Ar trebui să vă alăturați unui Club de investiții imobiliare?

fie că sunteți un investitor imobiliar cu experiență sau începător, aderarea la un club de investiții imobiliare este o modalitate excelentă de a vă dezvolta cariera sau afacerea. În funcție de tipul de club la care vă alăturați, puteți construi rapid bogăția fără toate riscurile financiare, munca sau stresul implicat în investițiile în imobiliare pe cont propriu.

ce este un Club de investiții imobiliare?

acesta este pur și simplu un forum care reunește investitori, profesioniști imobiliari și experți din industrie. Un club de investiții imobiliare este alcătuit din investitori cu experiență, investitori noi sau un amestec de ambele. Oamenii se alătură acestor cluburi în principal pentru a dobândi cunoștințe și experiență despre investițiile imobiliare.

în general, cluburile de investiții funcționează în două moduri: investiții independente și investiții de grup. Investiția independentă este locul în care un investitor individual cumpără proprietăți pe cont propriu. Cu investiții de grup, membrii își adună banii pentru a investi în imobiliare. Mare lucru despre această din urmă opțiune este că puteți investi banii pasiv și lăsați alți profesioniști se ocupe de operațiunile de afaceri.

când vine vorba de aderare, nu există minime legale sau limite pentru numărul de persoane necesare pentru a lansa un club de investiții. Majoritatea cluburilor sunt persoane juridice cu oficiali aleși și orientări scrise de investiții pe care membrii trebuie să le urmeze. Pentru a vă alătura unui club de investiții, este posibil să trebuiască să plătiți o taxă anuală sau lunară de membru.

avantajele și dezavantajele Cluburilor de investiții imobiliare

înainte de a vă alătura unui club de investiții imobiliare, trebuie să cântăriți toate argumentele pro și contra. Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

beneficiile de a adera la un club de investiții imobiliare

  • Networking – unul dintre principalele avantaje de a adera la un club de investiții imobiliare este posibilitatea de a rețea. Majoritatea cluburilor au întâlniri fizice sau virtuale cel puțin o dată pe lună. Puteți face rețea cu alți investitori, precum și cu profesioniști precum contabili, contractori, brokeri, agenți imobiliari, contabili, Agenți imobiliari sau avocați din zona dvs. Această rețea imobiliară va fi foarte valoroasă atunci când doriți să găsiți proprietăți de investiții de vânzare.

Related: secretele unei rețele Imobiliare eficiente

  • educație imobiliară – există de obicei un vorbitor invitat la fiecare întâlnire a Clubului de investiții imobiliare. Subiectele acoperite ar putea fi analiza pieței de închiriere, analiza proprietății de închiriere, investițiile tradiționale vs Airbnb sau cum să închideți tranzacțiile imobiliare. Pe lângă învățarea de la vorbitorii invitați, puteți culege multe și din cunoștințele colective ale altor membri. O astfel de educație vă va ajuta să luați decizii mai bune ca investitor imobiliar.
  • punerea în comun a resurselor financiare – ca investitor imobiliar individual, este posibil să nu aveți suficiente resurse pentru a investi în proprietăți listate sau în afara pieței. A face parte din parteneriate imobiliare oferă o oportunitate de a pune în comun bani cu alți investitori și de a investi în proprietăți cu venituri pe care nu le-ați putea accesa pe cont propriu.

Related: Cum de a forma parteneriate imobiliare proprietate

  • Real-world experience – dacă sunteți un investitor imobiliar incepator, fiind parte dintr-un club oferă o oportunitate de a câștiga experiență reală. Veți avea șansa de a interacționa cu oameni care închid cu succes oferte imobiliare în zona dvs. Prin astfel de angajamente, veți învăța ce să faceți și ce să nu faceți atunci când cumpărați sau vindeți proprietăți de investiții. Câștigă o astfel de experiență va economisi o mulțime de timp și bani ca un investitor imobiliar.

Related: 5 avantaje de a fi într – un club de investiții imobiliare

dezavantaje de a adera la un club de investiții imobiliare

escrocherii Club de investiții imobiliare

  • escrocherii-aderarea la un club de investiții imobiliare de renume poate stimula foarte mult afacerea. Cu toate acestea, există multe povești despre investitori care au pierdut milioane de dolari în cluburi frauduloase. Prin urmare, este foarte important să vă faceți diligența înainte de a vă alătura unui club. Faceți cercetări aprofundate asupra grupului și a echipei sale de conducere. De cât timp există? Cine este liderul? În ce fel de proprietăți investesc? Ce spun oamenii despre club? Există procese sau pretenții care implică utilizarea abuzivă a fondurilor? Dacă întâlniți orice steaguri roșii, pur și simplu de mers pe jos și nu te uita înapoi.
  • lipsa de lichiditate-odată ce ați contribuit bani pentru achiziționarea de active, obtinerea-l înapoi ar putea fi o provocare. Banii dvs. ar putea fi legați de ani de zile și, în cele din urmă, veți obține o rentabilitate foarte mică a investiției. Prin urmare, înainte de a vă alătura grupului, aflați ce presupune procesul de plecare.
  • conflicte de personalitate – deoarece membrii unui club de investiții au personalități diferite, este posibil să se ciocnească în opiniile lor. Ca urmare, ajungerea la un acord cu privire la probleme importante ar putea fi dificilă. Acest lucru ar putea însemna pierderea potențialelor oportunități de investiții pe parcurs.
  • costuri ridicate de membru – pe lângă taxa anuală de membru, unele cluburi de investiții solicită membrilor lor să investească mulți bani sau să cumpere cursuri scumpe atunci când se alătură. Astfel de costuri vor ajunge să vă mănânce profiturile și fluxul de numerar.

Cum de a găsi un club de investiții imobiliare să se alăture

v-ați decis că aderarea la un club de investiții imobiliare este potrivit pentru tine? Cum te duci despre găsirea unui veritabil Club de investiții imobiliare?

ai putea pur și simplu Google statul sau numele orașului și cuvintele ‘real estate investment club’ sau ‘real estate investing group’. De asemenea, puteți verifica MeetUp.com sau LinkedIn pentru a vedea dacă există cluburi imobiliare în zona dvs.

alternativ, căutați capitolul local al Asociației Naționale a investitorilor imobiliari (NREIA). Obiectivul acestei asociații comerciale nonprofit este educarea și protejarea membrilor săi.

concluzie

aderarea la un club de investiții imobiliare bun poate fi un joc-changer pentru afacerea ta. Dacă nu puteți găsi un club local de investiții imobiliare care este potrivit pentru dvs., luați în considerare începerea propriului dvs. Consultați profesioniștii imobiliari pentru a afla ce este necesar pentru a începe un grup de investiții imobiliare. Participați la evenimentele altor cluburi pentru a vă simți cum funcționează. Creați roluri, stabiliți regulamente și recrutați membri. Odată ce aveți suficienți membri, organizați întâlniri trimestriale, lunare sau chiar săptămânale. Cu suficiente cercetări și un plan bun, sunteți sigur că veți reuși.

înrudite: Cum de a începe un club de investiții imobiliare

începeți căutarea dvs. de investiții imobiliare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *