” am nevoie de bani în timp ce aștept decontarea accidentului meu de mașină. Care Sunt Opțiunile Mele?”

decontarea accidentelor auto

IMPORTANT: Hensley Legal Group, PC este o firmă de avocatură, nu un serviciu de împrumut și, prin urmare, nu poate oferi împrumuturi orice fel de asistență financiară pentru persoanele fizice de așteptare pentru așezări accident de masina.

așezările de accidente de mașină ajută victimele rănite să se întoarcă pe picioare. Din păcate, obținerea unei decontări de accidente auto necesită de obicei o luptă legală cu compania de asigurări. Poate dura luni, uneori chiar ani, pentru a obține banii de care aveți nevoie pentru a vă întoarce la viața normală după un accident de mașină.

între timp, obligațiile dvs. financiare nu se opresc (și, de obicei, devin și mai complexe) după un accident grav de mașină. Cheltuielile medicale sunt o sursă evidentă de stres financiar. Apoi, există și alte servicii pe care va trebui să le plătiți dacă sunteți prea răniți pentru a le face, cum ar fi îngrijirea de zi, livrarea produselor alimentare sau curățarea casei. În același timp, gospodăria dvs. poate fi nevoită să meargă fără un venit constant dacă dvs. sau persoana iubită nu puteți lucra în timp ce vă vindecați de leziuni.

în timp ce așteptați ca compania de asigurări să se reunească, cum vă veți plăti facturile?

opțiuni pentru asistență financiară după un Accident de mașină

asistență financiară

aveți câteva opțiuni pentru asistență financiară în timp ce așteptați soluționarea accidentului de mașină:

  1. împrumuturi Pre-decontare
  2. asigurări de sănătate
  3. organizații caritabile

amintiți-vă, înainte de a lua orice decizii financiare, asigurați-vă că le discutați cu un consilier financiar de încredere sau cu vătămarea dvs. personalătorney.

împrumuturi Pre-decontare

pre-decontare-împrumut

un împrumut pre-decontare este destul de auto-explicativ: este un împrumut pe care îl primiți înainte de a obține decontarea. Multe companii de împrumut oferă împrumuturi înainte de decontare pentru cei implicați în prezent în negocierile de decontare.

când aplicați pentru acest tip de împrumut, compania de creditva revizui detaliile cazului dvs. și va estima valoarea settlement.It poate permite apoi să împrumute o parte sau toate că valoarea estimată. Pentru a împrumuta acești bani, va trebui să fiți de acord să rambursați compania de creditare atunci când cazul dvs. de accident se rezolvă.

ce este bun despre împrumuturile Pre-decontare?

lucru bun despre pre-decontare împrumuturi este că acestea sunt dependente de decontare dumneavoastră. De obicei, dacă nu primiți o decontare sau un premiu din cererea sau procesul dvs. de accident de mașină, nu sunteți obligat să rambursați împrumutul.

ce este rău în ceea ce privește împrumuturile înainte de decontare?

cu toate acestea, un lucru rău despre pre-decontare împrumuturi este căei nu vin ieftine. Multe companii de creditare percep o taxă fixă sau lunară pentruserviciile lor. Dacă plata unei taxe nu este o opțiune pentru dvs., atunci este posibil să trebuiesă analizați alte surse de asistență financiară. În plus, în cazul în care casedoes dvs. rezolva, dar se stabilește pentru mai puțin decât v-ați așteptat, veți încă datorez whatyou împrumutat inițial, chiar dacă nu aveți bani.

ar trebui să solicit un împrumut înainte de decontare?

depinde. Nu toate companiile de creditare sunt create egale. Unii sunt prădători, ceea ce înseamnă că profită de oamenii aflați în situații disperate și le percep taxe excesive. Dar unele companii de creditare doresc cu adevărat să ajute oamenii atunci când au nevoie cel mai mult. Indiferent, asigurați-vă că faceți cercetarea înainte de a fi de acord cu orice împrumuturi pre-decontare.

asigurări de sănătate

asigurări de sănătate

Dacă aveți asigurare de sănătate, este posibil să puteți reduce unele facturi medicale printr-o cerere de asigurare.

unele polițe au asigurare de accidente și servicii de urgență. Ar trebui să contactați compania dvs. de asigurări pentru a discuta politica dvs. șivezi ce fel de ușurare este disponibilă pentru situația ta.

asigurări de sănătate vs. asigurare auto

cheia aici este de a face o cerere prin healthinsurance dumneavoastră, nu de asigurare auto. Dacă așteptați un accident de mașinăașezare, atunci probabil că aveți deja o reclamație sau un proces împotriva companiei dvs. de asigurări auto. Ai doar un accident de masina prejudiciu decontare, deci, dacă vă decideți doriți asigurare auto să plătească facturile medicale în loc de asigurare de sănătate, care va conta ca decontare.

așteptarea decontării accidentului de mașină este dificilă, darmerită. Așteptând, puteți cere companiei de asigurări să vă compenseze toate cheltuielile, nu doar cheltuielile inițiale. De exemplu, o soluționare rapidă a accidentelor de mașină vă poate acoperi facturile medicale inițiale, dar nu veți putea cere mai mulți bani șase lunimai târziu dacă prima operație nu a funcționat și aveți nevoie de alta. trecând prin asigurarea de sănătate, vă asigurați că cererea dvs. de vătămare corporală cu asigurarea auto poate continua să se desfășoare și să includă cheltuielile dvs. continue.

organizații caritabile

organizații caritabile

așteptarea unei soluționări a accidentelor de mașină este o situație financiară dificilă. Nu este nici o rușine să cereți asistență de la caritateorganizații pentru a vă trece prin acest moment dificil.

dacă te chinui să pui mâncare pe masă, vorbește cu avocatul tău pentru accidente de mașină din Indiana. Deși avocatul dvs. nu vă poate împrumuta bani pentru a vă ajuta să vă acoperiți cheltuielile medicale, de viață sau de altă natură în timpul procesului de decontare, probabil că vor avea o listă de organizații caritabile locale care ar putea să vă ajute.

în plus, dacă accidentul dvs. de mașină v-a lăsat cu handicap permanent, poate doriți să luați în considerare solicitarea prestațiilor de invaliditate de securitate socială.

vorbesc cu Yourpersonal prejudiciu avocat pentru mai multe opțiuni

înainte de a lua un împrumut personal sau de a face orice majorfinancial decizii, vorbesc cu dumneavoastră personale prejudiciu avocat pentru a afla mai multedespre opțiunile.

Hensley Legal Group se concentrează pe recuperarea financiară a victimelor accidentelor de mașină, astfel încât acestea să se poată concentra pe ceea ce contează cu adevărat: recuperarea fizică, mentală și emoțională. Avocatii nostri accident de masina Indiana se străduiesc să lupte pentru despăgubiri de drept și de a rezolva cererea dumneavoastră accident de mașină cât mai repede posibil, fără a sacrifica valoarea sa, astfel încât să puteți opri îngrijorătoare și începe recâștigarea viața ta. Sunați-ne la 317-472-3333 sau contactați-ne online pentru o conversație gratuită despre reclamația dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *