7 vederi spectaculoase din San Francisco

în timp ce străzile celebre abrupte din San Francisco pot fi un hassle dacă îl hoofing în jurul orașului, toate aceste dealuri oferă vederi spectaculoase ale orașului și reperele sale. Din fericire, San Francisco este suficient de compact încât aproape orice loc pe care doriți să îl vizitați poate fi accesat cu o mașină rapidă, indiferent de unde începeți, astfel încât să puteți profita la maximum de călătoria dvs. fără a vă uza prea mult. Chiar și după ani de explorare a orașului, eu sunt încă descoperi locurile preferate locale, departe de partea din San Francisco, cei mai mulți vizitatori văd. Dacă doriți să obțineți o perspectivă unică asupra San Francisco, consultați câteva dintre punctele mele preferate de vedere.

Telegraph Hill

în loc să vă îndreptați direct spre Coit Tower pentru a verifica clădirea iconică de pe lista dvs. de călătorii, începeți din partea de jos a Telegraph Hill și urcați treptele Filbert. Scara îngustă din lemn este căptușită cu grădini luxuriante și case istorice care privesc peste Podul Bay. Dacă aveți noroc, s-ar putea chiar să observați unul dintre papagalii sălbatici colorați care fac din Telegraph Hill casa lor.

Bernal Hill

pârtiile bătute de vânt ale Bernal Hill (numite și Bernal Heights Summit) sunt un loc preferat pentru excursioniștii locali și iubitorii de câini pentru a obține aer curat. Una dintre amintirile mele preferate din anul în care m-am mutat la San Francisco a fost să urc pe deal în întuneric, în a patra iulie, pentru a vedea cum oamenii pornesc artificii pe străzile districtului Mission din apropiere. Pentru o adevărată experiență locală, faceți o dimineață pentru a parca pe străzile rezidențiale din partea de sud a dealului și luați cafea (sau ciocolată caldă) pe Bulevardul Cortland înainte de a face o scurtă plimbare pe deal pentru a urmări ceața care se rostogolește peste oraș.

Dolores Park

Dolores Park este locul de picnic pentru San franciscani în weekendurile însorite. Este un loc minunat pentru familii și prieteni să se adune și să petreacă timp împreună. Copiii adoră structura de joacă expansivă, iar localnicii de toate vârstele vin să se bucure de priveliștea de pe pârtiile ierboase ale parcului. Completați-vă aventura din partea parcului cu câteva linguri de înghețată din faimoasa cremă Bi-Rite de peste drum. Sfatul meu din interior pentru a vă repara zahărul mai repede: mergeți la fereastra de servire moale din dreapta magazinului principal pentru un tratament dulce fără linia lungă.

16th Avenue gresie pași

o bijuterie ascunsă în Sunset District, 16th Avenue gresie pași dispun de un mozaic superb, care a început ca un proiect de artă de cartier. Urca tot drumul până la Grandview Park pentru biban ideal pentru a viziona apusul soarelui peste Oceanul Pacific, dar nu uitați să se întoarcă și uite spre est pentru o vedere unică de San Francisco. Dacă puteți convinge pe toată lumea să stea nemișcată și să pozeze, acesta oferă un fundal minunat pentru o fotografie de familie pentru a vă aminti călătoria! Acesta este unul dintre locurile mele preferate de observare din oraș și mă asigur întotdeauna că îi aduc pe oaspeții din afara orașului pentru o călătorie la apus.

Golden Gate Park Museums

dacă faimoasa ceață din San Francisco se rostogolește în timpul vizitei dvs., Muzeele din Golden Gate Park oferă refugiul perfect de vremea rece. Copiilor și adulților le va plăcea să exploreze exponatele practice de la Academia de științe din California. Pentru a obține o vedere de 360 de grade asupra orașului fără a urca un singur pas, mergeți la Muzeul vecin de Young și luați liftul spre puntea de observare închisă.

Lands End

la câteva minute de mers cu mașina de Golden Gate Park, veți întâlni wild Lands End, vânt. Acest parc accidentat din colțul de nord-vest al orașului găzduiește o varietate de trasee scurte și ușoare. Plimbați-vă prin plantații de chiparoși înalți sau explorați ruinele inundate ale băilor Sutro. Pentru o priveliște minunată asupra podului Golden Gate, vedeți dacă puteți găsi labirintul ascuns de-a lungul traseului de coastă.

Mount Tamalpais

vrei să oferi familiei tale o vedere pe care o vor aminti mereu? Săriți în mașina de închiriat și faceți o călătorie rapidă peste Podul Golden Gate pentru a vizita Muntele Tamalpais. „Mount Tam” este locul meu preferat pentru a scăpa de agitația orașului, pentru a lua niște aer curat și poate pentru a vedea un melc de banane sau două. De la vârf, veți fi deasupra ceții și veți avea o vedere uluitoare asupra San Francisco și a restului Bay Area. Drumul spre vârf durează doar aproximativ 45 de minute de oraș, iar priveliștea o dată în viață merită.

San Francisco nu este un oraș mic și mersul în sus și în jos pe toate acele dealuri poate fi obositor. Am avut mai mult decât partea mea de mușchi dureroși și picioare frecate după o zi de explorare. Pentru a vă asigura că creați amintiri, nu blistere, conducerea mașinii de închiriat în SF către și de la atracții vă va oferi picioarelor (și copiilor dvs.) o pauză. Conducerea prin oraș este o modalitate excelentă de a economisi timp și energie, astfel încât să vă puteți petrece mai mult din zi acolo unde doriți să fiți. Fiecare dintre aceste locuri oferă nu numai o priveliște minunată asupra orașului, ci și un nou peisaj de explorat și de bucurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *