7 semne că câinele tău te iubește cu adevărat

Freddy câinele cățeluș
Iubește-mă. Vă rugăm (Imagine: Getty)
autor image

Emily Shackletonjoi 28 aprilie 2016 2:41 pm

În știri care au rupt inimile peste tot, ni sa spus în această săptămână că câinii urăsc îmbrățișările noastre.

a fost o veste greu de înghițit, iar unii oameni au respins – o direct-dar am acceptat begrudgingly că ar putea avea un punct. Vreau să spun, uită – te la aceste animale îmbrățișate-arată atât de incomode.

dar, iubitorii de câini: doar pentru că câinele dvs. nu poate spune aceste trei cuvinte mici și nu vă apreciază îmbrățișările, nu înseamnă că nu înseamnă mult pentru ei.

există o mulțime de semne de poveste că câinele dvs. deține o cantitate imensă de afecțiune pentru dvs. Doar că o arată în moduri diferite.ne-am uitat la cercetarea științifică și am vorbit cu ascultătorul expert de câini Stan Rawlinson și Rosie Barclay de la Asociația Consilierilor de comportament pentru animale de companie pentru a afla adevăratele semne că câinele tău te iubește cu adevărat.

iată șapte dintre ele.

giphy (25)

1) vor să se îmbrățișeze – nu să te îmbrățișeze – tu

Aleluia – nu trebuie să renunți la îmbrățișările cățelușului până la urmă.

Stan Rawlinson, care deține cinci câini, nu este de acord cu sfaturile recente despre îmbrățișări, spunând că este de fapt un anumit tip de clinch pe care doriți să îl evitați.

‘ceea ce câinilor nu le plac sunt îmbrățișările mari de urs în care îți înfășori brațele în jurul lor, deoarece îi face să simtă că nu pot scăpa’, spune el.

‘dar le plac îmbrățișările.’

prin care el înseamnă a fi fizic aproape de câinii tăi și a-i strânge împotriva ta, asigurându-se în același timp că nu se simt prinși și au încredere că pot merge după bunul plac.

deci da, asta înseamnă și atunci când câinele tău decide să doarmă în patul tău, este pentru că se bucură de legătura strânsă cu tine.

detaliu al adolescentei care stă pe banca de țară cu câinele
Puppy cuddles. Imbatabil (Imagine: Getty)

‘am un câine care vine și se sprijină de mine când stau pe un scaun. Și apoi vor intra încet în poala mea, explică Stan.

2) căscat

câine căscat
somnoros (imagine: Getty)

atât Rosie Barclay, cât și Stan afirmă că acesta este un semn cheie că câinele tău se simte aproape de tine.

Rosie spune că o gură liberă pe un câine va arăta un nivel de relaxare în prezența ta. Un câine fericit va avea mai degrabă o gură liberă decât o gură strânsă și o limbă liberă.

‘vor arăta fericiți și zâmbitori.’

Stan spune că este un tip de comportament oglindire care arată câinele se simte emotional aproape de tine.căscatul este un exemplu perfect de oglindire, ceea ce vor face animalele care au empatie unul cu celălalt.

‘dacă câinii căscă când căscăm noi, au empatie cu noi.’

3) ei se holbeze la tine pentru o lungă perioadă de timp

concurs holbezi
voi câștiga asta (Imagine: Getty)

câinii nu se îmbrățișează cu brațele – se îmbrățișează cu ochii.

și nu este deloc înfiorător.

Acest studiu publicat în Science journal a constatat că privirea în ochii câinelui dvs. poate crește nivelul hormonului iubirii, oxitocina, atât la proprietar, cât și la animalul de companie.

Stan spune că privirea unui câine este un semn mare de afecțiune adevărată pentru tine.

‘contactul vizual este un stimulent mare de încredere pentru câini’, spune el. Câinii care te respectă cu adevărat vor face contact vizual.’

4) coada dagging

giphy (22)

Ei bine, într-o oarecare măsură, oricum.

anul trecut am aflat că datul din coadă nu înseamnă întotdeauna că un câine este fericit. Depinde de modul în care acestea wag.

studiul a constatat că câinii fericiți aveau mai multe șanse să-și dea din coadă spre dreapta, în timp ce câinii nervoși îl învârteau spre stânga.

deci, dacă coada câinelui tău se mișcă spre dreapta, sunt destul de fericiți să te vadă.

5) nu se vor speria când plecați

prim-plan al câinelui care doarme pe podea acasă
simțindu-se destul de rece (Imagine: Getty)

asta te-ar putea surprinde. Cu siguranță câinele tău trebuie să te iubească cu adevărat dacă simplul gând de a pleca îi trimite într-o frenezie?

nu pare, potrivit lui Stan.

‘câinii au anxietate de separare dacă pleci și nu știu dacă te vei întoarce. În haita de lupi, de exemplu, Niciun lup nu este lăsat singur în vizuină’, spune el.

‘dacă într-adevăr au încredere în tine, vor fi calmi când vei pleca. Știu că te vei întoarce.’

6) dar ar trebui să fii îngrijorat dacă sunt calmi când te întorci

giphy (23)

câinii care au o mare afecțiune pentru tine vor fi absolut încântați când te vei întoarce, chiar dacă au știut tot timpul că o vei face.

‘când te vei întoarce, vor fi încântați să te vadă și să aibă acel corp plin. Dacă câinele tău te ignoră, atunci ceva nu este în regulă.’

7) nu în ultimul rând, ei continuă să se întoarcă pentru mai multe

giphy (24)

dacă un câine continuă să inițieze contacte sau activități, destul de amuzant înseamnă că probabil le place foarte mult. Și tu.

de exemplu, când un câine îți aduce mereu o jucărie pentru a arunca, înseamnă că i-a plăcut foarte mult să o facă ultima dată cu tine.

‘dacă le place și petrec timp cu tine, se vor întoarce pentru mai mult’, spune Rosie.

simplu ca asta.

Fix

e-mail de zi cu zi stilul de viață de la Metro.co.uk.

Aflați mai multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *