Arte și Cultură

este Centrul de Psihiatrie Kings Park de fapt bântuit? imagine: flickr.com/cory seamer

povestea casei bântuite Amityville a fost făcută faimoasă prin filme începând cu sfârșitul anilor ‘ 70. dar nu este singura locație Long Island despre care se crede că este un centru pentru activități paranormale. Iubitorii de ghouls și fantome pot simți, de asemenea, fiorul pe coloana vertebrală la Kings Park Psychiatric Center.

conținut înrudit: cele mai înfricoșătoare orașe din Long Island

ca o scenă dintr-un film de groază, Centrul psihiatric Kings Park stă izolat și disperat. Buruienile, murdăria, azbestul și plumbul preiau locul, în special clădirea 93, care încă stă înaltă peste proprietate. Interiorul este haos. Vopsea decojită, graffiti, holuri înfiorătoare, cu ferestre sparte și paturi ruginite pentru pacienți, așezate ca rămășițe ale ceea ce era.Centrul psihiatric Kings Park a început tratarea pacienților bolnavi mintal în anii 1880. Înainte de a fi închis oficial în 1996, sute de mii de pacienți au trecut prin ușile unde au fost efectuate lobotomii și terapia electro-șoc. Corpurile multora dintre acești pacienți stau într-un câmp potter din apropiere, potrivit unui articol din 2012 al lui Lawrence Downes în New York Times.

mizerie și haos este ceea ce veți găsi în interiorul Kings Park Centrul de Psihiatrie. imagine: flickr.com / cory seamer

viitorul Centrului psihiatric abandonat Kings Park este neclar, dar istoria sa rămâne înscrisă în mintea oamenilor. Unii chiar cred că trecutul său persistă să bântuie locul. Din aceste motive, a devenit un punct fierbinte în timpul Halloween-ului, în timp ce căutătorii de emoții se îndreaptă spre ei înșiși pentru a asista la activități paranormale (în ciuda faptului că intrarea este închisă publicului). Mărturiile plutesc pe Internet de la vizitatori și vânători de fantome care pretind că au auzit zgomote ciudate sau au văzut figuri neobișnuite în roaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *