Acasă cumpărare elementele de bază în Florida

cumpararea unei case este parte a visului American, dar înainte de a face această achiziție importantă, veți dori pentru a determina cât de mult vă puteți permite, ce cartier vrei să trăiești în, și ce caracteristici aveți nevoie sau doriți într-o casă. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de anumite probleme legale privind dezvăluirile vânzătorului, contractele de cumpărare și titlul de proprietate.cu o pregătire adecvată ,alegerea atentă a unui agent imobiliar și utilizarea prudentă a altor profesioniști calificați, cumpărarea unei case în Florida poate fi o experiență extraordinară.

avantajele de a lucra cu un Agent imobiliar din Florida

primul pas este probabil să fie contactarea unui agent imobiliar, și pentru un motiv bun. Agentul dvs. vă va ajuta nu numai să localizați o casă adecvată, ci să gestionați toate procedurile complexe implicate în achiziție. Lucrul cu un agent are multe beneficii, inclusiv agentul:

 • cunoașterea comunității, prețurile medii ale locuințelor și condițiile de piață
 • capacitatea de a potrivi casele disponibile nevoilor și bugetului dvs.
 • ajutați la pregătirea unei oferte viabile și la manipularea altor documente și
 • rol cheie în negocierea acordului final.

agentul dvs. ar trebui să vă poată ajuta la fiecare pas, de la redactarea ofertei dvs. scrise și negocierea cu vânzătorul cu privire la preț și alți termeni cheie până la coordonarea procesului de escrow și închiderea casei. Agentul dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să localizați alți profesioniști care să vă ajute în procesul de cumpărare a locuințelor, inclusiv brokerii ipotecari și inspectorii de acasă.și vestea bună este că lucrul cu un agent imobiliar nu te va costa nimic. Vânzătorul plătește de obicei întregul comision imobiliar (de obicei 5% până la 6% din prețul de vânzare al casei, împărțit între agentul vânzătorului și al dvs.).

recomandari personale de la alți cumpărători acasă sunt, de obicei, cel mai bun mod de a selecta un agent imobiliar. Puteți găsi licențiat Florida Agenți imobiliari La Florida Departamentul de afaceri & Professional Regulamentul de licență de căutare. Alte resurse utile includ site-uri imobiliare, cum ar fi Zillow, care oferă clienților recenzii ale agenților imobiliari.asigurați-vă că agentul pe care îl alegeți are referințe și calificări bune pentru a satisface nevoile dvs. de cumpărare a casei în ceea ce privește locația ideală, tipul de proprietate și bugetul.

cerințe de divulgare vânzător în Florida

legea statului în Florida (Johnson V.Davis, 480 asa de.2d 625 (Fla. 1985)) cere vânzătorilor să dezvăluie orice fapte sau condiții cunoscute despre proprietatea lor care au un impact substanțial asupra valorii proprietății și pe care alții nu le pot observa cu ușurință. Vânzătorul va completa și vă va oferi un formular de dezvăluire care stabilește cunoștințele vânzătorului cu privire la următoarele tipuri de detalii cu privire la proprietate:

 • dacă aparatele specifice au nevoie de reparații
 • defecte ale sistemelor electrice, sanitare și de încălzire și aer condiționat
 • condițiile de mediu, cum ar fi termitele sau azbestul
 • probleme cu structura, inclusiv acoperișul, fundația și pereții
 • probleme juridice, inclusiv restricții de fapte și dispute la graniță și
 • alte detalii specificate ale proprietății.Florida legea conține, de asemenea, unele cerințe specifice, inclusiv faptul că vânzătorii dezvăluie pericolele de gaz radon, așa cum se găsește în mod obișnuit în casele Florida (Florida statutele 404.056(5); în cazul în care este o proprietate de coastă, potențialul de eroziune și un avertisment cu privire la reglementările care Florida proprietarii de proprietate de coastă trebuie să urmeze (Florida statutele 161.57); și dacă este într-o comunitate guvernată de un apartament sau proprietar de asociere, informații cu privire la normele sale pentru proprietarii de case (Florida statutele 720.401 și, în special pentru condominii, Florida statutele 718.503).

  vânzătorul trebuie, de asemenea, să prezinte cumpărătorului o declarație privind impozitul pe proprietate, explicând că impozitele pe proprietate s-ar putea schimba după ce cumpărătorul cumpără casa (a se vedea Fla. Stat. § 689.261).

  dezvaluirile Vanzatorului sunt importante pentru tine de a revizui cu atentie, deoarece doar uita la o proprietate ar putea să nu fie suficient pentru a vă spune ce probleme proprietarul sa întâlnit în timp ce trăiesc acolo sau ce probleme sunt susceptibile de a apărea acolo.

  în plus față de dezvăluirile cerute de stat, vânzătorii de case construite înainte de 1978 trebuie să respecte dezvăluirile federale din titlul X privind vopseaua și pericolele pe bază de plumb. Pentru detalii, consultați secțiunea de dezvăluire principală a site-ului EPA.

  home Inspections in Florida

  cumpărătorii nu ar trebui să se bazeze exclusiv pe dezvăluirile vânzătorului, ci ar trebui să angajeze un inspector independent de acasă pentru a verifica informațiile despre dezvăluirea vânzătorului și pentru a descoperi orice probleme sau defecte necunoscute pe care le-ar putea avea casa.

  inspectorul ar trebui să analizeze totul, de la sistemele de încălzire, răcire, electrice și sanitare până la integritatea structurală a casei, inclusiv dacă sunt prezente termite sau alți dăunători. Cu toate acestea, s-ar putea să aveți nevoie de inspectori specializați pentru structuri neobișnuite, cum ar fi piscine, docuri și amenajare a teritoriului sau condiții dincolo de expertiza inspectorului general.

  mulți cumpărători fac oferta lor condiționată de un raport de inspecție satisfăcător pentru a fi siguri că nu există defecte materiale. Dacă există defecte materiale, cumpărătorul poate renegocia sau anula vânzarea.

  contracte de cumpărare imobiliare în Florida

  un contract de cumpărare este un document legal care conține termenii și condițiile materiale ale tranzacției dvs. imobiliare. Acesta trebuie să fie în scris și semnat de părți (cumpărători și vânzători) la contract și să includă o ofertă de vânzare sau cumpărare, o acceptare a ofertei, prețul de vânzare și o descriere adecvată a proprietății.

  A se vedea contractul rezidențial Florida Realtors Association de vânzare și cumpărare pentru un eșantion. În mod normal, veți completa acest lucru mai întâi ca cumpărător și îl veți prezenta vânzătorului ca ofertă de cumpărare.

  probleme de titlu în Florida

  un cumpărător ar trebui să obțină întotdeauna o căutare de titlu de la o companie de titlu înainte de a cumpăra o casă. Compania de titlu caută înregistrări publice și alte surse pentru orice drept de retenție, servitute (cum ar fi dreptul Companiei de utilități de a accesa o parte din proprietate) sau alte sarcini sau restricții de titlu care pot afecta proprietatea.

  Dacă căutarea titlului localizează probleme, se așteaptă ca vânzătorul să le corecteze ca o condiție pentru închidere.

  companiile ipotecare solicită de obicei cumpărătorilor să achiziționeze o poliță de asigurare de titlu în legătură cu obținerea unui împrumut. Dacă creditorul dvs. nu vă solicită să cumpărați asigurare de titlu, luați în considerare achiziționarea acesteia oricum, pentru a vă ajuta să vă apărați titlul de proprietate împotriva creanțelor adverse ale terților sau a oricăror nori de pe titlul ratat de căutarea titlului.

  lucrul cu un avocat din Florida

  spre deosebire de unele state, Florida nu necesită ca cumpărătorii să implice un avocat în tranzacția de cumpărare a casei. Chiar dacă nu este necesar, puteți decide să angajați un avocat în situații speciale, de exemplu dacă achiziționați o casă împreună cu alții și aveți nevoie de ajutor pentru structurarea acordului dvs. de co-cumpărător. Sau, ați putea dori un avocat de ajutor în cazul în care apar probleme în timpul escrow sau casa de închidere.

  Check out directorul nostru avocat pentru a găsi un avocat imobiliar cu experiență în Florida.

  mai multe informații despre cumpărarea unei case

  secțiunea de cumpărare a imobilelor rezidențiale de pe acest site include o varietate de articole utile despre toate aspectele procesului de cumpărare a casei, inclusiv sfaturi despre obținerea unui credit ipotecar; imaginind ce preț, situații neprevăzute și alți termeni de oferit; și încheierea tranzacției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *