7 curse populare obstacol în SUA în valoare de noroi

Spartan Race

Spartan Race, foto: prin amabilitatea Spartan Race

construit pe ideea că toată lumea îi place să se joace în noroi și manevra prin obstacole cum au făcut atunci când au fost copii, curse obstacol a explodat în ultimii ani. În ciuda uzurii unor curse și serii de curse mai mici în ultimii ani, sportul continuă să crească și să devină mai organizat în SUA și în întreaga lume. Iată o trecere în revistă a unora dintre cele mai bune evenimente din SUA în 2017.

înrudite: Cele mai nebunești, mai sălbatice și mai ciudate curse distractive din 2017

Spartan Race

date / locații Multiple
Spartan.com

Spartan Race s-a impus ca cea mai importantă serie de curse pentru sportivii competitivi și participanții interesați de evenimente cronometrate. Cu peste 50 de curse Spartan Sprint, Super și Beast din SUA și Canada în program în 2017, este posibil să existe un eveniment (sau mai multe) în regiunea dvs. cândva în acest an. Cursele Sprint sunt relativ scurte, în timp ce evenimentele Super și Beast durează mai mult. Spartan U. S. 2017. Championship Series este o serie de cinci curse (Seattle, Salinas, California. Palmerton, Tată., Asheville, N. C. și Glen Jean, W. V.) între aprilie și August, care va fi televizat pe NBC Sports. Campionatul Mondial Spartan Race se întoarce la stațiunea de schi Squaw Valley din North Lake Tahoe, California., în septembrie. 30, unde cei mai buni curse de obstacole din lume vor concura în Campionatul Mondial Beast, precum și o bestie Ultra de 26 de mile. Fiecare cursă spartană din SUA are, de asemenea, o cursă spartană pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Tough Mudder

Mai multe date / locații
Toughmudder.com

Tough Mudder și-a pus amprenta prin crearea de provocări pentru toate nivelurile de participanți pentru toate nivelurile de intensități. Principalele sale evenimente sunt Tough Mudder Half (aproximativ 13 obstacole pe un curs de 5 mile) și Standard Tough Mudder (20 de obstacole pe un curs de 10-12 mile). Cele mai dificile evenimente Mudder sunt provocări competitive, de 8 ore prin noapte, care duc munca în echipă, rezistența mentală și curajul personal la niveluri extreme. Patru cele mai dure curse Mudder vor avea loc în SUA (Los Angeles, Atlanta, Philadelphia, Chicago) între martie și August și vor fi prezentate pe CBS Sports. Provocarea principală a seriei este cea mai dură Mudder din lume, o provocare competitivă de 24 de ore pe un curs de 5 mile lângă Las Vegas la sfârșitul lunii octombrie. Această provocare este deschisă sportivilor de toate abilitățile, dar trebuie parcurse 25 de mile pentru a fi eligibili pentru premii în bani la cel mai dur eveniment Mudder din 2017. Fiecare eveniment Tough Mudder are o cursă pentru copii de 1 mile cunoscută sub numele de Fruit Shoot Mini Mudder pentru tinerii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Zombie noroi alerga

Mai multe date / locații
Thezombiemudrun.com

zombii sunt la modă și aceste curse de obstacole 5K implică concurenții urmăriți de zombi post-apocaliptici. Vă puteți înscrie ca un concurent uman sau ca un zombie. Oamenii aleargă cu o centură de fotbal cu steag care poartă steaguri reprezentând creierul, inima și măruntaiele tale, în timp ce zombii staționați de-a lungul cursului încearcă să-ți surprindă steagurile. Dacă terminați cursa cu unul sau mai multe steaguri încă atașate, veți fi un supraviețuitor. În cazul în care zombie captura toate steagurile, bine, ești considerat a fi infectat cu „virus viu mort” și, bine, nu un supraviețuitor.

Warrior Dash

Warrior Dash, foto: prin amabilitatea Warrior Dash

Warrior Dash

Mai multe date / locații
Warriordash.com evenimentele Warrior Dash au ca scop construirea distracției și a camaraderiei în timp ce abordează 12 obstacole pe un curs de 5K. Obstacolele variază de la gropi de noroi și plase de marfă la un crawl de sârmă ghimpată și saltul de foc „războinic prăjit”. Există mai mult de 20 de SUA. evenimente planificate din februarie până în octombrie și fiecare include un festival post-cursă cu un DJ live, Cadouri sponsor, grila Maverick, grădina de bere și numeroase provocări (Hot Wings eating contest, best beard competition și un dance-off).

Ultimate Challenge MudRun

20 mai, Columbia, S. C.
Ultimatechallengemudrun.org

această cursă exclusiv pe echipe (fără concurenți individuali, doar Echipe de două și patru persoane) are un comportament de pregătire militară și onorează pușcașii marini americani și alți veterani. Dar, după cum spun organizatorii cursei, nu trebuie să vă lăsați păcăliți de nume; acesta nu este un 5K obișnuit, cu câteva gropi de noroi și câteva obstacole siropoase. Acest lucru este la fel de real și robust ca acesta devine. Provocând tipuri de corpuri grele din 1993, aceasta este o cursă cu obstacole complete, cu 36 de obstacole în stil militar răspândite pe un curs de 10K, iar pușcașii marini sunt acolo pentru a motiva concurenții la fiecare pas al drumului către linia de sosire.

Camp Pendleton Mud Run

10-11 iunie, Oceanside, California.
Mccscp.com / mudrun

una dintre cursele originale de noroi care a fost un precursor al cursei moderne de obstacole, Camp Pendleton Marine Corps Mud Run are distanțe de 5K și 10k la Camp Pendleton. Cursul de 10k este considerat una dintre cele mai provocatoare curse de obstacole în noroi din lume (inclusiv caracteristici cunoscute sub numele de „combat town” și „slippery hill” și poate cea mai murdară groapă de linie de sosire din întregul sport). Cursul 5K este o afacere mai tonifiată, dar include încă nouă obstacole. O cursă pentru copii cu șase obstacole și mult noroi este, de asemenea, un mare succes.

Muckfest MS

15 iulie, Parker, Colo.
Main.nationalmssociety.org

anual MuckFest MS sud de Denver este construit pentru râde și noroi haos pentru toate tipurile de concurenți, dar evenimentul face parte dintr-o misiune serioasă pentru a pune capăt sclerozei multiple. Concurenții întâlnesc aproximativ 15 obstacole într-un curs provocator de 5K și apoi se adună pentru mai multă distracție în MuckFestival post-eveniment. Echipele rula în același val, astfel încât să puteți experimenta toate shenanigans noroios, scurgeri epice și emoții împreună.

RELATED: 19 provocatoare încă uimitoare curse traseu pentru a rula în 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *