Asheville Botanical Gardens / Asheville cabine de Willow Winds

Asheville activități

Asheville și Carolina de nord de Vest oferă o varietate abundentă de flori, plante, copaci, arbuști și sol acoperă unic pentru zona. Locuitorii și vizitatorii pot vizita două grădini publice: arboretul din Carolina de Nord și Grădinile Botanice Asheville. Ambele sunt ușor accesibile cu vehiculul și oferă un loc plăcut pentru a explora mediul înconjurător. Pentru cei interesați să vadă această frumusețe naturală în primul rând și să învețe mai multe despre speciile native și non-native care înfloresc în munții din vestul Carolinei de Nord – o vizită la una sau ambele este foarte recomandată.

North Carolina Arboretum

există mai multe moduri de a vedea Arboretum Carolina de Nord. Plimbați-vă, excursie pe jos, cu bicicleta sau de a folosi tehnologia pentru a conduce drumul. Toată lumea va avea o preferință diferită pentru modalități de a explora această grădină publică de 434 de acri. NC Arboretum este situat pe traseul 191, chiar lângă Blue Ridge Parkway, la mile marker 393. Vizitați site-ul web NC Arboretum pentru indicații.

expoziție de grădină Bonsai
bucurați-vă de expoziția de grădină Bonsai din NC Aboretum. Fotografie prin amabilitatea NC Arboretum.

ore:
1 aprilie până la 31 octombrie: 8 A.M. până la 9 p. m. cu porțile de intrare închise la 8 p. m.
1 noiembrie până la 31 Martie: 8 A. M. până la 7 p. m. cu porțile de intrare închise la 6 p. m.

Cost: se percepe o taxă de parcare de 14 USD pe vehicul.

tururi cu ghid: Nature Garden Trail este de mile de un kilometru și leagă Expoziția Baker și Centrul de educație. Bucurați-vă de afișează naturii de culoare si de a invata mai multe despre plante, animale și a mediului prin citirea semnalizarea descriptiv.

tururi ghidate: din aprilie până în noiembrie, vizitatorii pot opta pentru o plimbare gratuită cu traseu ghidat marți sau joi la 1 p.m. există, de asemenea, o plimbare gratuită cu grădină ghidată vineri la 10 A. M. aceste excursii sunt o mare oportunitate de a vedea alte trasee împădurite și de a afla mai multe despre plante, flori sălbatice, copaci, animale sălbatice și istoria utilizării terenului.

tururi de telefon mobil (sau MP3): pentru cei cărora le place să folosească tehnologia pentru a îmbunătăți învățarea, turul telefonului mobil oferă o mulțime de informații. Vizitatorii care optează pentru a vedea arboretul NC în acest fel pot face acest lucru în ritmul lor propriu, conectându-se la informații printr-un apel telefonic și/sau o descărcare pe telefonul inteligent sau pe playerul MP3. Există 10 opriri pentru turul telefonului mobil în zona principală a grădinii și toate sunt marcate cu un semn care spune: „formați și descoperiți.”

Geocaching: Cu un dispozitiv portabil care are software de poziționare globală (GPS), vizitatorii pot participa la geocaching, o nouă vânătoare de comori digitale populare. Arboretum are 10 site-uri diferite geocache pe proprietate. Pur și simplu solicitați Pachetul Geocaching de la personalul de la recepția centrului Baker pentru a începe.

drumeții& trasee de ciclism: arboretul NC are 10 mile de trasee de drumeții și ciclism pentru ca publicul să se bucure. Aceste zone naturale, împădurite, se învecinează cu pădurea experimentală Bent Creek. Planificați o excursie pe oricare dintre aceste trasee în avans. Vizitați această pagină și descărcați o hartă traseu.

Gradini botanice

tufe cu flori galbene
Gradinile Botanice din Asheville prezinta plante originare din regiunea WNC.

Grădinile Botanice de la Asheville prezintă plante originare din regiunea WNC.Grădinile Botanice Asheville sunt un mediu intim, retras în aer liber în orașul Asheville, unde vizitatorii pot vedea și afla mai multe despre plantele native ale Apalașilor din sud. Colecția de plante native include peste 600 de specii, iar peste 50 dintre acestea nu sunt foarte frecvente, rare sau chiar pe cale de dispariție.

vizitați această pagină pentru indicații către Grădina Botanică din Asheville.

un traseu de buclă de jumătate de milă duce vizitatorii în toate grădinile, care sunt accesibile persoanelor cu handicap. A se vedea o cabină autentică și springhouse de-a lungul drum. Faceți o pauză în foișor sau odihniți-vă pe oricare dintre băncile furnizate.Grădinile Botanice Asheville oferă un sanctuar liniștit departe de restul lumii. Vizitatorii sunt încurajați să asculte sunetul vântului și fluxul susură pe proprietate în timp ce iau în împrejurimile lor. Radiourile, animalele de companie și echipamentele sportive trebuie lăsate în urmă. Grădinile Botanice sunt un loc unde vă puteți relaxa, deconecta și experimenta seninătatea lumii naturale.

Grădinile Botanice sunt deschise publicului în timpul zilei. Intrarea este gratuită și sunt încurajate donațiile.

faceți o cale bine purtată prin Grădinile Botanice de la Asheville pentru a vedea afișaje naturale care se schimbă odată cu anotimpurile.

calea prin grădini copaci
luați o cale bine purtată prin Grădinile Botanice de la Asheville pentru a vedea afișaje naturale care se schimbă odată cu anotimpurile.

aprilie – mai
aceste două luni sunt ideale pentru vizualizarea afișajelor florale fenomenale. În plus față de multe alte tipuri de flori, florile Trillium acoperă versanții muntelui, creând un spectacol uimitor de culoare și frumusețe naturală.

Mid-summer – Early Fall
vizitatorii vor vedea multe alte tipuri de flori florale care acoperă Grădinile Botanice din vară până în toamnă. Aceasta poate include: Blazing Star, Coneflower cu Cap Verde, Goldenrod și Joe-Pye Weed, printre multe alte soiuri.pentru o listă completă de flori care pot fi văzute în orice lună a anului, vizitați site-ul Grădinii Botanice.

rezervați o cabană în Asheville, aproape de aceste grădini publice. Cabinele sunt dotate cu tot ce este necesar și sunt situate într-o grădină împădurită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *