Adam Driver este rudă cu Minnie Driver?

numele de familie al șoferului nu este tocmai unul dintre cele mai populare nume de familie, cu toate acestea, există cel puțin doi oameni foarte celebri care îl au: Adam Driver și Minnie Driver. Ar putea însemna că sunt înrudite?

Adam Driver nu are legătură cu Minnie Driver. Este un American născut în California, în timp ce Minnie Driver este o actriță englezo-americană născută în Anglia. Adam provine dintr-o familie americană de clasă mijlocie, fără legături celebre. Mama lui Minnie a fost model de modă înainte de a trece la a fi designer de țesături.

L: Adam Driver | Featureflash Photo Agency / .com, R: Minnie Driver | Featureflash Photo Agency / .com

Derulați în jos pentru a citi mai multe despre Adam Driver familia lui, dacă are vreo legătură cu Minnie Driver și istoria și semnificația numelui de familie.

familia lui Adam Driver & Viața timpurie

Adam Driver s-a născut pe 19 noiembrie 1983, în familia lui Nancy Needham și Joe Douglas Driver. Părinții săi locuiau în San Diego, California și avuseseră deja o fiică împreună, sora mai mare a lui Adam, April.în 1990, când avea șapte ani, mama lui Adam a divorțat de tatăl său și și-a mutat familia înapoi în orașul natal din Mishawaka, Indiana. A fost acolo că Adam părea să înceapă să trăiască viața ca un pic de un ” inadaptat.”

a declarat pentru M Magazine (prin Us Weekly) că a fost un pic tulburător făcând lucruri precum urcarea turnurilor radio și înființarea unui club de lupte când era în liceu. Poate de aceea a reușit să joace atât de bine personajul tulburat Kylo Ren.

într-un interviu acordat The Telegraph în 2015, Driver și-a amintit „nu am călătorit, nimeni nu și-a putut permite să meargă în Europa, așa că pentru mine și prietenii mei, accesul nostru la lumea exterioară a venit prin filme.”în timp ce se afla în Mishawaka, Driver a dezvoltat o relație strânsă cu tatăl său vitreg Rodney G. Wright, un pastor Baptist. Când nu a reușit să intre în Julliard pentru actorie, s-a îndreptat spre Los Angeles pentru a urma o carieră acolo, cu toate acestea, a durat o săptămână înainte de a pleca acasă.

tatăl său vitreg i-a dat ideea de a se alătura corpului de marină după atacurile din 11 septembrie asupra World Trade Center. A fost aproape ucis într-un exercițiu de antrenament și, după cum a spus New Yorker, a ajuns la concluzia că trebuie să-și urmeze visul de a fi actor.

a reușit să intre în Julliard la a doua încercare.

este foarte posibil ca timpul său ca un outsider în liceu și timpul său de servire în marine corps au fost toate experiențele care au ajutat se pretează la stilul său de acțiune diversă. Asta și intensitatea lui.

puteți urmări discursul Ted al lui Adam Driver despre timpul său înainte de a deveni actor și timpul său de pușcaș marin în videoclipul de mai jos.

numele de familie al șoferului

Adam Driver și Minnie Driver nu sunt cu siguranță legate și nu pare că cei doi s-au întâlnit vreodată. Niciunul dintre ei nu a apărut vreodată în niciunul dintre aceleași filme sau seriale de televiziune.

singurul lucru pe care cei doi par să-l împărtășească este același nume de familie: Driver. Potrivit site-ului web Forebears, numele de familie Driver este numele de familie pentru aproximativ 37.729 de persoane din întreaga lume.

țările în care se găsește cel mai frecvent sunt Statele Unite, Regatul Unit și Australia. Numele de familie al șoferului este de origine germană și Anglo-saxonă și a fost întâlnit anterior cel mai frecvent în Anglia, Germania sau Franța.

Minnie Driver este englez și s-a născut în Marea Britanie. Cu toate acestea, știind acest lucru înseamnă că Adam Driver are probabil și câteva rădăcini Britanice.

numele de familie este tipul care este denumit nume de familie ocupațional. Acest lucru are sens, deoarece numele de familie a fost creat inițial pentru a indica faptul că persoana cu el a fost șoferul unei trăsuri, vehicul sau o formă de echipă de cai.

după cum a indicat Paul Blake în articolul său BBC intitulat ‘Ce este într-un nume? „Când comunitățile erau mici, fiecare persoană era identificabilă printr – un singur nume, dar pe măsură ce populația a crescut, a devenit treptat necesar să se identifice oamenii în continuare-ducând la nume precum John The butcher, William the short…” sau Adam the Driver?aceasta înseamnă că atât Minnie Driver, cât și Adam Driver sunt descendenții lucrătorilor cu guler albastru și probabil că nu au deloc o familie în comun, nici măcar veri îndepărtați. Cine știe însă, este întotdeauna posibil să existe o legătură acolo, chiar dacă este veche de secole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *