7 cei mai buni consilieri financiari din New York City – care nu necesită să fii milionar

ironia multor consilieri financiari este că nu vor lucra cu tine decât dacă ești deja bogat — în New York City, Acest lucru este valabil mai ales. De fapt, mulți consilieri NYC necesită să aveți minimum 1 milion de dolari în active pentru a deveni client. De cele mai multe ori, această condiție prealabilă exclude milenialii.

Se potrivesc cu 5 stele evaluat consilieri financiari în zona dumneavoastră

Din fericire, nu trebuie să fie un milionar vechi, stabilit pentru a lucra cu un planificator financiar-trebuie doar să știi unde să te uiți. Mai jos sunt enumerate șapte dintre cei mai buni consilieri financiari din New York.

nu numai că împărtășesc o bogată experiență și o recunoaștere pe scară largă în industrie, acești bărbați și femei deschid calea pentru generația noastră — pentru că este și generația lor.

ce urmează:

Prezentare generală a celor mai buni consilieri financiari din New York

Stash avere

consilier financiar cel mai bun pentru
Douglas boneparth, fondatorul bone fide wealth, LLC fiabilitate
Andrew Altfest, președintele Altfest personal wealth management expertiză largă
Julie Ford, fondatorul Ford financial solutions obiective complexe
Kaya ladejobi, Fondatorul earn into wealth Strategii Wealth-building
Gideon Drucker, Director al Diviziei Wealth Builder Drucker Wealth Management comportamentul financiar coaching
Kristen Euretig, fondator al Brooklyn planuri LLC femeile în 20 de ani la începutul anilor 40
abordare inovatoare

Douglas boneparth, fondatorul Bone fide wealth, LLC

 • contact: 212-390-1161 sau [email protected]
 • servicii oferite: Planificare Financiară (include gestionarea numerarului, investiții, Asigurări, impozite, pensionare și planificare imobiliară), investiții milenare, asigurare (include asigurări de viață, asigurări de invaliditate și asigurări de îngrijire pe termen lung), beneficii la locul de muncă.
 • cerințe de active: nu există o cerință minimă de active sau investiții.
 • Taxe tipice: planurile financiare anuale încep de la 1.950 USD; serviciile de investiții milenare se bazează pe un model cu taxă.

în momentul în care Douglas A. Boneparth a devenit un planificator financiar certificat (PCP), el a fost unul dintre cei mai tineri din țară. De atunci, el a făcut profesioniști tineri, conduși ca el însuși, nucleul practicii sale.în 2017, Douglas și soția sa, Heather, au scris „the Millennial Money Fix” pentru a ajuta Millennials să învețe și să implementeze soluții practice la provocările lor financiare.

este ambasador al consiliului de administrație al PCP și a primit o recunoaștere extinsă în publicații precum Investment News, Forbes și CNBC ca fiind unul dintre cei mai importanți consilieri financiari de ultimă generație ai națiunii.

Andrew Altfest, Președintele Altfest personal Wealth Management

 • Contact: 212-406-0850 sau [email protected]
 • servicii oferite: gestionarea investițiilor și planificarea financiară integrată (include planificarea pensionării, planificarea fiscală, planificarea imobiliară, asigurarea, revizuirea investițiilor, beneficiile companiei, Planificarea Educației, planificarea obiectivelor fluxului de numerar și donarea caritabilă).
 • cerințe privind activele: În timp ce firma necesită, în general, o dimensiune minimă a contului de 1 milion de dolari, această calificare este renunțată pentru tinerii profesioniști.
 • Taxe tipice: (pentru clienții care sunt tineri profesioniști) pentru primul an, clienții sunt taxați trimestrial cu 0,275% din active, cu o taxă trimestrială minimă de 625 USD (se ridică la minimum 2.500 USD anual; redus la 1.500 USD după primul an); clienții plătesc o taxă orară de 250 USD pentru servicii suplimentare de planificare financiară.

Dr. Lewis și Karen Altfest sunt pionieri ai industriei în domeniul planificării financiare, iar fiul lor Andrew Altfest deschide acum calea pentru propria sa generație.

a implementat și regizat o varietate de inițiative unice la Altfest Personal Wealth Management, cum ar fi vârful de lance al Grupului young Professionals al firmei, conceput pentru Mileniali. Andrew a primit, de asemenea, o varietate de premii și recunoaștere, inclusiv în lista Forbes a consilierilor de avere de top din America în 2017, 2018 și 2019.

Julie Ford, Fondatorul Ford Financial Solutions

 • Contact: 212-799-0631 sau [email protected]
 • servicii oferite: Planificare Financiară (include fluxul de numerar& bugetare, gestionarea investițiilor, asigurări& planificare imobiliară, beneficii ale angajaților și multe altele).
 • cerințe de active: nu există o cerință minimă de active sau investiții.
 • Taxe tipice: Pentru o planificare cuprinzătoare (angajament de șase luni), taxele tipice sunt de 2.500 USD în avans, apoi 450 USD lunar (pe baza complexității; fără angajament continuu). După finalizarea planificării cuprinzătoare, clienții au opțiunea de a trece la planificarea continuă (taxa lunară tipică de abonament este de 500 USD, fără angajament continuu).

de la fondarea Ford Financial Solutions în 2015, Julie Ford a căutat să ofere servicii de planificare financiară pentru viața complexă a tinerilor profesioniști din mediul urban.

„ne ghidăm clienții prin anotimpurile de tranziție și obiectivele financiare concurente care însoțesc acești ani, cum ar fi achiziționarea unui apartament și economisirea pentru facultate, în timp ce planificăm și pensionarea”, se arată pe site-ul ei.

Julie a dezvoltat o varietate de resurse de educație financiară pentru a ajuta aceste persoane, inclusiv cursuri online și blogul său de Finanțe personale, terapie fiscală. Ea a fost, de asemenea, prezentate în mai multe publicații proeminente, cum ar fi Wall Street Journal, Forbes, și mai mult.

Kaya Ladejobi, Founder of Earn Into Wealth Strategies

 • Contact: 646-494-6220 or [email protected]
 • Services offered: Cash Flow & Budgeting, Tax Planning & Employee Benefits, Equity & Stock Compensation, Debt Management, Investments & Retirement Planning, Risk Management (Protection), Estate Planning, and Career & Business Choices.
 • cerințe de active: nu există o cerință minimă de active sau investiții.
 • Taxe tipice: sfaturi orare: sesiune de 30 de minute pentru 200 USD sau o sesiune de o oră pentru 400 USD; planificare financiară continuă& Managementul Investițiilor: începând de la 6.000 USD anual (500 USD lunar) pentru un singur câștigător W-2. Pentru clienții noi se aplică o taxă de configurare unică.

la fel ca mulți dintre consilierii enumerați mai sus, Kaya Ladejobi și — a fondat practica pentru a aborda lipsa serviciilor financiare disponibile pentru tinerii profesioniști-dar nu doar pentru ei.

Kaya a recunoscut, de asemenea, că alte grupuri de persoane, și anume femeile și oamenii de culoare, erau deservite în domeniul planificării financiare. Ca femeie de culoare, Kaya a lansat strategiile Earn Into Wealth pentru a remedia această nevoie. De fapt, Kaya speră să sprijine alte femei de culoare care caută planificare financiară ca carieră, sponsorizând două-trei femei în fiecare an pentru a susține examenul PCP. În plus, Kaya a fost prezentat în Business Insider, HuffPost și multe altele.

Gideon Drucker, fondator al Diviziei Wealth Builder Drucker Wealth Management

 • Contact: 646-647-2205 sau [email protected]
 • servicii oferite: planul de viață financiară (include planificarea managementului fiscal, analiza planificării financiare bazată pe obiective, analiza fluxului de numerar, analiza planificării Protecției, riscul Personal # & analiza portofoliului și foaia de parcurs pentru pregătirea pensionării).
 • cerințe privind activele: fără active sau investiții minime; cu toate acestea, clienții Wealth Builder (tineri profesioniști) au de obicei un nivel de venit de peste 100.000 USD și capacitatea de a economisi peste 1.000 USD în fiecare lună.
 • Taxe tipice: pentru planul financiar de viață al companiei, Drucker Wealth Management percepe o taxă de planificare unică de 2.000 USD pentru clienții cu vârsta de 29 de ani și sub; „facem recomandări obiective și acționabile pe care le puteți alege să le implementați cu firma noastră sau oriunde vă simțiți confortabil. Dacă alegeți să lucrați cu noi după finalizarea planului dvs. de viață financiară, este posibil să primim comision de la unele dintre elementele planului dvs. pe care îl implementăm.”

la fel ca Andrew Altfest, Gideon Drucker a fost crescut în industria planificării financiare. Bunicul său, Bernie Drucker, a fondat Drucker Wealth Management în 1959; tatăl său, Lance Drucker, conduce firma ca președinte astăzi; iar acum Gideon intervine pentru a servi următoarea generație ca fondator și director al Diviziei Wealth Builder a Drucker Wealth Management.recunoscând nevoile financiare complexe ale propriilor colegi, Gideon a creat suita de servicii HENRY syndrome („persoane cu venituri mari, care nu sunt încă bogate”), menită să educe tinerii profesioniști și să-i echipeze pentru a gestiona bine banii. El este, de asemenea, autorul „Cum să eviți sindromul H. E. N. R. Y.: strategii financiare pentru a-ți deține viitorul” și a fost numit recent consilier de top Next Gen De Forbes în 2019.

Kristen Euretig, fondator al Brooklyn planuri LLC

 • Contact: 917-727-6497.
 • servicii oferite: Planuri financiare personalizate (include analiza cheltuielilor, revizuirea raportului de Credit, analiza datoriilor, revizuirea Asigurărilor, planul imobiliar, venitul afacerii & revizuirea cheltuielilor și multe altele) și gestionarea investițiilor.
 • cerințe privind activele: nu există active sau investiții minime.
 • Taxe tipice: consultările inițiale de 30 de minute cu Kristen variază între 49 și 59 USD; serviciul de semnătură al Kristen, planul de joc, costă 650 USD o singură dată + 225 USD pe lună pentru persoane fizice și 950 USD o singură dată + 395 USD pe lună pentru cupluri (pentru un termen de un an).

după câțiva ani care deservesc clienți cu valoare netă ridicată și cu venituri mici din New York, Kristen Euretig a fondat Brooklyn Plans LLC pentru a echipa și educa femeile de la 20 de ani până la începutul anilor 30 cu îndrumarea financiară necesară pentru a prospera (în timp ce Brooklyn Plans LCC este specializată în lucrul cu femeile, niciun client nu este refuzat pe baza genului). printre serviciile sale de planificare financiară, Kristen a creat comunitatea Women Wealth Warriors, unde Membrii primesc acces la conținut exclusiv pentru a-i ajuta să preia controlul asupra sănătății lor financiare. Kristen a fost, de asemenea, prezentat în Wall Street Journal, Forbes și multe altele.

Stash avere

 • Contact: 212-913-9904 sau [email protected]
 • servicii oferite: Planificare Financiară (include planificarea imobiliară & prenupțiale, Contabilitate & pregătirea fiscală, Ipoteci & soluții de creditare, asigurare & strategii de protecție, asistență juridică pentru start-up-uri și multe altele).
 • cerințe privind activele: nu sunt necesare active sau investiții minime pentru cursul moneymastered centus sau pentru planul Stash centus; clienții au nevoie de 90.000 USD în active minime investibile pentru managementul Stash centus.
 • Taxe tipice: moneymastered (cinci lecții video și fișe de lucru) – 247 USD; planul Stash („proces de cinci-șase săptămâni; două întâlniri virtuale de o oră cu planificatorul dvs. financiar dedicat; un pic de teme pentru acasă”)-1497 USD pentru persoane fizice și 1997 USD pentru cupluri; Managementul Stash – primul dvs. 90.000 USD din active investibile (minim necesar) este facturat de $90/lună, sau 1.2% pe an, dar taxa scade pe măsură ce activele dvs. cresc peste 250.000 USD. Stash Wealth este inovatoare în abordarea sa de planificare financiară, și este clar din momentul în care deschideți site — ul lor-a introdus cu sloganul „Get Your Financial SH*T Together.”Co-fondatoarea Priya Malani și — a început cariera la Merrill Lynch și mai târziu La Capital Markets, dar a învățat pe parcurs că clienții, în special milenialii, trebuie să fie învățați mai mult decât pur și simplu ce să facă cu banii lor-trebuiau să știe de ce.Stash Wealth este o platformă educațională unic concepută, care oferă cursuri online de planificare financiară și gestionare a investițiilor pentru HENRYs VIII (persoane cu venituri mari, care nu sunt încă bogate). Firma a fost evidențiată în publicații consacrate precum Wall Street Journal și Forbes, precum și site-uri precum Refinery29 și Girlboss.

  găsiți un consilier financiar

  se potrivesc cu 5 stele evaluat consilieri financiari în zona dumneavoastră

  Lupta pentru a salva? Înec În Datorii? Un antrenor financiar poate fi biletul dvs. înainte-Registrul Paladin
  Registrul Paladin pre-ecrane planificatorii financiari și consilieri de investiții. Este liber să folosească și nu există nici o obligație. Începeți acum!

  rezumatul celor mai buni consilieri financiari din New York

  pe baza de gen)

  consilier financiar servicii oferite clientela primară
  Douglas boneparth, fondator al bone fide wealth, LLC planificare financiară (include gestionarea numerarului, investiții, asigurări, impozite, pensionare și planificare imobiliară), investiții milenare, asigurări (include asigurări de viață, asigurări de invaliditate și asigurări de îngrijire pe termen lung), servicii de Beneficii este specializată în lucrul cu milenii cu venituri mari la începutul până la mijlocul anilor 30
  Andrew Altfest, Președintele Altfest Personal Wealth Management Managementul Investițiilor și planificarea financiară integrată (include planificarea pensionării, planificarea fiscală, planificarea imobiliară, asigurarea, revizuirea investițiilor, beneficiile companiei, Planificarea Educației, planificarea obiectivelor fluxului de numerar și acordarea caritabilă) este specializată în lucrul cu tineri profesioniști, femei, directori și profesioniști din domeniul sănătății
  Julie Ford, Fondatorul Ford financial Soluții planificarea financiară (include fluxul de numerar & Bugetarea, gestionarea investițiilor, asigurarea & planificarea imobiliară, beneficiile angajaților și multe altele) este specializată în lucrul cu cuplurile care locuiesc în oraș, de la profesioniști care construiesc avere la părinții copiilor legați de facultate
  Kaya ladejobi, fondatorul earn into Wealth Strategies fluxul de numerar & Bugetarea, planificarea fiscală & beneficiile angajaților, capitaluri proprii & compensarea stocurilor, datoria Management, investiții & planificarea pensionării, gestionarea riscurilor (protecție), planificarea imobiliară și cariera & alegeri de afaceri este specializată în lucrul cu femeile din anii 30 sau 40 (câștigând de obicei $200k+ dacă este singură sau o gospodărie cu dublă carieră care câștigă $300K+). Mediile comune ale industriei includ Legea, tehnologia ,mass-media& divertisment și asistență medicală.
  Gideon Drucker, Director al Diviziei Wealth Builder Drucker Wealth Management planul de viață financiară (include planificarea managementului fiscal, analiza planificării financiare bazată pe obiective, analiza fluxului de numerar, analiza planificării Protecției, riscul Personal # & analiza portofoliului și foaia de parcurs pentru pregătirea pensionării) este specializată în lucrul cu tineri profesioniști, de obicei cu vârsta de 25-40 $ 100,000; de asemenea, lucrează cu ingineri tech, proprietarii de afaceri, tineri casatoriti, familii tinere, si medici
  Kristen Euretig, fondator al Brooklyn planuri LLC planuri financiare personalizate (include analiza cheltuielilor, raportul de credit de revizuire, analiza datoriilor, asigurare de revizuire, planul imobiliar, venituri de afaceri & cheltuieli de revizuire, și mai mult) și managementul investițiilor
  Stash avere Planificare Financiară (include planificarea Estate & Prenupți, Contabilitate & pregătirea fiscală, Ipoteci & soluții de creditare, asigurare & strategii de protecție, asistență juridică pentru Start-up — uri și multe altele) este specializată în lucrul cu Henrys (cu venituri mari, nu bogat încă)

  cum am venit cu această listă

  lista de consilieri NYC de mai sus este format din planificatorii financiare cu experiență, care au Artizanale afacerile lor cu noi în minte-tineri, profesioniști în devenire. Fiecare se încadrează în următoarele criterii*:

  sunt planificatori financiari certificați. în plus, acești consilieri sunt recunoscuți ca lideri din industrie și au fost prezentați în mai multe publicații de profil înalt. Mulți au primit chiar onoruri și premii pentru conducerea lor.

  nu necesită un nivel minim de active

  deoarece majoritatea persoanelor sub 30 de ani nu au milioane și milioane în active (în special cele care locuiesc în zone cu costuri ridicate, cum ar fi NYC), am vrut să mă asigur că toți consilierii de pe lista mea nu necesită un nivel minim de active pentru a lucra cu ei.

  se adresează mileniilor

  Minus câțiva Mileniali norocoși, majoritatea nu sunt extrem de bogați. Și, datorită lipsei de educație financiară în școală, mulți Mileniali nu au învățat multe despre cum să-și gestioneze banii. Din fericire, toți acești consilieri recunosc acest lucru și sunt acolo pentru a ajuta.

  cu taxe mici și cerințe mai mici de active, milenialii se pot simți confortabil să meargă la acești consilieri cu situațiile lor unice de bani – indiferent de forma în care se află finanțele lor.

  *vă rugăm să rețineți că doar unii, și nu toți, dintre planificatorii financiari angajați la Stash Wealth sunt CFP (co-fondatorul Priya Malani este o PCP), iar cursul lor de gestionare a stash-urilor necesită un minim de 90.000 USD active investibile.

  ce ar trebui să căutați într-un consilier financiar?

  există o varietate de calități pe care le puteți utiliza pentru a restrânge căutarea unui consilier, dar cele mai multe organizații financiare sunt de acord să înceapă prin căutarea unui profesionist PCP sau a unui candidat pentru certificarea PCP. Această acreditare este considerată ” standardul de excelență „în domeniul planificării financiare, deoarece toate PCP au fost supuse unei educații riguroase, au trecut un examen PCP, au finalizat câteva mii de ore de experiență profesională și au fost de acord să urmeze un cod de etică ridicat (cele 4″E”). În plus, toate PCP au fost de acord să acționeze ca „fiduciari” atunci când oferă servicii, ceea ce înseamnă că sunt obligați din punct de vedere legal să acționeze în interesul clienților lor — chiar în detrimentul propriilor lor.

  în continuare, veți dori să discutați cu potențialul dvs. consilier subiectul compensației. Ceea ce doriți să acordați prioritate sunt consilierii care sunt „doar cu taxă”, ceea ce înseamnă că nu vând produse de investiții sau nu câștigă un comision.

  site-uri web precum Rețeaua cu taxă și lista de rețea de planificare XY exclusiv consultanți financiari cu taxă. Majoritatea planificatorilor financiari enumerați mai sus sunt Confirmați doar cu taxă consilieri pe aceste rețele și/sau pe site-ul lor personal. Cu toate acestea, ar trebui să întrebați întotdeauna potențialul dvs. consilier cum sunt compensate înainte de a face afaceri.

  în cele din urmă, veți dori să căutați un consilier care vă place și, în mod ideal, care este aproape de vârsta dvs. Rețineți că căutați pe cineva care să vă ajute să direcționați un aspect semnificativ al vieții voastre. Ei ar trebui să fie capabili să înțeleagă obiectivele dvs. unice și sezonul vieții și ar trebui să poată colabora bine cu dvs.

  ce întrebări ar trebui să întrebați un consilier financiar?

  indiferent unde alegeți să căutați un potențial consilier financiar, iată câteva întrebări generale pentru a vă ajuta să găsiți o potrivire bună.

  • sunteți un profesionist CFP pentru PCP? Ce alte certificări, dacă există, aveți?
  • ești fiduciar?
  • cum sunteți compensat pentru serviciile dvs.?
  • aveți nevoie de un venit minim sau un nivel al activelor?
  • care este experiența dvs. educațională și profesională?
  • cine este clientela ta principală?
  • care este filozofia dvs. de investiții?

  rezumat

  banii sunt o parte puternică a vieții de zi cu zi și, în acest moment al vieții, în special, vă confruntați cu o varietate de decizii financiare importante.

  când trebuie să-mi cumpăr prima casă? Unde ar trebui să-mi investesc banii și cum pot începe chiar? Cum economisesc pentru pensie și Fondul de colegiu al copilului meu în același timp?

  acesta este motivul pentru care consilierii financiari pot fi astfel de active neprețuite. Acestea vă ajută să bugetați, să pregătiți un plan imobiliar amănunțit, să diversificați investițiile, să navigați în impozite și multe altele. Dar, în cele din urmă, acești consilieri vă pot ajuta să urmăriți și să atingeți sănătatea financiară. Cu ajutorul expertizei și educației lor, puteți prelua și menține controlul asupra banilor dvs. și, în consecință, asupra vieții și viitorului dvs.

  • ai nevoie de un consilier financiar?
  • Cum de a alege cel mai bun Consilier financiar pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *