Alcoolul După Operația De Scădere În Greutate?

În luna August a anului 2013, un șofer beat a mers la tribunal și a dat vina pe rezultatele ei breathalyzer (rezultate care au arătat nivelurile de alcool din sânge de peste 3 ori limita legală) pe recenta ei operație de bypass gastric. Nu este surprinzător că instanța nu a acceptat scuza ei.

un bărbat de 32 de ani, la 5 luni după operația de bypass gastric, a lovit și a ucis un pieton în timp ce conducea acasă de la casa unui prieten. Șoferul a spus poliției că are doar 2 pahare de vin. Cu toate acestea, s-a observat că șoferul și-a jignit cuvintele și a avut dificultăți în coordonarea sa în timpul anchetei. Testul de alcool din sânge a confirmat în mod surprinzător povestea șoferului. Alcoolemia șoferului se încadra în limitele legale.

smoothie-6-webcum a fost atunci acest om atât de afectat de alcool? Și de ce ar da cineva vina pe efectele alcoolului asupra operației de slăbire?

morala acestei povești nu este: ‘nu bea și conduce după operația de bypass gastric. Nu ar trebui să bei și să conduci niciodată, indiferent dacă ai fost operat sau nu. În schimb, acest articol se concentrează asupra modului în care alcoolul poate avea un efect diferit asupra dvs. după operația de scădere în greutate decât a făcut-o înainte de operația de scădere în greutate.

ce proceduri afectează alcoolul?

știm cu toții că dacă bei alcool pe stomacul gol, atunci ai tendința de a deveni beat mai repede decât dacă ai avea stomacul plin. Este nevoie de mai mult timp pentru ca alcoolul să treacă prin stomac și să intre în intestine unde este procesat. Deci, ar avea sens să vă simțiți mai beți mai repede dacă ați avea un stomac mai mic, cu mai puțină mâncare în el – așa cum ar fi cazul după operația de bypass gastric sau operația cu mânecă gastrică (nu operația cu bandă).în timp ce ar trebui să fie întotdeauna precaut în timp ce bea, se pare că alcoolul este deosebit de puternic în vigoare și timpul de vârf în by-pass post-gastric și post-gastric sleeve pacienți.

cum funcționează

alcoolul este parțial metabolizat în stomac(Prezentare generală: cum este metabolizat alcoolul). Cu toate acestea, alcoolul care este procesat în stomacul nostru nu este de obicei suficient pentru a provoca stare de ebrietate. Acest lucru se întâmplă în intestinul nostru subțire.

stomacul nostru procesează în mod normal unele alimente (o gustare, o masă anterioară etc.). Deschiderea către intestinul subțire rămâne aproape închisă pentru o mare parte din acest timp pentru a menține mâncarea în stomac suficient de mult timp pentru ca sucurile digestive să o descompună.
pe măsură ce stomacul nostru procesează alimentele și împinge încet alimentele în intestinele noastre subțiri, unde pot fi procesate, alcoolul umple rapid acest gol și urmărește alimentele în intestinele noastre subțiri. Acest lucru creează un flux constant de alcool, deoarece alimentele sunt procesate lent în timp. Și acesta ar fi și motivul pentru care tindem să ne simțim beți mai repede pe stomacul gol. Alcoolul trebuie să-și aștepte rândul în linie.

Un studiu din 2002 (absorbția mai rapidă a etanolului și concentrația maximă mai mare la femei după operația de Bypass Gastric, 2002), a arătat că pacienții cu bypass gastric simt, de fapt, efectele mai repede și nivelul lor de alcool din sânge este crescut mai mare comparativ cu persoanele care nu au avut bypass gastric sau chirurgie gastrică.

ce trebuie să știți

corpurile noastre se schimbă după operația de scădere în greutate. Acestea continuă să se schimbe pe măsură ce greutatea scade. Indiferent de ceea ce se întâmplă fiziologic, ar trebui să presupunem că corpurile noastre sunt acum mai sensibile la schimbările mai mici din mediu. Trebuie să fim mai conștienți de vitaminele, proteinele și carbohidrații noștri. Mirosurile și substanțele chimice diferite pot crea un răspuns puternic atunci când abia au fost observate înainte. Și nu putem uita alcoolul.

efectele alcoolului sunt mai puternice și mai rapide atât după operația de bypass gastric, cât și după operația cu mânecă gastrică. În afară de pericolele fizice de a deveni mai beți mai repede decât ne așteptăm să fie, pericolele pentru sănătate pot fi și mai pronunțate. Un gram de alcool conține 7 calorii care au un beneficiu nutrițional redus și ar putea duce la creșterea în greutate. Este toxic pentru organism și mai ales greu pentru ficat. Deși este greu să găsești un motiv bun pentru a bea, dacă bei, nu conduce și bea și bea doar cu moderatie.

alcoolismul după operația de scădere în greutate

este foarte posibil să devii alcoolic după operația de scădere în greutate. Un studiu recent realizat de Universitatea din Pittsburgh a arătat o creștere a alcoolismului la doi ani după operația de bypass gastric.

mulți dintre pacienții studiați nu aveau antecedente de abuz de alcool. Ar trebui să fiți foarte conștienți de consumul de alcool după bypass gastric sau orice altă intervenție chirurgicală de scădere în greutate. Rămâneți în acord cu semnele și simptomele alcoolismului. Consumul unuia sau a două pahare de vin vă poate afecta modul în care 6 sau 7 pahare de vin ar afecta pe cineva care nu a suferit o intervenție chirurgicală. Faceți-vă familia sau prietenii apropiați conștienți de acest potențial, astfel încât să vă poată ajuta să vă păstrați în siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *