Avi Kaplan iese Pentatonix în lacrimi la revedere Video

prin amabilitatea Facebook

într-un videoclip emoțional lansat vineri, Avi Kaplan și-a anunțat plecarea din grupul A Cappella Pentatonix. Kaplan a declarat că se luptă cu decizia de ceva vreme și le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat în ultimii șase ani.Kaplan a continuat să explice că o mare parte din succesul PTX se datorează ritmului rapid al angajamentelor lor și că, de-a lungul timpului petrecut cu grupul, a avut dificultăți în a face față incapacității de a-și vedea prietenii și familia atunci când a avut nevoie. De asemenea, le-a urat bine celorlalți membri ai grupului de acum patru persoane.

„cred în ceea ce facem și cred în ceea ce vor face ei”, a spus el. „Nu le-aș putea inhiba niciodată succesul în niciun fel. N-aș vrea niciodată asta.”

Kaplan, care a cântat bas pentru grup, a declarat că va continua să creeze muzică. Cântăreața și-a reținut lacrimile în timp ce și-a exprimat speranța că fanii lor vor înțelege decizia sa de a merge cu inima. El a adăugat că va continua să cânte în toate datele viitoare ale turneului.

Pentatonix a câștigat sezonul 3 al NBC „The Sing-Off” și a făcut spectacole tribut la mai multe spectacole de premii. Colaborarea lor cu Dolly Parton la clasicul ei ” Jolene „a devenit virală după apariția lor la” The Voice”, pentru care au câștigat al treilea premiu Grammy ca cel mai bun duo/grup de țară din 2017.

Popular pe Variety

potrivit unei surse Variety, Kirstin Maldonado, mezzo-soprana din grup, se pare că lucrează la un EP solo la RCA Records — de asemenea, eticheta grupului. Ea a oferit vocea invitaților pe o piesă Helena Legend, ” doza de tine, „care este creditat ca” Helena Legend x kirstin(tm).”Maldonado și-a schimbat apoi toate mânerele de pe rețelele de socializare în numele kirstin(tm), potrivindu-se cu numele folosit pe pistă. Cu toate acestea, Maldonado nu a lansat încă declarații publice despre noi lucrări. Nu este clar dacă vreun material solo de la Maldonado ar însemna încă un membru al grupului care pleacă.

Urmăriți videoclipul de mai jos sau pe pagina de Facebook a Pentatonix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *