4 motive pentru care căutarea organică este mai bună

Înscrieți-vă pentru recapitulările noastre zilnice ale peisajului în continuă schimbare al marketingului de căutare.

Notă: Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu Termenii Third Door Media. Vă respectăm confidențialitatea.

Kristine Schachinger pe Septembrie 9, 2015 la 9:23 Am

 • Categorii:toate lucrurile SEO coloană, canal: SEO, Facebook, Google Ads, Google: actualizări algoritm, Google: Panda Update, Microsoft Advertising
 • organic search Ranking. SEO

  Îți Amintești Când obișnuiai să te bazezi exclusiv pe motoarele de căutare pentru trafic? Îți amintești când ai lucrat la SEO și ai trăit și ai murit prin plasarea ta în Google? Ai fost #1? Succes asigurat. Ei bine, bine, poate nu este asigurat. Succesul a venit numai dacă cuvintele cheie au fost relevante pentru utilizatorii site-ului dvs., dar a fost singura foaie de parcurs reală pentru a genera trafic și venituri pe site.

  astăzi trăim într-o lume diferită. Diversificăm. Folosim anunțuri AdWords și Bing. Creăm identități pe platforme sociale și promovăm prin Twitter, Facebook, Instagram și Pinterest. Nu mai sunt site-uri care trăiesc și mor de clasamentul lor Google. Organic nu mai este unul dintre copiii cool. Organic este pass-ul de la clasa a VIII-a. Sau este?

  diversificarea este o necesitate și-dacă suntem inteligenți în planurile noastre de marketing digital — nu mai trăim sau murim doar de mâna Google, dar am uitat de listările noastre organice și cât de benefice pot fi acestea?

  …T

  campionul clar al traficului site-ului web este căutarea organică. În mod covârșitor, căutarea organică depășește alți generatori de trafic, conducând 51% din toți vizitatorii atât pentru întreprinderile B2B, cât și pentru cele B2C.

  new Trend

  la agenția noastră, lucrăm cu site-uri de diferite dimensiuni, de la foarte mari la destul de mici, iar recent, am observat o tendință la nivel de întreprindere. Aceste site-uri nu se mai bazează la fel de mult pe Google pentru trafic. Nu numai că nu se bazează pe traficul Google, dar, de asemenea, site-urile primesc mai puțin de 10% (sau puțin mai mult) din traficul lor organic de la gigantul de căutare.

  acum, nu este faptul că aceste site-uri nu sunt interesați de utilizatorii Google. De fapt, ne-au angajat să-i ajutăm să-și mărească cota. Cu toate acestea, primesc atât de mult trafic de pe site-uri precum Facebook, încât se pare că există mai puțină urgență în ceea ce privește atragerea acestui trafic și mai puțină dorință de a schimba site-ul pentru a respecta standardele organice. Nu cu mult timp în urmă, site-urile ar respecta urgent și fără îndoială standardele Google pentru a judeca acest trafic.

  cu toate acestea, este aceasta direcția cea bună? Odată cu micșorarea listărilor organice și împingerea sub pliul pe Mai multe SERP-uri, este organic încă în valoare de ea? Iată patru motive pentru care nu ar trebui să treceți cu vederea listele dvs. organice.

  4 motive organice încă contează

  roci organice încă

  deși s-ar putea să se fi schimbat ușor de când BrightEdge și-a publicat raportul anul trecut, datele par să fie adevărate. Organic este pur și simplu mai bun pentru furnizarea de trafic relevant. Singurul canal care funcționează mai bine în anumite capacități este anunțurile cu căutare plătită, dar aceasta este doar pentru conversii, nu pentru livrarea generală a traficului (căutarea plătită a reprezentat doar 10% din traficul total total).

  rezultatele căutării

  cu toate acestea, descoperim că prin combinarea canalelor putem depăși fiecare canal de la sine.

  BrightEdge research susține că o abordare mixtă este cea mai bună pentru furnizarea de conținut de înaltă performanță. Nu numai că combinarea căutării organice și plătite va crește traficul pe site, dar va oferi o rentabilitate mai mare a investiției. Luați de exemplu industriile de vânzare cu amănuntul, tehnologie și ospitalitate — căutarea organică și plătită combinate reprezintă mai mult de două treimi din veniturile lor totale.

  deci, dacă vă neglijați listările organice, dvs. plătite nu fac la fel de bine cum ar putea, fie. Lăsați bani pe masă atât în căutarea organică, cât și în cea plătită.

  fără Control

  când audităm site-urile, vedem adesea că clientul primește până la 40% până la 60% din traficul lor de pe Facebook. Acest trafic trimite vizitele lor prin stratosferă. Cu toate acestea, traficul Google este scăzut — unele dintre cele mai scăzute pe care le-am văzut pentru site-uri de acest tip (de obicei editori).

  referenți sociali

  diagramă prin simpla măsurare bazată pe Parse.ly e cercetare pe conturile sociale

  când văd acest lucru, creierul meu doare un pic. Da, relația de dragoste cu traficul Facebook este foarte reală și apare dintr-un motiv întemeiat. Un site care vă trimite milioane de vizitatori printr-o singură sursă de recomandare este visul unui marketer devenit realitate. Ei bine … este până când nu este.

  grădinile cu pereți au propriile reguli

  cu Facebook (sau orice site de socializare), lucrați într-un sistem închis, o grădină cu pereți. Aceasta înseamnă că, în timp ce secțiunea dvs. din ea poate fi înfloritoare, nu aveți niciun control asupra modului în care grădina respectivă este hrănită sau dacă este udată deloc.

  Ce se întâmplă dacă Facebook decide că nu mai ajunge să arate că grădina ta? Ce se întâmplă dacă Twitter decide să personalizeze feedul? Ce se întâmplă dacă Pinterest vă întrerupe legăturile de afiliere? Aceste întrebări sunt foarte reale, deoarece toate acestea s-au întâmplat sau sunt în lucru.

  când utilizați platforme de socializare pentru traficul site-ului dvs., sunteți la mila acelei platforme. Dacă Facebook reduce vizionarea organică, trebuie să plătiți. Dacă Twitter decide să segmenteze algoritmul, cum te vezi? Și dacă Pinterest elimină toate linkurile afiliate, cum înlocuiți acel trafic?

  când nu aveți control asupra mediului care vă conduce veniturile, puteți încheia o factură publicitară puternică pentru a genera trafic care se pierde atunci când compania schimbă modul în care platforma vă acoperă conținutul. În general, aceste schimbări se întâmplă peste noapte sau peste câteva săptămâni. Nu este prea mult timp să se adapteze, în special pentru companiile mari.

  dar Google face și asta, nu?

  Ei bine, da și nu. Sigur, puteți obține lovit cu o schimbare algoritm sau penalizare care distruge tot traficul. Cu toate acestea, dacă aveți oameni buni care știu ce fac, acest lucru nu este probabil să se întâmple și, dacă se întâmplă, este ușor (în majoritatea cazurilor) să vă recuperați vizitele. Panda și Penguin sunt o altă poveste, dar dacă ești lovit de cei care nu este de obicei accidentală.

  deci, deși va trebui să crească cheltuielile în publicitate pentru a ajuta la înlocuirea traficului în timp ce rezolva problemele tale, problemele sunt fixable, iar traficul poate fi returnat. Nu o veți înlocui pentru totdeauna, în majoritatea cazurilor. (Din nou, Penguin și Panda sunt excepțiile din cauza timpului îndelungat dintre actualizări.)

  site-ul „lipicios”

  social media și anunțurile plătite ar putea fi generatoare de trafic, dar nu sunt creatori de clienți pe termen lung. Ratele de respingere sunt ridicate, iar numărul de pagini vizitate este adesea foarte scăzut, din experiența mea.

  desigur, acest lucru are sens perfect. Dacă vin din feed-ul meu de pe Facebook, este posibil să văd o pagină și să plec. Ceea ce vedem este că acești vizitatori ai site-ului văd în general între 1,2 și 2 pagini.

  Facebook este menit să conducă vizitele la articole, nu traficul general al site-ului și loialitatea clienților. Twitter este menit să promoveze loialitatea clienților, nu să creeze trafic de postări. Utilizatorii Pinterest părăsesc cu greu site-ul decât dacă vindeți ceva. În acest caz, anunțurile plătite oferă utilizatorului un motiv pentru a veni în vizită, dar nu neapărat un motiv pentru a reveni.

  Organic este diferit. Potrivirea cuvintelor cheie cu intenția utilizatorului înseamnă că puteți fi prezent în multe căutări. Utilizatorul vă poate găsi în mod constant și, odată ce ajunge pe site-ul dvs., este mai probabil să rămână. Utilizatorii organici sunt în continuare cei mai buni clienți pe termen lung. Din experiența mea, au rate de respingere mai mici și mai multe pagini vizitate și este mai probabil să se întoarcă.

  deci, dacă doriți să vindeți ceva sau să câștigați conștientizarea mărcii, social este un canal excelent. Dacă doriți ca oamenii să vă găsească magazinul și să vă amintească de dvs., organic este calea de urmat. Diversificarea este esențială, deoarece fiecare platformă are un potențial diferit de ROI. Organic este una dintre cele mai puternice dintre acestea, și organic+plătit poate lovi din parc.din experiența noastră cu generatoarele de trafic social la scară largă, social pur și simplu nu poate oferi același nivel de trafic de calitate, chiar dacă site-ul dvs. vede peste 50% din traficul său de pe Facebook.

  investiții

  problema cu surse de trimitere plătite, indiferent dacă Google AdWords sau publicitate Facebook, este că traficul durează doar atâta timp cât alimentați contorul. Trageți banii, și veți vedea o baie instantanee în trafic.

  după cum am menționat deja, acești utilizatori nu te caută; ai fugit în calea lor și s-au gândit „Oh, mișto, ceva de care am nevoie chiar acum!”Dacă au o experiență excelentă pe site-ul dvs., s-ar putea să revină, dar raportul dintre vizitatorii reținuți și cei plătiți este scăzut în site-urile pe care le vedem.

  când plătiți pentru traficul dvs., este ca și cum ați închiria. Veți obține o acțiune imediată, dar nu există un buy-in pe termen lung de la majoritatea vizitatorilor pe care îi obțineți în acest fel.

  cu căutarea organică, mentalitatea utilizatorului este diferită. În acest caz, utilizatorul vă caută sau cel puțin ceea ce vindeți/oferiți/publicați. Când te găsesc, dacă ai oferit o experiență excelentă, se întorc adesea. Dacă sunteți un brand necunoscut, aparițiile repetitive între rezultate pot începe să crească recunoașterea mărcii și loialitatea mărcii.

  dacă intrați în graficul de cunoștințe, sunteți autoritatea pe pagină în rezultat.

  niveluri de investiții

  în plus, dacă investiți în organice, puteți, uneori, să reduceți investiția la niveluri de întreținere sau chiar să faceți o pauză dacă este necesar.deși o pauză lungă nu este niciodată sugerată, există momente în care banii pot fi transferați și direcționați către alte resurse pentru o perioadă scurtă de timp. Un bun exemplu ar fi un retailer online. În câteva săptămâni care au dus la sărbătorile de Crăciun, este puțin probabil să obțineți mai multă plasare organică decât aveți deja. În plus, fereastra de oportunitate pentru cadouri de transport maritim pentru a ajunge înainte de Crăciun se încheie, și vă îndreptați într-un sezon lent.

  s-ar putea să decideți să luați o „pauză organică” și să transferați acești bani în vânzări imediate „de ultim moment” prin publicitate plătită. Organicul dvs. nu va avea de suferit, iar banii dvs. vor genera trafic suplimentar.

  când faceți acest lucru, dacă site-ul face în continuare ceea ce trebuie să facă prin producerea de conținut, păstrând un frâu strâns asupra problemelor tehnice și monitorizând profilul link-ului de intrare, nu veți pierde, în general, cantități semnificative de trafic, decât dacă vă aflați într-o industrie extrem de competitivă sau dacă ați schimbat ceva care a deteriorat site-ul dvs. în ochii Google.

  nu puteți face acest lucru cu paid. Când banii dispar, la fel și majoritatea traficului care a venit cu ei.

  nu lăsați mor Organic pe viță de vie

  în timp ce vă delectați în toate vizitele pe Facebook și publicitate plătită, nu uitați să investească în rezultatele organice. Aceste rezultate vă vor susține în acele momente în care nu puteți pune mai mulți bani în bugetele plătite.

  traficul Organic este un tip de trafic complet diferit de ceea ce veți primi de la orice canale plătite sau sociale.

  Organic este ceea ce caută oamenii; restul acestor lucruri pur și simplu pun lucrurile în fața oamenilor care pot sau nu să caute ceea ce oferiți. Știm că aproximativ X numărul de oameni sunt în căutarea pentru Y în fiecare zi. Deci, dacă putem ajunge în fața acestor oameni, avem o oportunitate mult mai mare de a crea relații pe termen lung și de a crește rentabilitatea globală a investiției.

  diversificarea este bun, dar organice încă roci. Asigură-te că nu o neglijezi pe a ta.

  Înscrieți-vă pentru recapitulările noastre zilnice ale peisajului în continuă schimbare al marketingului de căutare.

  Notă: Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord cu Termenii Third Door Media. Vă respectăm confidențialitatea.

  despre autor

  Kristine Schachinger

  Kristine Schachinger are o experiență digitală de 17 ani, inclusiv un accent pe proiectarea și implementarea site-ului, standardele de accesibilitate și toate aspectele vizibilității site-ului web care implică SEO, social media și planificare strategică. În plus, este specializată în auditul sănătății site-ului, criminalistica site-ului, SEO tehnic și planificarea recuperării site-ului, în special atunci când implică algoritmi Google, cum ar fi Penguin și Panda. Cei șaptesprezece ani în design și dezvoltare și opt ani în marketing online îi oferă o profunzime și o lățime de înțelegere care provine dintr-o expunere largă nu numai la marketingul digital, ci și la ciclul de viață complet al produsului, împreună cu tehnologia și procesele de bază. Ea este un vorbitor bine cunoscut, autor și pot fi găsite pe LinkedIn, Google+ și Twitter.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *