24 august compatibilitate ziua de nastere

24 August

semn soare: Fecioara/Mercur

Decanate: Fecioara/Mercur; Numere: 5, 6

în dragoste

idealismul și așteptările extrem de mari pot face dificil pentru tine de a ajunge la o decizie concretă cu privire la viitorul unei relații romantice.

îți place să-ți iei timp înainte de a-ți lua un angajament serios. Cu toate acestea, odată ce faceți acest lucru, rămâneți pe termen lung. S-ar putea să pari autosuficient, dar cu siguranță ești o persoană care are nevoie de alți oameni. Pentru că nu-ți place să fii singur, parteneriatul are o prioritate ridicată pentru tine. În mod natural, iubitor de pace și supus, faceți tot ce puteți pentru a evita dezacordul și discordia. Investiți o mare cantitate de energie în crearea unei uniuni intime care este romantică, armonioasă și total satisfăcătoare.

în pat

ai gusturi discriminatorii în și din dormitor. Obiectivul tău principal atunci când faci dragoste este să creezi o experiență împărtășită memorabilă, care să fie plăcută ambilor parteneri. Din moment ce vezi dragostea ca pe o stradă cu două sensuri, te aștepți la același fel de considerație pe care o arăți colegului tău de pat. În imaginea unei uniuni perfecte, conexiunea ta cu iubitul tău depășește cu mult fizicul. Vrei o relație intimă care să includă legături intelectuale, emoționale și spirituale.

Turn-ons

ritualurile tradiționale de curtare te pornesc și adori jocurile jucăușe și bătăile cochete care precipită excitarea sexuală. Ușor copleșit de ardoarea agresivă, preferi o seducție lentă și artistică într-un cadru romantic senin. Pasiunile tale ascunse apar în împrejurimi care sunt pline de toate accoutrements de dragoste și romantism.

Reality Check

fermecătorul, sociabilul individ născut la această dată a fost binecuvântat cu maniere impecabile și tendința de a fi mai tact decât alte Fecioare.

civilizat, cultivat și rafinat, aveți sensibilități delicate și o dragoste pentru tot ceea ce este artistic. Chiar și așa, ești la fel de orientat spre detalii și la fel de perfecționist ca orice alt membru al zodiei tale solare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *