2021 programe BSN acreditate în California

AD

un BSN sau un Bachelor of Science în gradul de asistență medicală este una dintre cele mai comune căi pentru a deveni un RN în California. Dacă aveți calități precum răbdarea, o etică puternică a muncii și dorința de a-i ajuta pe ceilalți, un program BSN este potrivit pentru dvs. RN – urile cu grade BSN în CA câștigă în medie 109.900 USD anual, iar cererea lor va continua să crească, cu peste 10.000 de locuri de muncă disponibile în fiecare an între 2018 și 2022. Pentru a vă ajuta să începeți pe calea dvs. de a deveni un RN, oferim o listă cu cele mai bune 10 din cele 41 de programe BSN aprobate de Consiliul de asistență medicală din California.

De ce BSN este cel mai preferat program de asistență medicală pentru RNs din California?

pe un 2015-2016 California nou absolvent angajarea sondaj realizat de impact asupra sănătății, aproape 88,5% din toate RNs care dețin grade BSN în statul California au fost angajați. Aceasta se compară cu 83,4% din RNs cu ADNs și 63,6% cu diplomele de masterat. Angajatorii preferă candidații cu grade BSN, deoarece indică rezultate generale mai bune ale pacienților datorită mai multor cunoștințe și experiență. Studenții care aspiră la cariere de asistență medicală urmăresc adesea grade BSN pentru a câștiga salarii mai mari, pentru a fi mai competitivi la locul de muncă și pentru a se pregăti să-și continue cariera mai târziu.

ce voi învăța în timpul BSN meu?

pe măsură ce progresați prin Programul BSN, veți învăța cum să oferiți îngrijiri etice pacientului care se încadrează în legile Statului California. Programul dvs. vă va oferi o bază solidă prin cursuri de educație generală, apoi vă va muta în cursurile mai specifice concepute pentru a vă îndeplini asistența medicală majoră. Veți învăța legile și etica, deoarece acestea se aplică tratării pacienților din California și veți obține, de asemenea, experiență practică atât în laboratoare simulate, cât și în clinici. Acest lucru vă va ajuta să puneți informațiile pe care le învățați în clasă la lucru și să vă pregătiți pentru cariera dvs.

tipic California BSN Program de informații

lungimea programului: Vă va lua patru ani pentru a finaliza un program BSN în California, deși unele școli pot oferi programe rapide care pot fi finalizate în aproximativ trei ani.
costul programului: suma pe care o veți plăti pentru a finaliza un program BSN în California va varia în funcție de tipul de școală pe care o alegeți. Școlile private non-profit tind să fie cele mai scumpe, în timp ce școlile private cu scop lucrativ tind să ofere cele mai accesibile oportunități. De exemplu, dacă alegeți să participați la o școală publică, puteți plăti doar 30.133 USD pentru educația dvs. În schimb, dacă alegeți o instituție privată non-profit, ați putea plăti până la 191.944 USD.

(sursa: in-house de cercetare)
Curriculum: când te duci prin cursuri pentru a obține BSN în CA, cursuri vor fi împărțite în două categorii. Unele dintre acestea sunt cursuri de educație generală care sunt necesare pentru obținerea gradului dvs., dar majoritatea sunt legate direct de asistența medicală majoră pentru a vă pregăti pentru examenul NCLEX-RN din California. Fiecare curs se concentrează pe un domeniu de expertiză de care va trebui să vă îndepliniți îndatoririle ca RN în CA.

Sample Coursework
General Courses Human Anatomy, Human Physiology, Intro to Psychology, Introduction to Chemistry, Lifespan Development, Literature of Old & New Testament, Microbiology, Nutrition, Oral Communication, Principles of College Writing, Service Seminar, Statistics and World Civilization
Core Courses Evidence Based Practice & Informatics for Nurses, Foundations of Nursing & Professional Seminar, Health Assessment & Nursing Skills, Health Promotion, Leadership & Management in Nursing, Nursing Capstone & Professional Seminar, Nursing Care for Mental Health & Professional Seminar, Nursing Care for the Community & Public Health, Nursing Care of Children & Adolescents, Nursing Care of Maternal & nou-născut, îngrijire medicală a adultului, îngrijire medicală a adultului critic, îngrijire medicală a adultului mai în vârstă, Cercetare Medicală & Seminar profesional, Fiziopatologie pentru asistente medicale, farmacologie pentru asistente medicale și pregătire pentru practica profesională

formare: formarea clinică este o cerință în toate California Board of nursing înregistrate-aprobat Bachelor of Science în programe de asistență medicală. Deși numărul de ore clinice variază de la program la program, California BRN necesită trei ore de practică clinică în fiecare săptămână printr-un semestru sau trimestru. În timpul pregătirii clinice, veți lucra în unități medicale, cum ar fi spitale, case de îngrijire medicală și clinici ambulatorii din zona locală. În timp ce va fi de așteptat să ofere hands-on de ingrijire pentru pacienti, va fi supravegheat direct de către medici și asistente medicale autorizate să practice în CA.
Pregătirea examenului NCLEX-RN: Programele BSN vă pregătesc să treceți examenul NCLEX-RN, oferindu-vă cunoștințe în clasă și experiență clinică practică, care vă ajută să înțelegeți cum să oferiți îngrijiri etice de înaltă calitate pentru pacienți în diferite setări de asistență medicală.
cerințe de admitere: cerințele de admitere fiecare California BSN programului va varia, dar, în medie, trebuie să aveți toate următoarele înainte de cererea dumneavoastră vor fi luate în considerare:

* o diplomă de liceu sau GED;
•un GPA cumulativ de cel puțin 2,75;
* un fundal penal clar și ecran de droguri;
•finalizarea cerințelor de învățământ general de doi ani (aceasta este doar pentru programe BSN mai prestigioase și nu se aplică fiecărei școli);
•A ceaiuri (testul abilităților academice esențiale) de cel puțin 65; și
•Scrisori de recomandare, de preferință de la profesori sau colegi profesioniști (pentru programe de asistență medicală extrem de competitive).

trei factori importanți la care trebuie să fiți atenți în timp ce selectați un Program BSN

1.Aprobat de Consiliul de asistență medicală înregistrată din California: Atunci când alegeți un program BSN în CA, este vital să selectați un program care este aprobat de Consiliul de asistență medicală înregistrată din California (BRN). Absolvirea unui program aprobat vă va permite să participați la examenul NCLEX-RN.
2.Acreditarea ACEN sau CCNE: programul BSN pe care îl alegeți ar trebui să fie, de asemenea, acreditat de Comisia de acreditare pentru educație în asistență medicală (ACEN) sau de Comisia pentru educație colegială de asistență medicală (CCNE). Acest lucru vă va permite să participați la alte școli acreditate în viitor dacă doriți să urmați Studii avansate și, de asemenea, vă ajută să vă faceți un concurent mai puternic pe piața muncii.
3. Rata de trecere NCLEX-RN: pentru a lucra ca RN în statul California, trebuie să treceți examenul NCLEX-RN. Fără a trece acest examen, nu puteți primi licența RN. Din acest motiv, este vital ca programele de înaltă calitate să vă ofere educația de care aveți nevoie pentru a trece examenul NCLEX-RN. Media 2017 NCLEX-RN rata de trecere în statul California este 91.59%, care este ușor mai mare comparativ cu media națională de 90,05%. Când vine vorba de alegerea unui program de licență în științe în asistență medicală, ar trebui să căutați școli cu cele mai mari rate de promovare a examenului nxlex-RN, deoarece acesta este un bun indicator al calității unui program.

cum am clasat California cel mai bun Bachelor of Science în programe de Asistenta Medicala?

Programs Evaluated 41
Programs Ranked 10
Criteria Approved by California Board of Registered Nursing
Accredited by ACEN or CCNE
4 Years NCLEX-RN Pass Rates
Weightage Assigned To NCLEX-RN Pass Rate Years 2013/2014 = 0.10
2014/2015 = 0.20
2015/2016 = 0.30
2016/2017 = 0.40

următoarele sunt 2021 10 Cele mai bune programe BSN din California

1) Simpson University, Redding

Universitatea Simpson este situată în Redding, California și oferă un program BSN foarte tradițional de pre-licențiere. Programul durează un total de patru ani și este conceput pentru a vă pregăti pentru cariere în situații de urgență, Sănătate Publică, sănătate mintală și asistență medicală neonatală, printre altele. Programul BSN al Universității Simpson este, de asemenea, o alegere excelentă dacă intenționați să vă continuați educația prin participarea la școala absolventă în viitor. Este un program bazat pe credința creștină, deci dacă sunteți interesat să învățați cum să vă încorporați credința în practica profesională, Universitatea Simpson este o alegere fenomenală. programul BSN de la Universitatea Simpson se concentrează foarte mult pe conducerea asistenței medicale, deci dacă sunteți interesat de o carieră în management sau chiar de educație medicală, acest program este o alegere fantastică. Clinicile de conducere sunt opționale, dar dacă alegeți să participați, veți fi asociat cu lideri din industria asistenței medicale din cadrul comunității locale pentru a câștiga experiență reală în asistență medicală.

pe parcursul programului de patru ani, veți lucra cu consilieri de facultate care vă vor ajuta să vă cercetați oportunitățile post-absolvire. Veți lua, de asemenea, cursuri umaniste și biblice pe tot parcursul programului, veți completa un portofoliu profesional care poate oferi oportunități de angajare mai bune și veți participa la cursuri Senior capstone.

2)Universitatea de Stat din California – Stanislaus, Turlock

programul BSN de la CSU-Stanislaus Din Turlock, California este un alt program tradițional de pre-licențiere conceput pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru NCLEX-RN și o carieră ca asistentă medicală înregistrată. CSU-Stanislaus cere studenților să finalizeze cel puțin patru cursuri prealabile înainte de a aplica la Programul de licență în științe în asistență medicală; două dintre acestea trebuie să fie cursuri bazate pe știință, iar două trebuie să fie non-științifice. Premisele bazate pe știință includ chimia & Biochimie pentru asistente medicale, Anatomie, Fiziologie și microbiologie pentru asistență medicală. Cursurile Non-științifice includ compoziția primului an, vorbirea în Public sau discuțiile de grup, ancheta critică sau ancheta filosofică și statisticile. spre deosebire de multe dintre celelalte școli de asistență medicală din California care oferă programe BSN, programul CSU-Stanislaus durează doar trei ani pentru a fi finalizat. Cu toate acestea, perioada de trei ani nu include finalizarea cursurilor prealabile. Perioada de timp, inclusiv condițiile prealabile, este de patru ani. Clinicile din acest program încep la sfârșitul primului semestru. Prima rundă de clinici este considerată „generală” și vă oferă o experiență de bază despre cum să vă păstrați în siguranță în timp ce lucrați cu pacienții.
CSU-Stanislaus este o opțiune perfectă dacă doriți să urmeze o carieră în domeniul sănătății publice. Toți cei care absolvesc acest program BSN primesc, de asemenea, certificarea asistentei medicale de Sănătate Publică, care vă poate ajuta să vă asigurați un loc de muncă lucrativ imediat după absolvire. Stanislaus se concentrează foarte mult pe dimensiunile clasei mici și pe dezvoltarea relațiilor strânse cu alți studenți, iar facultatea de îngrijire oferă un sprijin remarcabil pe tot parcursul călătoriei.

3) Universitatea de Stat Sonoma, Rohnert Park

Universitatea de Stat Sonoma este situat în Rohnert Park, California. Acesta oferă un BSN de bază cu o opțiune de pre-licensure pentru asistente medicale care nu au experiență anterioară în asistență medicală. Este o piesă de program de patru ani. În primii doi ani, vă veți concentra pe cursurile de științe pre-nursing, împreună cu cerințele dvs. generale de educație. După ce acestea au fost finalizate, puteți aplica apoi pentru admiterea la major Nursing. curriculum-ul nursing pentru ultimii doi ani ai programului vă va oferi atât clasă și experiență clinică concepute pentru a vă pregăti pentru cariera ta ca un RN și vă va oferi cunoștințele de care aveți nevoie pentru a trece cu succes examenul NCLEX-RN. Veți primi instruire în diverse domenii medicale, de la obstetrică și ginecologie la conducere și multe altele. în afară de programele sale remarcabile de asistență medicală ,Universitatea de Stat Sonoma oferă aproximativ 160 de cluburi și organizații diferite pentru studenți pentru a le oferi experiență, sprijin și prietenie din lumea reală. Pe US News și World Report, este numărul 10 în lista celor mai bune universități regionale publice din vestul SUA și este, de asemenea, clasat ca al 34-lea cel mai frumos campus din țară.

4)California State University – Long Beach, Long Beach

CSU la Long Beach vă pregătește pentru o carieră ca o asistentă medicală profesionist într-o varietate de setări de asistență medicală. În afară de a vă pregăti pur și simplu să treceți examenul de licență, programul BSN aici vă va ajuta să construiți o bază solidă pentru dezvoltarea continuă, indiferent dacă intenționați să urmați o diplomă de absolvire sau doriți să lucrați în managementul asistenței medicale. BSN aici durează patru ani pentru a finaliza, și combină cursuri de educație generală cu cursuri de asistenta medicala in sala de clasa. Clinicile au loc în toate cele opt semestre, ceea ce vă oferă posibilitatea de a vă testa învățarea în clasă într-un mediu din lumea reală. Acest program este unul dintre cele mai cuprinzătoare din stat și vă poate pregăti pentru o carieră la nivel de intrare într-unul din numeroasele setări de asistență medicală interesante.
când absolviți cu BSN, veți fi eligibil pentru a obține certificatul de asistență medicală pentru Sănătate Publică din California, care vă pregătește să lucrați în setările de sănătate ale comunității. CSU-Long Beach este cunoscut nu numai pentru ratele sale remarcabile de trecere NCLEX-RN, ci și pentru capacitatea sa de a vă ajuta să dezvoltați abilități remarcabile de gândire critică prin stimularea propriei curiozități intelectuale.

5)Universitatea de Stat din California – San Marcos, San Marcos

programul BSN de la Universitatea de Stat din California – San Marcos este un program tradițional de pre-licențiere care este configurat puțin diferit de alte programe din stat. În timp ce alte școli răspândesc programul de opt semestre pe parcursul a patru ani, programul BSN de la CSU-San Marcos este un program de trei ani datorită încorporării semestrelor de vară.
primii doi ani de studiu va introduce in cariera de asistenta medicala, si fiecare este de trei semestre lungi. Vi se va cere să participați la un semestru de Toamnă, primăvară și vară. În timpul celui de-al treilea an de studiu, veți urma cursuri mai specializate, care includ asistența medicală comunitară, managementul cazurilor de asistență medicală, conducerea asistenței medicale și multe altele. Sunt necesare și ore clinice, dar CSU-San Marcos oferă oportunități opționale de Externship Senior care vă pot pregăti mai bine pentru cariera dvs. CSU-San Marcos vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a urma cursuri care nu alăptează, care, în timp ce sunt opționale în unele cazuri, sunt încă necesare pentru absolvire. Cursurile obligatorii care nu alăptează includ Antropologie culturală, Cultură și Medicină vindecători & practici de vindecare, bioetică și etică medicală, instituții americane și cursuri de limbă electivă, umaniste și Arte pe care le puteți alege pe cont propriu.

6)Universitatea de Stat din California – Sacramento, Sacramento

la CSU-Sacramento, programul BSN este unul dintre cele mai intense din țară. De fapt, Facultatea CSU recomandă cu tărie să completați cursuri corequisite înainte de aplicare, deoarece mulți studenți se luptă cu volumul de muncă altfel. Există cinci cursuri corequisite, iar acestea includ concepte biologice de bază, Introducere în chimia generală (sau chimie pentru asistente medicale), anatomia umană și fiziologia I și II și microbiologia pentru studenții Allied Health. elevii vor lua cursuri introductive de asistență medicală și cursuri de educație generală în primii doi ani ai programului și există timp construit pentru a completa corequisites dacă doriți să aplicați înainte de finalizarea acestora. După al doilea an de studiu, va trebui să aplicați pentru a fi înscris la cursurile rămase care vor duce în cele din urmă la BSN. Deoarece volumul de muncă poate fi extraordinar, în special pentru studenții care se înscriu înainte de a finaliza corequisites, CSU-Sacramento oferă intersecții opționale de iarnă și de vară.
clinicile dvs. vor avea loc alături de cursurile din clasă și vă sunt limitate la 16 săptămâni de practică clinică sau mai puțin pe săptămână. Trebuie să vă programați clinicile și trebuie să le programați în așa fel încât să nu interfereze cu studiile la clasă. Clinicile încep de la începutul celui de-al doilea semestru și continuă prin restul programului.

7)California State University Channel-Islands, Camarillo

programul BSN la CSU-Channel Islands este conceput pentru pre-licensure nursing student. Programul de aici este unic prin faptul că elevii urmează un „model de cohortă”, ceea ce înseamnă că vor participa la cursuri și clinici cu același grup mic de colegi pe tot parcursul programului. Vă va lua patru ani de studiu cu normă întreagă pentru a finaliza programul.
în timpul primului an de studiu la CSU-Insulele Canalului, veți lua diverse cursuri de pre-asistență medicală concepute pentru a vă pregăti pentru intrarea în programul de asistență medicală. După ce ați terminat primul an, va trebui să solicitați acceptarea în programul de asistență medicală. Numai după ce sunteți acceptat puteți finaliza ultimii trei ani de cursuri de asistență medicală și puteți absolvi programul cu BSN. Sesiunile de vară sunt disponibile pentru primii doi ani pentru a ajuta studenții care ar putea avea nevoie de unități suplimentare.
clinicile încep în al doilea an și au loc în același timp cu cursurile din clasă. De exemplu, în timpul celui de-al doilea an de studiu (primul an în programul de asistență medicală), veți lua Introducere în cursurile profesionale de asistență medicală și le veți urma cu Introducere în laboratoarele profesionale de asistență medicală (clinicals). Acest lucru vă va ajuta să puneți la încercare informațiile din clasă, care vă pot pregăti mai bine pentru cariera dvs.

8)Universitatea de Stat din California – Chico, Chico

Universitatea de Stat din California de la Chico oferă un program BSN care este configurat foarte similar cu alte locații CSU. Aici, va trebui să luați primul semestru de cursuri de pre-asistență medicală și apoi să aplicați din nou pentru restul programului de asistență medicală după aceea, care are loc pe parcursul a încă patru semestre. CSU-Chico oferă o sesiune unică de consiliere în grup care vă poate ajuta să luați decizii mai bune cu privire la cursurile pe care le urmați și la calea pe care o alegeți pentru a deveni asistentă medicală. Aceste sesiuni vă vor pregăti, de asemenea, pentru studiile riguroase combinate cu orele clinice. Dacă locuiți la mai mult de 50 de mile de Chico, puteți participa la o sesiune virtuală de consiliere. CSU-Chico admite doar 40 de studenți în fiecare primăvară și se încadrează în programul său de cinci semestre bachelor of science în nursing, fără a include studenții înscriși în programul lor RN-BSN online. Studiile de clasă și clinice sunt grupate astfel încât să puteți practica imediat ceea ce învățați în timpul prelegerilor din lumea reală. Clinicile (practicile) au loc în îngrijirea acută, maternitate și îngrijirea copiilor și alte setări specializate, ceea ce înseamnă că studenții care sunt interesați de o alegere specifică a carierei pot beneficia cu adevărat. CSU, de asemenea, parteneri cu Simcenter Rural, care oferă studenților posibilitatea de a utiliza tehnologia inovatoare pentru a oferi asistență medicală simulate. Simulările includ situații de urgență, cum ar fi transportul pacienților de la elicoptere și ambulanțe, la mai multe servicii de asistență medicală de rutină, cum ar fi munca și livrarea, boli acute și leziuni acute.

9) Universitatea de Stat din San Diego, San Diego

programul BSN de la Universitatea de Stat din San Diego, California, vă învață să vă concentrați asupra îngrijirii atât a pacientului individual, cât și a familiei sale. SDSU crede în practicarea asistenței medicale atât ca știință, cât și ca artă, iar cursurile și experiențele clinice oferite aici reflectă această misiune. Programul BSN aici vă oferă o șansă de a învăța în ambele științe naturale și sociale, care vă ajută să memoreze nu numai informații vitale pentru furnizarea de asistență medicală de calitate, dar, de asemenea, vă ajută să perfecționa capacitatea de a gândi critic și de a lua decizii de fracțiune de secundă, care ar putea foarte bine salva vieți. spre deosebire de programele de la multe dintre celelalte școli, studenții care sunt acceptați în programul de asistență medicală SDSU nu trebuie să aplice din nou după finalizarea primului sau a doi ani de studiu. Aici, în calitate de student în anul întâi, sunteți repartizat la unul dintre cele două cursuri diferite de studiu și veți urma acel curs pe tot parcursul programului. Programul de patru ani a construit-in timp pentru a finaliza cerințele de educație generală, precum și. deși nu trebuie să aplicați din nou la Programul de asistență medicală pentru a fi considerat un asistent medical major, va trebui să completați opt cursuri de educație generală și pre-asistență medicală în primele trei semestre pentru a câștiga această desemnare. De asemenea, va trebui să completați orele clinice în fiecare semestru, începând cu al doilea an, pentru a câștiga BSN de la SDSU.

10)Universitatea de Stat din California – Los Angeles, Los Angeles

Universitatea de Stat din California – Los Angeles oferă un program tradițional BSN pentru studenții care alăptează pre-licență. Oferă oportunități de a finaliza educația generală, cursuri de pre-asistență medicală, cursuri de asistență medicală și clinici de asistență medicală pe parcursul a patru ani.CSU-la are mai multe cursuri prealabile pe care trebuie să le finalizați pentru a fi acceptate în programul bachelor of science în nursing, dar puteți finaliza unele dintre acestea în primul an de studiu. Acestea includ anatomia și fiziologia umană I & II, Fundamentele chimiei, scrierea accelerată a Colegiului, Microbiologia pentru științele legate de sănătate (și laboratoare) și comunicarea orală. De asemenea, trebuie să completați un curs de trei unități în statistici și raționament cantitativ și altul în gândirea și compoziția critică. în total, întregul program necesită 120 de unități pentru a absolvi, iar 39 dintre acestea sunt unități de învățământ general. Laboratoarele clinice au loc după finalizarea primului an și după intrarea în CSU-la Nursing major. Clinicals sunt de natură generală și au loc alături de fundamentele în asistență medicală, asistență medicală chirurgicală medicală, conducerea asistenței medicale și managementul îngrijirii și îngrijirea medicală a adulților și a adulților în vârstă cursuri de clasă.

cum să obțineți licența RN din California

pentru a lucra ca RN în statul California, trebuie să fiți licențiat prin Consiliul de asistență medicală înregistrat din California. Procesul de obținere a licenței necesită următorii pași.* completați un program de educație RN aprobat de Consiliul de asistență medicală înregistrat din California.
•Se aplică pentru licensure cu Consiliul California de asistenta medicala inregistrata.
•înregistrați-vă și plătiți pentru examinarea NCLEX-RN prin Pearson Vue.
•așteptați până când primiți autorizația de a testa (ATT) de la bord.
•programează-ți examenul.
•luați examenul ,treceți și primiți licența de a practica ca RN în statul California.

ce pot face cu un BSN în CA?

după ce ați trecut BSN și ați primit licența RN, veți fi eligibil să lucrați ca RN în statul California. Puteți alege să lucrați în orice număr de setări de asistență medicală, inclusiv case de îngrijire medicală, spitale, centre de traume, clinici ambulatorii și chiar în casele pacienților ca asistentă medicală la domiciliu. Majoritatea RNs din statul California sunt angajați în spitale, iar unii dintre cei mai mari recrutori includ Cedars-Sinai în Los Angeles și Sharp Memorial în San Diego. În ambele locații, responsabilitățile de serviciu includ asistarea medicilor în crearea de programe de îngrijire, furnizarea de medicamente și urmărirea progresului pacienților, printre altele.

un BSN este, de asemenea, un start bun pentru alte cariere în domeniul medical din California. S-ar putea să alegeți să vă întoarceți la școală mai târziu pentru a urma un MSN, care deschide ușa către alte cariere, cum ar fi educația medicală, managementul asistenței medicale și chiar cercetarea. De asemenea, puteți alege să urmați gradul FNP în CA, ceea ce vă va permite să lucrați ca medic asistent medical. Un medic asistent medical are mai multe responsabilități decât un RN, dar primește salarii mai mari.

salariul BSN în California

RNs care au câștigat un BSN în California tind să câștige mai mult decât în orice alt stat. Salariul mediu anual este de 109.900 USD, ceea ce este același cu 52,84 USD pe oră sau 9.160 USD pe lună. Aceasta este cu aproape 42,60% mai mare decât salariul mediu BSN din țară. California găzduiește unele dintre cele mai prestigioase spitale de cercetare din țară, care plătesc salarii mult mai mari decât majoritatea. Alți factori care vă pot afecta salariul includ experiența de muncă și chiar mediul de lucru; RNs working in trauma centers tend to earn more than those working in home health, for example.

Type Salary Range Average Salary
Hourly $32.61 – $76.52 $52.84
Monthly $5,650 – $13,260 $9,160
Annual $67,820 – $159,170 $109,900

(Source: Compiled using data from U.S. Bureau of Labor Statistics)

California Earnings Vs National Earnings

California BSN National BSN Difference % Difference
$109,900 $77,070 +$32,830 +42.60%

(Source: Compiled using data from U.S. Biroul de Statistică a muncii)

cererea de absolvenți BSN în CA

astăzi, mai mulți oameni în CA decât oricând înainte sunt interesați de o carieră în domeniul asistenței medicale, astfel încât chiar și cariere entry-level sunt extrem de competitive. Drept urmare, angajatorii caută adesea RNs cu cea mai înaltă calificare. Un BSN este un indicator puternic al educației excelente și al practicii practice. Ocuparea forței de muncă pentru un BSN în domeniu este de așteptat să urce destul de repede înregistrând o creștere de peste 19.06% în următorul deceniu datorită îmbătrânirii populației, progreselor în domeniul asistenței medicale și tehnologiei și accesului mai larg la asigurările de sănătate pentru californieni.

Employment (BSN Degree Holders) 10 Year New Job Growth Projection (2017-2027)
2017 2027 Number %
140,020 166,710 26,690 19.06%

(Source: Compiled using data from U.S. Biroul de Statistică a muncii)

proiectat deschideri anuale de locuri de muncă pentru absolvenții BSN în CA (2018-2022)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *