Adolf Hitler– Înălțime, Greutate, vârstă

data nașterii: 20 aprilie 1889

Data decesului: 30 aprilie 1945 (56 de ani)

înălțime: 5ft 8 in (173 cm)

Greutate: 160 de lire sterline (72 kg)

Adolf Hitler înălțime

Adolf Hitler

Adam Lambert măsurători ale corpului:

pantofi/picioare: 13,5 (SUA)/47 (UE)

Culoarea părului: Negru

Culoarea ochilor: albastru

dacă întrebați cine este cea mai urâtă persoană din istoria lumii, în majoritatea cazurilor vi se va răspunde „Adolf Hitler”.

Adolf Hitler greutate

Adolf Hitler

fiind unul dintre cei mai agresivi dictatori din lume, Adolf Hitler și-a petrecut tot timpul controlându-și teritoriile. Dar și-a controlat propriul corp?

după cum știți, există o controversă între lider și armata sa. Primul are tot ce vrea pe masă, în timp ce trupele nu au nimic de mâncare. Putem împărți liderii în 2 părți: cei care mănâncă mâncare simplă și cei care beau și mănâncă doar cele mai bogate produse.

știați că Hitler era vegan?

Adolf Hitler a suferit de indigestie și gaze. Aceste probleme l-au convins să devină vegetarian. La sfârșitul vieții sale, indigestia l-a adus într-o stare atât de mare încât și-a limitat dieta la supă simplă și piure de cartofi.

dar nu este singura surpriză despre această persoană.

înainte de a deveni vegetarian, Adolf obișnuia să aibă niște instincte carnivore. În 30 de ani a comandat pentru cină mâncăruri exotice-porumbel umplute cu nuci și ficat.

cred că ai auzit de paranoia lui. A forțat 15 fete să-și probeze fiecare masă, pentru că îi era întotdeauna frică să fie otrăvit.

în ciuda acestui fapt, Hitler nu a păstrat un stil de viață sănătos.

Partidul Nazist a promovat un cult al fitnessului, dar Hitler însuși nu a intrat în sport. Singurele sale activități erau mersul în jurul camerei și în afara casei.

Adolf Hitler Înălțime, Greutate, vârstă

Adolf Hitler

mai mult, Adolf Hitler era dependent de droguri. 20 de pastile pe zi nu au putut decât să-i influențeze sănătatea și starea generală. Metamfetaminele erau o picătură în mare. În fiecare dimineață și seară, Adolf obișnuia să ia injecții.

în cele din urmă, există unele bârfe care spun că Hitler a fost primul utilizator de steroizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *