7 Cele mai bune jocuri care acceptă SLI [pentru a testa sistemul dvs.]

jocuri care acceptă SLI

jocuri care acceptă SLI

în timp ce jocurile nu sunt optimizate pentru configurații de plăci multi-grafice aproape la fel de mult ca înainte, asta nu înseamnă că nu există jocuri moderne va primi un impuls de performanță atunci când rulează o configurare multi-GPU.

de fapt, lista jocurilor moderne care acceptă setări multi-GPU este de fapt destul de extinsă. Desigur, există două opțiuni diferite pentru rularea mai multor plăci grafice: NVIDIA SLI și AMD Crossfire (fost CrossFireX). Am detaliat diferențele dintre cele două în postarea noastră SLI vs CrossFire, dar în această postare, ne vom concentra pe unele dintre jocurile mai moderne care acceptă SLI.

deci, dacă vă întrebați dacă un sistem SLI ar merita sau nu pentru dvs. (pe baza tipurilor de jocuri care îl pot utiliza) sau aveți deja un sistem SLI și căutați un joc nou optimizat pentru configurarea dvs., această listă vă va oferi câteva jocuri SLI mai noi.

GTA V

GTA V

GTA V

Grand Theft Auto V a fost lansat inițial în 2013. Deci, de ce să includeți un joc de 7 ani pe această listă? Pentru că o mulțime de oameni încă o joacă.din fericire, deoarece SLI a fost mai răspândit în urmă cu șapte ani și pentru că dezvoltatorii au fost mai predispuși să construiască jocuri care ar putea utiliza SLI, GTA V este încă unul dintre cele mai bune jocuri pentru utilizarea tehnologiei multi-GPU NVIDIA.

deci, dacă aveți un sistem SLI și căutați un joc distractiv pentru a-l încerca, GTA V merită să se aprindă.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi Fallen Order

Star Wars Jedi Fallen Order

Dacă sunteți în căutarea pentru un joc lansat mai recent, care poate găzdui SLI, atunci ați putea dori să verificați Star Wars Jedi: Fallen Order.

Fallen Order a fost lansat la sfârșitul anului 2019. A vândut peste 10 milioane de exemplare de la lansare și a primit recenzii în general favorabile.

cerințele jocului nu sunt prea taxxing și astfel, pentru jocurile 1080p, probabil că nu este necesară o configurație SLI. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor jocuri plăcute vizual pe care le puteți rula maxim pe un monitor 4K, configurarea SLI vă va ajuta cu siguranță în ordine căzută.

Far Cry 5

Far Cry 5

Far Cry 5

a cincea tranșă a seriei Far Cry Ubisoft a lansat câteva luni înapoi la recenzii mixte. Jocul este stabilit în Hope County (fictiv), Montana, unde un cult a preluat controlul. Ca șerif local prins în haos, trebuie să ajuți la eliberarea județului de cultul doomsday. Far Cry 5 este un joc destul de solicitant, cu o cerință minimă GPU a unui GTX 670 sau AMD R9 270 și o cerință GPU recomandată a unui GTX 970 sau R9 290X.

la 1080p, configurațiile multi-GPU nu sunt necesare pentru a rula Far Cry 5. Cu toate acestea, dacă doriți să vă maximizați framerate-ul în acest joc pe monitoare cu rezoluție mai mare (1440p sau 4K), atunci o configurare cu configurație duală vă va ajuta cu siguranță. Și, din fericire, Far Cry 5 a venit cu suport SLI la lansare. Deci, dacă sunteți în căutarea unui joc pentru a vă compara sistemul SLI, Far Cry 5 este cu siguranță o opțiune de luat în considerare.

PlayerUnknown ‘ s Battlegrounds

PUBG

PUBG

în timp ce atât PUBG, cât și Fortnite au concurat pentru a revendica titlul de „cel mai bun joc Battle Royale”, dacă aveți un sistem bazat pe SLI și doriți să îl într-un joc în stil battle royale, PUBG ar fi cea mai bună opțiune. Dar, asta nu pentru că Fortnite nu acceptă SLI—este mai mult că Fortnite este mult mai puțin solicitant decât PUBG, că o configurație SLI ar fi excesivă pentru aceasta.

PUBG, pe de altă parte, este foarte solicitant (și nu este bine optimizat în marea schemă a lucrurilor) și poate beneficia de cât mai multă putere GPU. Din fericire, capacitatea jocului de a utiliza configurațiile SLI a primit un impuls prin driverele NVIDIA 382.53 (care au fost lansate în iunie 2017). Și, în timp ce natura competitivă a PUBG face ca rularea jocului la rezoluții mai mari (rezultând framerate mai mici) să nu fie viabilă pentru jucătorii serioși, jocul pe un monitor cu rată de reîmprospătare ridicată poate ajuta jucătorii serioși să obțină un ușor avantaj față de adversarii lor. Și, folosind un sistem bazat pe SLI va ajuta oferi un framerate suficient de mare pentru a sprijini aceste monitoare cu rate mai mari proaspete.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3

The Witcher 3

cu recenzii covârșitoare pozitive peste bord pentru cea mai recentă tranșă de CD PROJEKT RED seria The Witcher, The Witcher 3: Wild Hunt are cu ușurință a fost unul dintre cele mai de succes jocuri din ultimii cinci ani. Se mândrește cu o poveste bogată, un joc excelent și o grafică incredibilă. Totuși, jocul este destul de solicitant, deoarece cerințele sale minime cer un GTX 660 sau Radeon HD 7870, iar cerințele sale recomandate cer un GTX 770 și R9 290.

Din nou, totuși, la fel ca Far Cry 5, The Witcher 3: Wild Hunt nu va necesita o configurare multi-GPU pentru cei care joacă pe un monitor 1080p prietenos cu bugetul. Cu toate acestea, pentru monitoarele 1440P și 4K, rularea unei configurații SLI vă va ajuta să jucați jocul la setări mai mari, fără a scădea la un framerate prea mic.

Pământul de mijloc: Shadow of War

Shadow of War

Shadow of War

a doua tranșă din seria Middle Earth nu a fost la fel de bine primită ca umbra originală a Mordorului. Cu toate acestea, Shadow of War a primit încă recenzii destul de pozitive în general. Grafica sa, totuși, ajută jocul să iasă în evidență, ceea ce, desigur, înseamnă că jocul va avea nevoie de un sistem destul de decent pentru a rula. Cerințele sale minime GPU necesită un Radeon HD 7870 sau GTX 660, iar cerințele sale GPU recomandate solicită un RX 480 sau GTX 970.

jocul poate fi rulat pe un monitor 1080P cu un GPU prietenos cu bugetul pe Setări inferioare până la medii, fără probleme. Cu toate acestea, la rezoluții mai mari, este necesară mai multă putere GPU pentru ca jocul să ruleze la un framerate decent. Și, din fericire, jocul acceptă SLI—deși, la data lansării (și la scurt timp după), utilizatorii au descoperit că sistemul lor bazat pe SLI livra de fapt framerate mai mici. Valorile de referință ale Guru3D au arătat că SLI ‘ d GTX 1070 Tis a furnizat un framerate mai mic pe un monitor 1080p. Cu toate acestea, SLI ‘ D 1070 Tis au reușit să ofere o creștere modestă a performanței pe Shadow of War la 1440p și au oferit o creștere și mai mare a performanței pe un monitor 4K.

Dark Souls III

Dark Souls 3

Dark Souls 3

lansat în martie 2016, Dark Souls III, ca și cei doi predecesori ai săi, a obținut o mulțime de recenzii pozitive. Seria a avut un succes imens datorită reputației sale de a fi incredibil de provocatoare. În ceea ce privește grafica, Dark Souls III este moderat solicitant la rezoluții 1080P, dar la fel ca toate jocurile moderne cu grafică plus, va necesita un PC de jocuri puternic pentru a rula la rezoluții 1440p sau 4K.

pentru cerințele de sistem, jocul solicită un minim de GTX 750 Ti sau Radeon HD 7950 și recomandă o placă grafică din seria GTX 970 sau Radeon R9. Jocul a venit cu suport SLI la lansare, dar la fel ca majoritatea jocurilor, unii utilizatori au întâmpinat dificultăți atunci când îl rulează. Jocul este mai bine optimizat acum pentru sistemele SLI și este cu siguranță un joc care merită adăugat la biblioteca dvs. și testat dacă aveți un PC bazat pe SLI.

ce jocuri moderne care acceptă SLI recomandați?

în timp ce unele jocuri nu oferă câștiguri semnificative de performanță pentru setările SLI ‘ D—în special la rezoluțiile 1080p—există încă câteva jocuri care pot beneficia de utilizarea mai multor plăci grafice NVIDIA la rezoluții mai mari. Am enumerat cinci jocuri moderne care acceptă SLI și care s-au dovedit a oferi câștiguri decente de performanță la rezoluții mai mari atunci când rulează pe un sistem SLI ‘ d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *