4 moduri de a Hack genetica pentru a îmbunătăți corpul și mintea

October7, 20163 min read
Opiniile exprimate de contribuabili Antreprenor sunt propriile lor.

genele conțin informații care determină totul, de la aspect la inteligență. O persoană moștenește gene de la părinți, iar modul în care trăiesc părinții afectează genele copiilor lor.

este o presupunere greșită că tot ceea ce ai moștenit în genele tale este permanent. Stilul tău de viață și circumstanțele pot trezi Gene individuale și/sau pot suprima pe alții. Iată modalități prin care vă puteți modifica mediul și stilul de viață pentru a vă îmbunătăți corpul și mintea.

ești ceea ce mănânci.

alimentele și nutriția sunt importante-ambele pot influența corpul și mintea. Dacă consumați în mod regulat alimente sănătoase și nutritive, genele dvs. vor răspunde în consecință. Alimentația sănătoasă trezește gene esențiale care au un impact pozitiv asupra minții și corpului. Este esențial să aveți o dietă sănătoasă în mod constant, deoarece doriți ca genele dvs. bune să fie active.

îmi place să mențin un plan de nutriție destul de riguros pe tot parcursul săptămânii. Planul meu alimentar sănătos constă într-o versiune liberă a dietei paleo. Nu numai că acest lucru îmi menține mintea ascuțită, dar mă ajută să mențin o performanță optimă atunci când lucrez. Nu am consumat alcool de mai bine de trei ani, nu fumez și nu iau droguri. Mă simt mai sănătos ca niciodată.

Related: 17 trucuri pentru a face mai multe lucruri în timpul zilei de lucru

stresul poate activa modificările.

toată lumea se confruntă cu stresul și acest lucru poate avea un impact asupra sănătății și genelor noastre. Dacă sunteți stresat în mod constant, anumite gene utile pot deveni treptat suprimate sau activate pentru a vă ajuta să faceți față. Acest lucru poate avea un impact direct asupra productivității și sănătății.

pentru a combate stresul, îmi place să merg pe curse lungi sau să conduc în timp ce ascult muzica mea preferată. Folosesc trucuri pozitive de forță mentală și exerciții de respirație pentru a-mi ajuta mintea și a-mi reduce bătăile inimii.

un stil de viață activ va trezi cele mai bune gene.

un stil de viață activ influențează și schimbările. Nu trebuie să fii un drogat de exerciții pentru a obține rezultate bune. Tot ce trebuie să faceți este să vă răsfățați cu un anumit sport sau activitate fizică, cum ar fi dansul sau alergarea în mod regulat. Corpul tau va activa genele necesare pentru a sprijini aceste activități în timp. Impactul are un pozitiv net asupra sănătății, minții și productivității.

mă antrenez riguros în fiecare săptămână. Fac CrossFit, Muay Thai și alerg mile cu o vestă de 20 de kilograme. De asemenea, îmi place să fac lucruri out-of-the-box, cum ar fi o clasă de dans hip hop.

Related: 3 moduri de a vă gestiona timpul și de a crește productivitatea

schimbați-vă mediul.

uneori schimbarea mediului nu este la fel de ușoară ca influențarea altor aspecte ale vieții tale, dar o poți controla în moduri mici. Expunerea regulată la lumina soarelui de dimineață, un mediu curat de acasă și locuirea în apropierea unei zone împădurite vă pot influența genele active, mintea, corpul și chiar starea de spirit.

îmi păstrez toate zonele de lucru curate și libere. Îmi place să schimb constant unde lucrez și călătoresc. Pentru mine, rezultatul este un stil de viață mult mai productiv, dinamic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *