52 meserii Trending pentru a face și de a vinde

Loraine iubește Arte și meserii și utilizate pentru Voluntariat la o clasă de artă elementară. Ea iubește schimbul de distracție și tutoriale ambarcațiuni ușor.

faceți articole de artizanat pentru a vinde

realizarea articolelor de vândut la un spectacol de artizanat poate fi plină de satisfacții—și profitabilă, dacă articolele pe care le alegeți se dovedesc a fi ceea ce doresc cumpărătorii. Deci, marea întrebare este: „ce meșteșuguri sunt cele mai căutate?”(Răspunsul perfect este: „cei pe care tocmai i-am petrecut ore întregi făcând și investind bani în cumpărarea de provizii.”)

Acest articol, scris după vizualizarea a mii de meșteșuguri pe Google, listează articole care cred că s-ar vinde la spectacole de artizanat. Toate proiectele de artizanat enumerate în acest articol includ o fotografie a ambarcațiunii și numele site-ului care poate fi făcut clic, unde veți găsi tutorialul pentru realizarea articolului.

nu știu ce meșteșuguri se vor vinde cel mai bine, dar cred că este important să faci articole pe care îți place să le construiești. Și, dacă sunteți în speranța de a face bani la ea, să fie sensibil în prețuri. Asigurați-vă că acoperiți costul consumabilelor dvs. și știți pentru ce se vând articole similare. Încercați să vindeți pentru puțin mai puțin decât concurența.

garnituri de Coș, cum ar fi cele nu-coase prezentate mai sus sunt o idee mare ambarcațiune spectacol. Găsiți tutorialul pentru realizarea acestor garnituri de coș atractive la Confessions Of A Plate Addict.

congelator pop cover

utilizați toate resturile polar fleece pentru a face aceste capace utile congelator pop pentru a vinde. Găsiți tutorial pentru a face pop acoperă la de STEPHANIE LYNN.

Swiffer Duster re-fill

veți putea obține un profit frumos cu acest articol la spectacolul dvs. de artizanat. Re-umplerea duster este realizată folosind fire de tricou pe care le puteți face cu ușurință. Vedeți cât de ușor este acest proiect accesând tricoturi Verdigris pentru tutorial.

cupe zburătoare

veți găsi tutorialul și alte exemple de cupe zburătoare, la pasionații de bricolaj. Imaginați-vă adăugarea de perle sau pietre pentru un efect de curgere. Vânzările de garaj și bunăvoința sunt locuri minunate pentru a găsi cupe și farfurioare ieftine.

eșarfă infinită

există atât de multe posibilități cu acest articol. Utilizați diferite țesături, culori, texturi, imprimeuri și fiecare devine un aspect nou, elegant. Găsiți tutorialul ușor pentru a face eșarfe infinity ca cel prezentat la I Heart Naptime.

patio place mats

patio place mats ar fi un mare cadou pentru a da la cineva care știi care îi place să distreze cu petreceri în aer liber patio. Covorașele de loc pot fi vândute ca covorașe individuale sau ca covorașe cu mai multe imprimeuri sau seturi de covorașe potrivite. Găsiți tutorialul pentru realizarea acestui articol remarcabil la fabric mutt. Luați în considerare acest lucru ca o mare idee de cadou camper.

coș de tutun

îmi place aspectul pieselor centrale care prezintă o cutie din lemn sau răchită. Acest coș de tutun este mai ușor de făcut decât ați crede. Fii atent.

garden dish art

există atât de multe moduri de a personaliza această idee ambarcațiune, că nu ar conta cât de multe alte crafters au fost oferind această artă grădină. Ai tăi ar putea fi cei care vând cel mai bine. Am una cu o placă mare vopsită în roșu ca fundal, o placă albă centrală, cu marginea împodobită cu simboluri negre și apoi o placă mică neagră cu sigla „N” din Nebraska în centru. Tutorialul pentru acest articol se găsește la Infarrantly CREATIVE.

cum se face o gaură în sticlă

ciorapii de Crăciun din denim

ciorapii de Crăciun sunt un articol excelent de spectacol artizanal, în special pentru spectacolele de ambarcațiuni de la sfârșitul verii și toamnei. Veți găsi instrucțiunile pentru realizarea acestui ciorap și a altor articole de artizanat din denim, la emblemă .

Pandantive domino

bijuteriile, mai ales dacă sunt puțin ieșite din comun, sunt, de asemenea, un element care atrage interesul la spectacolele meșteșugărești. Aceste pandantive domino sunt foarte frumos, și pentru un spectacol de ambarcațiuni mi-ar asigurați-vă că pentru a avea lanțuri de câteva lungimi de a alege de la. Tutorialul pentru acest articol se găsește la Galeria Enchanted .

franjuri fleece pătură

observați cât de mult mai frumos această pătură Fleece arata doar cu franjuri adăugat. Această margine este atât de ușor de adăugat și va adăuga valoare aruncării. Ei bine, în valoare de puțin timp suplimentar este nevoie. Pentru ușor nu-coase direcții pentru a face acest proiect, du – te pentru a face:

Jell scent

veți dori să vă creați propriile etichete speciale pentru aceste borcane și să adăugați, de asemenea, un cerc de țesătură colorată pe capac. Sau poate lipiți un grup de perle sau margele în centrul capacelor și legați o panglică de satin în jurul capacului cu șurub. Instrucțiunile pentru prepararea acestui parfum de jeleu se găsesc la o piersică coaptă.

capace pentru copii

unul dintre secretele de a face bani de vânzare meserii este de a menține costul livrărilor scăzut. Când puteți face ceva prin reciclare, vă îmbunătățiți considerabil profiturile. Capacele pentru copii prezentate mai sus sunt doar o idee despre multe pe care le veți găsi la Make It and Love it.

cum să faci gnomi de Crăciun

cârpe de vase croșetate

dacă puteți croșeta, pânzele de vase sunt un element mic pentru a atrage clienții la masa ta de artizanat. Au câteva frumos legat împreună ca un element de cadou. Apoi sugerează oferindu-le ca cadouri de vacanță, cadouri de mireasa duș și noi cadouri acasă. Găsiți instrucțiunile pentru croșetarea cârpelor de vase la petale la picoturi.

sau cârpe de vase tricotate

sau, poate tricotați și puteți face aceste cârpe de vase atractive. Aveți o varietate de culori, astfel încât cumpărătorul dvs. va dori una din fiecare culoare. Găsiți instrucțiunile de tricotat la Little House din suburbii.

vase acoperite cu hârtie absorbantă

gândiți-vă la toate alegerile frumoase de culori și imprimeuri de hârtie absorbantă. Alegeți ceea ce vă place pentru a vă crea propriile vase acoperite cu hârtie de țesut pentru plantele dvs.

curea din piele bow

curele poate fi o ambarcațiune bun spectacol element, de asemenea. Asigurați-vă că aveți dimensiuni sau curele reglabile incluse. Găsiți tutorialul pentru a face această curea de arc din piele atractivă la I Heart nap.

sticlă gravată

veți găsi un tutorial bun despre cum să etch sticlă la viața yummy. Imaginați-vă toate modurile în care puteți etch sticlă pentru a face o ambarcațiune mare de a vinde element. Vezi fotografii pe Pinterest dacă ai nevoie de idei.

pandantive pentru plăci de sticlă

gândiți-vă la toate elementele diferite pe care le-ați putea face folosind aceste mici plăci de sticlă. Pandantive, ca acesta cu un tutorial la SUGAR Bee Crafts. este doar o idee pentru utilizarea lor. Faceți magneți, știfturi de plută, inele, brățări etc. Vino cu o idee nouă, unică, iar piața va fi a ta.

călătorie bijuterii caz

înnoptări, week-end, vacante. Având un caz de călătorie frumos pentru bijuterii este o necesitate atunci când ambalare pentru o excursie, și cele mai multe fete ca să aibă mai mult decât unul dintre ei. Tutorialul pentru realizarea cazului de călătorie prezentat mai sus se găsește la Positively Splendid.

sticlă de sticlă de struguri de sticlă de vin vază

îmi place modul în care pietrele de sticlă au fost folosite pentru a face strugurii pentru a decora această sticlă de vin. Veți găsi această idee ambarcațiune, și altele folosind borcane de sticlă, atunci când vizitați meserii Statele Unite ale Americii. Check out Votives borcan scrubby prezentate pe acest site, de asemenea,, acestea ar fi un alt element de ambarcațiuni de mare pentru a vinde.

Transfer Image Pillow

When you see how easy it is to make this transfer image pillow, you’ll want to check out images to make your own.

This is a pillow I made for myself. Mi-am făcut perna din lână și am folosit o țesătură de bumbac mai grea pentru a face transferul. Iubesc imaginile gratuite din zână grafică. Sunt foarte mulțumit de transfer, dar aș fi vrut să folosesc o țesătură pentru pernă. Aș vrea o privire mai clară.

chapstick holder Keychain

veți dori să faceți o mulțime de acestea din diferite culori de pâslă, astfel încât toată lumea să poată găsi una pe care o iubesc. Sugerați-le ca umpluturi de stocare, precum și pentru a avea mici cadouri gata pentru nevoile de cadouri de ultimă oră. Du-te la Crafts Unleashed pentru tutorial pentru a face acest breloc.

baby quilt

baby quilts sunt o mare ambarcațiune spectacol element. Adresa site-ului pentru a face acest copil pilotă restante, și alte elemente pentru copii, pot fi găsite la Do It Yourself Divas. Asigurați-vă că verificați scaunul înalt portabil, tamponul schimbătorului de scutece și urșii boo boo. Aceste elemente ar fi, de asemenea, bun ambarcațiuni Arată elemente.

Owl candy jar

Acest drăguț bufniță candy jar este doar unul dintr-o grămadă de idei de cadouri umplute borcan pe care le veți găsi la club chica Circle. Asigurați-vă că verificați aceste idei pentru că sunt sigur că veți găsi un cuplu pe care veți dori să îl adăugați la articolele dvs. de artizanat.

gnomi de Crăciun

îmi plac toți gnomii mici care au apărut peste tot. Deci acești gnomi de Crăciun sunt cei pe care mă interesează în mod deosebit să-i fac.

borcane de comori de grădină

iată un alt proiect care folosește pietre de sticlă, de data aceasta într-un obiect atractiv de grădină. Oamenilor le place să pună bling în grădinile sau paturile lor de flori și acesta este un element perfect. Găsiți informațiile pentru a face aceste borcane de comori de grădină la împărăteasa DIRT.NET.

ciorapii de Crăciun

ciorapii de Crăciun sunt întotdeauna un element de vânzare excelent la spectacolele de ambarcațiuni de toamnă. Folosiți un model excelent precum cel inclus în acest proiect la tutorialul Positively Splendid și faceți ciorapi precum cei arătați sau folosiți alte țesături sau imprimeuri de Crăciun. Luați în considerare realizarea unora folosind țesătură de pânză, țesătură de catifea sau satin și dantelă. Un ciorap de Crăciun care are o manșetă ca aceasta poate fi realizat într-o culoare solidă. Apoi oferiți-vă să personalizați ciorapul imprimând pe un nume cu un stilou pictor colorat sau auriu.

zile til Crăciun Calendar încărcător

aceasta este o modalitate foarte bună pentru copii să știe cât de multe zile sunt lăsate til Crăciun, fără a vă cere de zi cu zi. Cumpărați încărcătoarele de la magazinul dollar și s-ar putea să găsiți chiar și niște șabloane get acolo. Tutorialul pentru această ambarcațiune se găsește la creațiile lui Lizzi.

dovleci pânză groasă de sac

o grupare de dovleci, iar unele dintre ele pânză groasă de sac dovleci, face o cădere frumoasă sau centerpieces de vacanță.

Scrap Wood Pumpkins

Imagine how attractive and appropriate these scrap wood pumpkins will look at your front door entrance.

Sparkle Ruffle Scarf

Isn’t this an attractive and stylish scarf? Găsiți descărcarea gratuită la Lion Brand.

citrus holiday apron

iată un alt model de șorț care va atrage atenția fiecărei doamne care trece pe lângă masa dvs. de artizanat. Găsiți modelul și instrucțiunile la sew4home pentru a face șorțuri ca acesta.

benzi reversibile

imaginați-vă toate țesăturile de vacanță și ocazie specială care pot fi folosite pentru a face benzi. Faceți o parte o imprimare de vacanță, iar partea din spate o imprimare universală. Sau faceți banda de susținere în imprimeuri de animale, buline, dungi sau una dintre imprimeurile strălucitoare de bijuterii. Tutorialul și modelul pentru realizarea benzilor de cap se găsesc la firul lung.

critter perne

toată lumea iubește o pernă frumos lână moale să se ghemui. Vă provoc să faceți o masă plină cu acestea și apoi să reușiți să împiedicați oamenii să le ridice și să le îmbrățișeze. Site-ul pentru a găsi acest lucru, și alte perne, pot fi găsite la Cool Stuff Art Gallery.

bandă de susținere cu tirbușon

accesoriile pentru păr sunt, de asemenea, articole bune pentru spectacole artizanale, iar această bandă de susținere este un exemplu excelent. Veți găsi acest articol la Craft Rookie. Asigurați-vă că includeți accesorii pentru păr pentru toate vârstele și mai ales pentru bebeluși și fetițe.

sticlă de mare și colier de perle

bijuteriile sunt un alt articol care se vinde bine la spectacolele meșteșugărești. Sticla de mare și perlele sunt o combinație frumoasă care face bijuterii remarcabile. Găsiți tutorialul pentru acest colier la eCrafty.com.

pungi de prânz reutilizabile

un articol ca acesta, geanta de prânz reutilizabilă, se vinde cel mai bine atunci când oamenii pot vedea fotografii ale pungilor utilizate. Găsiți tutorialul pentru a face pungile de prânz la I Heart nap time.

magneți de marmură minunat

este întotdeauna bine să aibă unele elemente mai puțin costisitoare de vânzare, care va atrage clienții la masa sau cabina. Acești magneți pot fi făcuți pentru diferite sărbători, cu logo-uri sportive, personaje de desene animate etc. Găsiți tutorial pentru a face aceste magneți la globilor oculari de meserii zi de noapte. Derulați în jos pe pagină pentru a găsi tutorialul.

Bar-B-Que șorț

șorțuri BBQ sunt o idee mare pentru bărbați, femei sau copii. Am făcut acest șorț folosind țesături de bifare și l-am dat unui prieten pescar. Am adăugat”Hook ‘Em & Cook ‘Em” la șorț, dar puteți face și ziceri adecvate pentru vânători, jucători de golf etc. Găsiți tutorialul pentru realizarea acestui șorț la Purl Soho.

săpun Saver masaj

îmi place această idee și cred că ar face un mare cadou pentru oricine de pe lista ta, și pentru orice ocazie. Denivelările de pe o parte a acestei pungi de săpun îl fac un salvator de săpun de masaj. Acest săpun croșetat pe o frânghie este un alt element care ar putea fi înzestrat unui băiat sau unui bărbat, precum și unei gal. Cred că acest lucru ar fi un remarcabil ambarcațiune spectacol element. Instrucțiunile pentru croșetarea acestui economizor de săpun se găsesc la moogly.

idei de afișare a cabinei Artizanale

tooth fairy perna

copii mici place entuziasmul de a „vinde” dinte lor nou pierdut la Zâna Măseluță. Tutorialul pentru realizarea acestei perne se găsește la distracție. Ieftin. sau liber.

pandantiv de cristal

veți găsi tutorialul pentru realizarea acestui frumos pandantiv de cristal pe blogul cwafty. Luați în considerare toate posibilitățile cu alegerile uriașe în culori de cristal.

coroana de cerc

această coroană de cerc este un decor de perete simplu și elegant pentru sufrageria sau sufrageria dvs. Remarcabil în simplitatea ei.

pungă de săpun Terry

dacă nu sunteți cineva care croșetează, dar doriți să adăugați o pungă de săpun la consumabilele dvs. de ambarcațiuni, această pungă de săpun din pânză Terry va face trucul. Aș adăuga un cordon la colțul pungii pentru a-l face un săpun pe o frânghie. Tutorialul se găsește la whimsy love.

stand de afișare a colierului

dacă vindeți bijuterii personalizate, vă va plăcea cât de ușor este să vă creați propriile standuri de afișare a colierului. Tutorialul pentru realizarea standului de afișare a colierului se găsește la STELLA + HODGE. Bijuterii, precum și toate articolele ambarcațiuni vinde mult mai bine atunci când sunt afișate într-un mod profesional.

Presentation, Presentation, Presentation

The presentation of your craft items is as crucial to good sales as the item itself. Lots of important information and tips!

zece greșeli de evitat

deși unele dintre greșelile menționate par foarte evidente, este întotdeauna o idee bună să li se amintească de ele. Asigurați-vă că citiți cu atenție această listă, pot exista unele pe care nu le-ați luat în considerare până acum. Cu cât sunteți mai pregătiți pentru debutul spectacolului de ambarcațiuni sau pentru aparițiile dvs. continue, este cel mai important pentru a avea vânzări de succes. Această listă importantă se găsește la venituri CREATIVE.

cuptor cu microunde arc/potholder

am de gând să facă o pereche de acestea pentru uz propriu. Aceste suporturi pentru boluri vor salva multe degete arse în timp ce îndepărtează mâncarea fierbinte din cuptorul cu microunde. Mi se pare acest lucru ar fi un mare ambarcațiune spectacol element. Găsiți tutorialul la molid.

sticle de vin demijohn net de iută

acestea sunt aproape la fel de distractive ca și golirea sticlelor de vin. Găsiți un tutorial excelent la Cameo Cottage Designs. Ai putea adăuga chiar și luminile zână mici în interiorul sticlei pentru a adăuga zing.

2014 Loraine Brummer

Sandee Pierce pe 29 iunie 2020:

iubesc locul Rogojini

Nicole K pe 15 iulie 2019:

idei grozave aici! Vă mulțumim foarte mult pentru partajarea lor cu noi!

pooja mule pe 11 Mai 2019:

Acest articol este uimitor mulțumesc pentru aceste informații Vă mulțumim că ne-ați împărtășit…

Susan Hazelton din Florida însorită pe 06 Mai 2019:

sugestii grozave. Îmi place perne Critter. Ghici ce vor primi cei patru nepoți mai mici de Crăciun.

Cheryl Simonds din Connecticut pe 04 Mai 2019:

frumos articol, cred că aș putea încerca câteva dintre lucrurile pe care le-ați menționat.

RTalloni pe 29 aprilie 2019:

frumos breviar! Îmi place carcasa de călătorie pentru bijuterii, deoarece nepoatele mele ar plăcea să fie umplute cu bijuterii „fanteziste”, dar ați acoperit un teritoriu minunat pentru un spectacol de artizanat.

Margaret Schindel din Massachusetts pe 07 iulie 2014:

fac bijuterii pentru a le vinde, deși nu de obicei la spectacole artizanale. Acestea sunt sugestii teribil – bine făcut, Loraine!

Snakesmum pe 03 iulie 2014:

cred că elementul meu preferat este CD – ul lumina ceai titularul-ar putea face chiar unele dintre acestea. :- ) O mulțime de idei mari aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *