6 sfaturi care va garanta o experiență pozitivă Tandem Nursing Gemenii

tandem Nursing gemeniiTwin mamele știu prea bine sensul cuvântului tandem…facem totul în tandem, motiv pentru care tandem nursing pentru mamele care doresc să alăpteze este o abilitate care trebuie să fie stăpânită, dar poate fi destul de copleșitoare.

a fi însărcinată cu gemeni înseamnă o burtă neobișnuit de mare, care vine adesea cu o baterie de întrebări din partea străinului de zi cu zi din povestea alimentară.

când oamenii au aflat că port gemeni, linia de întrebări a devenit adesea invazivă și s-a concentrat asupra modului în care intenționam să hrănesc doi bebeluși.

la început, am primit o mulțime de opinii descurajante (nesolicitate) despre gemenii care alăptează, care mi-au alimentat sincer hotărârea de a-mi alăpta exclusiv bebelușii.

eram extrem de conștient că hrănirea, schimbarea scutecelor și îngrijirea a doi ar fi o slujbă non-stop, ceea ce m-a obligat să încep să mă gândesc la logistica alăptării a doi bebeluși cu mult înainte de a intra în această lume.

sfatul care mi-a venit cu adevărat acasă a fost să lucrez pentru a-i pune în același program mai devreme, ceea ce a necesitat trezirea și hrănirea lor în același timp.

cu asta, știam că trebuie să stăpânesc abilitatea de a-mi îngriji în tandem bebelușii pentru a mă ajuta să economisesc ceva timp și puțin din sănătatea mea. Permiteți-mi să fiu primul care spune, m-am luptat mult și am învățat multe în același timp. Speranța mea aici este să împărtășesc câteva sfaturi și trucuri cu noile mame care pot fi nervoase și copleșite, astfel încât să poată găsi succes cu alăptarea noilor lor bebeluși.

cu un anumit sprijin și o mulțime de practică, am fost în stare să tandem cu succes asistenta timp de 8 luni. Alăptarea în Tandem nu a fost tot soare și curcubee, dar, în ciuda provocărilor, a fost absolut posibil, chiar și atunci când eram solo!

eram hotărâtă să mă îngrijesc exclusiv pentru un an sau mai mult.

în timp ce trebuie să recunosc că nu am realizat destul de tot ceea ce am sperat să, am fost în măsură să ofere băieții noștri laptele matern timp de 8 luni, în combinație cu formula suplimentarea, tandem care alăptează și pomparea laptele matern pentru sticle.

luarea deciziei de a suplimenta (din cauza pierderii în greutate la un copil) a fost dificil de înghițit, dar în cele din urmă, sănătatea și dezvoltarea copilului meu au avut o importanță mai mare decât mândria mea. În cele din urmă, sunt mândru că le-am putut oferi băieților noștri o dietă cu jumătate de lapte matern și jumătate de formulă pentru o mare parte din primul lor an.

Te simți descurajat să-ți alăptezi gemenii, ai nevoie de sprijin? Citiți această postare, este garantat să vă lăsați să vă simțiți ca și cum ați face parte din satul nostru.

Courtsey de K. Rose fotografie
Courtsey de K. Rose fotografie

6 Sfaturi pentru a vă garanta o experiență de succes Tandem Nursing:

alăptarea doi copii poate fi o abilitate greu de stăpânit și onestitate necesită o mulțime de practică pentru a obține confortabil cu. Aceste 6 sfaturi m-au ajutat să trec prin curba abruptă de învățare pe care a trebuit să o abordez și m-au făcut să alăptez cu încredere gemenii noștri ca un șef!

Obțineți ajutor devreme:

înainte de a merge acasă cu noii copii, epuizați resursele de lactație la spital pentru a vă asigura că ați găsit cea mai bună reținere care funcționează pentru dvs., că bebelușii dvs. au zăvoare eficiente, că înțelegeți elementele de bază ale alăptării reușite și, în cele din urmă, că știți cum să utilizați pompa.

găsiți poziția preferată:

încercați o varietate de poziții pentru a găsi care funcționează cel mai bine pentru dvs. De asemenea, știți că poziția dvs. preferată se poate schimba pe măsură ce îmbătrânesc și devin mai agitate. Iată câteva idei pentru poziționarea bebelușilor:

86755157_thumbnail

cunoașteți pompa:

lucrați pentru a vă construi aprovizionarea mai devreme! Mai ales la început, îngrijiți-vă bebelușii des și pompați frecvent. Continuarea pompei de multe ori vă va ajuta să mențineți o aprovizionare excelentă. Masajul și compresia sânilor în timpul alimentării pot ajuta cu adevărat. De asemenea, luați în considerare utilizarea suplimentelor pe bază de plante, cum ar fi schinduful, pentru a vă ajuta să vă măriți oferta. Mi-a plăcut Motherlove mai mult lapte plus!

Practica, Practica, Practica:

înainte de hrănire Tandem curajos în timp ce sunteți singur cu copiii, practica, practica, practica! În timp ce vă simțiți confortabil cu întregul proces de asistență medicală tandem, utilizați toate mâinile suplimentare pe care le puteți obține.

Aflați logistica modului în care veți duce ambii copii în zona dvs. de îngrijire medicală și le veți bloca. Apoi exersați cu sprijin: aș lega perna prietenului Brest de talie, aș sprijini-o pe șinele pătuțului și aș scoate cu grijă fiecare copil pe antebrațul meu pentru a-i așeza pe pernă. Le-am sprijinit trupurile cu brațele și perna în timp ce mergeam spre scaunul unde am îngrijit. Pe măsură ce au devenit mai mari și mai agitați, am început să-i pun într-o piesă de Rock ‘n’ lângă scaunul meu pentru a-i pune în siguranță în poziție pentru asistență medicală.

odată ce vă hrăniți cu succes, reduceți încet nivelul de sprijin pe care îl oferă cei dragi și exersați pe cont propriu. Încercați logistica (obtinerea ambii copii la locația dumneavoastră de asistență medicală, blocat, hrănite, burped și a pus înapoi în jos) în timp ce încă mai au ajutor în jurul până când vă simțiți gata să meargă la ea singur.

pernele sunt cel mai bun prieten al tău:

obțineți o pernă bună de îngrijire medicală: mi-a plăcut perna Twin Plus Deluxe a prietenului meu Brest. Perna Twin Z este, de asemenea, foarte populară și minunată. Meghan era obsedată de perna ei geamănă Z.

Locație, Locație, Locație:

alegeți o locație confortabilă pentru asistență medicală și configurați-o cu toate elementele esențiale de care veți avea nevoie (pernă de asistență medicală, Haine de burp, apă pentru mami, rockeri pentru a plasa bebeluși etc.). Ajută la simplificarea rutinei atât pentru dvs., cât și pentru bebeluși, pentru a avea un mediu liniștit și fără distragere!

Tandem nursing gemenii nu este o plimbare în parc, dar într-adevăr este posibil! Doar amintiți-vă, da-te un pic de har și încredere că faci tot ce poți. Suntem adevărați credincioși că hrănirea bebelușilor tăi, cum crezi tu de cuviință, este cea mai bună…și nu există două experiențe la fel. Faci ceea ce trebuie să faci mama…..pornește!

alimente pentru gândire: aveți suficient?

este greu să vă asigurați întotdeauna că bebelușii dvs. primesc suficient lapte, la fiecare hrănire și în general. Puteți într-adevăr doar evalua cât de mult lapte se face de cântărire copiii dumneavoastră înainte și după fiecare hrănire, precum și pe o bază de două ori pe săptămână. Am frecventat grupurile de sprijin pentru alăptare pentru a cântări în timpul hrănirii, precum și biroul medicului pediatru pentru a urmări creșterea în greutate. Sănătatea și dezvoltarea bebelușilor dvs. sunt importante și nu este ceva de ghicit.

scutecele umede sunt, de asemenea, un indicator excelent că bebelușii tăi primesc suficient….ar trebui să schimbați 8-10 scutece umede pe zi pentru fiecare dintre gemenii dvs.

ne-ar plăcea să auzim despre hrănirea dvs. în tandem experiences…..do aveți sfaturi uimitoare pentru a partaja cu noi mamas? Sau cum rămâne cu provocările cu care te-ai confruntat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *