AIMS

obținerea certificării asistentului medical în mai puțin de un an este un bonus major pentru persoanele care caută o carieră de sănătate la nivel de intrare.

Tehnolog de laborator Medical

acești tehnologi (cunoscuți și ca oameni de știință de laborator medical) analizează probe de sânge, urină și țesut prin operarea echipamentelor de laborator și discutarea rezultatelor testelor cu medicii. De obicei, tehnologii de laborator necesită o diplomă de licență, dar tehnicienii își pot găsi de lucru odată ce finalizează o diplomă asociată sau un certificat de un an.

tehnicienii medicali de urgență și paramedicii

tehnicienii medicali de urgență (EMT) sunt primii care răspund prin ambulanțe sau la spitale și se ocupă de situații de viață sau de moarte în fiecare zi. EMT-urile sunt capabile să finalizeze formarea programului de certificare în termen de unul sau doi ani.

asistenții dentari

asistenții dentari sunt similari asistenților medicali prin faptul că sarcinile lor acoperă administrarea și îngrijirea pacientului. Într-un minut, s-ar putea să țină instrumente în timpul procedurilor dentare, să ia raze X sau să răspundă la telefoane. Asistenții dentari pot primi instruire la locul de muncă, în timp ce unele state necesită finalizarea programelor de formare acreditate.

mulți asistenți dentari se întorc la școală pentru a primi licența de igienist dentar, care necesită un minim de grad asociat.

terapeuți ocupaționali

fiind unul dintre cele mai bine pregătite (și foarte bine plătite) locuri de muncă din domeniul sănătății aliate, terapia ocupațională este un domeniu cu mult potențial pentru cei care doresc o carieră orientată spre pacient. Terapeuții ocupaționali oferă strategii pentru desfășurarea activităților de zi cu zi, inclusiv a celor cu dizabilități permanente, a copiilor, a persoanelor în vârstă și a adulților care se recuperează după leziuni sau boli.

este necesară o diplomă de master în terapia ocupațională.

Farmacie tehnicieni

Dacă ați luat vreodată o rețetă de la farmacie local, sunt șanse că ați întâlnit o farmacie tech. Ca mâna dreaptă a farmacistului, acești profesioniști din domeniul sănătății aliați ar putea completa scripturi, să facă inventar și să ofere servicii pentru clienți.

multe lanțuri majore de farmacii (cum ar fi Wal-Mart și Walgreens) oferă instruire la locul de muncă tehnicienilor lor de farmacie, dar pentru persoanele care doresc să lucreze în roluri mai profitabile, un curs de formare în domeniul tehnologiei farmaceutice-care durează mai puțin de un an-este o opțiune excelentă.

tehnicieni de prelucrare Sterile

prima linie de apărare împotriva infecției începe cu tehnicieni de prelucrare sterile (SPTs), altfel cunoscut ca un preparator instrument medical. Acești profesioniști din domeniul sănătății aliați sunt responsabili de verificarea și sterilizarea instrumentelor pentru toate tipurile de proceduri. În termen de un an de studiu, SPT-urile pot găsi de lucru la spitale, clinici sau centre de ambulatoriu.

Cum obțineți o educație pentru sănătate aliată?

după cum puteți spune din prezentarea noastră generală, cerințele educaționale în acest domeniu al asistenței medicale sunt la fel de ample ca și locurile de muncă în sine. Cu toate acestea, majoritatea acestor poziții necesită fie un certificat, o diplomă asociată, fie o diplomă de licență. Aceasta înseamnă că probabil sunteți la câțiva ani distanță de cariera de vis!cu toate acestea, multe programe de educație pentru sănătate aliate de bază pot fi finalizate într-un an sau mai puțin, ceea ce le face o alegere ideală pentru persoanele care iau în considerare o schimbare de carieră. Pentru cursanții adulți, multe programe de certificare oferă opțiuni de curs part-time sau de seară pentru a găzdui studenții care lucrează sau studenții cu obligații familiale.asigurați-vă întotdeauna că verificați dacă școala dvs. este acreditată de un organism regional sau național de acreditare recunoscut de secretarul Educației din SUA. Unele profesii pot necesita, de asemenea, licențiere sau certificare prin intermediul unui consiliu profesional.

De ce să alegeți Allied Healthcare?

pentru cei care doresc o carieră care se concentrează pe a-i ajuta pe ceilalți, sectorul aliat al asistenței medicale este un loc minunat pentru a începe. Indiferent dacă sunteți fascinat de inimă, de sistemul nervos, de munca de laborator, de dizabilități sau de gestionarea înregistrărilor medicale, există ceva pentru fiecare personalitate și interes specializat.

Dacă vă aflați în zona New Jersey și sunteți gata să începeți pe calea carierei dvs. de sănătate aliată, asigurați-vă că verificați mai multe cursuri de certificare a sănătății aliate care durează mai puțin de doi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *