cei din jurul nostru. Și această teamă este ceea ce ne face să fim conservatori în gândirea noastră. Deci, am putea avea o idee sălbatică, dar ne este frică să-l împărtășească cu oricine altcineva.”

este nevoie de tone de timp și o mulțime de efort pentru a elimina regulile și restricțiile pe care le punem pe noi înșine și pe alții. Nimeni nu vrea să fie ‘prea ciudat’ sau ‘prea enervant’, ‘prea tare’ sau ‘prea vocal’. Dar sincer, mi-am trăit toată viața mărșăluind în ritmul tobei mele și fac un efort sincer să nu mă iau prea în serios și să nu ascult ce spun ceilalți despre mine.

nu sunt perfect, încă las ceea ce percep alți oameni să facă sau să creadă despre mine să ajungă la mine, dar vă pot promite că a face un efort conștient de a nu se schimba pentru a-i mulțumi pe ceilalți mă face o persoană mai fericită.

Iată un exemplu excelent, flash MOBS! Îți amintești de alea? O persoană începe să danseze. Te gândești, ” ce pe pământ uita-te la acea persoană nebună.”Apoi se alătură altul și altul și încă zece. Înainte să-ți dai seama, un grup uriaș dansează la unison și nu este atât de ciudat, dar total minunat. Toată lumea are un timp uimitor și sunt în afară de ceva imens.

îndrăznește să fii persoana care dansează prima.

când a fost ultima dată când ai acționat dintr-un impuls fără să te gândești la ce vor crede ceilalți despre tine? Când a fost ultima dată când ai râs atât de tare, încât te-a durut partea? Râdem politicos, zâmbim politicos, lucrăm politicos. NU MAI FI POLITICOS! Nu te mai amesteca. Îmbrățișează-ți diferențele și începe să colorezi în afara liniilor. Toată ziua îmi privesc prietenii muncind și trăind politicos. Ei fac ceea ce li se cere și au idei geniale. Dar ei nu cred că pot spune nimănui despre ei. „Sunt doar o scuză (inserați aici)” sau „nimănui nu-i pasă” spun ei. Găsiți pe cineva căruia îi pasă!

schimbarea vine numai atunci când sunteți deschis. Ori de câte ori simți că vocea aceea mică îți spune: „probabil că nu ar trebui să faci asta, vei arăta prost” sau „nu zgâlțâi cușca”, „nimeni nu te va plăcea dacă porți asta”, „nu ești destul de drăguță”, „a fost o glumă proastă”, „nu ești suficient de bun”, desenează un cerc în jurul ei pentru că trebuie să încetezi să crezi acele voci mici. Și trebuie să oprești auto-vorbirea negativă pentru că te reține.

viața este scurtă. Fii recunoscător că ești aici. Dacă nu ești fericit, fă o schimbare. Dacă nu sunteți fericit la locul de muncă, găsiți bucurie în afara muncii sau obțineți un nou loc de muncă. Dacă nu faci parte din soluție, permiți ca problema să persiste.

îngrijire mai mult. Ai grijă de tine. Crede în tine. Nu mai anticipa eșecul și îndrăznește să eșuezi mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *