19 experții dau semne de avertizare de divorț trebuie să acorde o atenție la

acesta este al șaselea articol din cele șapte cauze parte din seria divorț. Link – uri către alte articole sunt în partea de jos a paginii.

unii ar putea echivala sfârșitul unei căsătorii cu argumente tumultuoase, infidelități clandestine sau trădare de neiertat. Cu toate acestea, semnele divorțului pot fi adesea subtile, întâmplări de zi cu zi care trec neobservate de unul sau ambii parteneri maritali.

am chestionat avocati dreptul familiei, experți juridici, consilieri și terapeuți pentru a obține opiniile lor cu privire la ceea ce ei consideră a fi semnele de divorț. Factorii comuni includ probleme de comunicare, lipsa intimității și lipsa de respect.

cele mai frecvente semne ale divorțului

semnul #1: nu mai comunică

comunicarea este un ingredient cheie pentru o relație sănătoasă. Chiar și atunci când aceasta duce la un dezacord-este important pentru soți să înțeleagă modul în care celălalt se simte pe o bază de zi cu zi. Unii ar putea crede că evitarea conversației pentru a preveni argumentele este preferabilă luptei cu un soț.

cu toate acestea, atunci când comunicarea se descompune complet, acesta este un semn că niciuna dintre părți nu este dispusă să investească efortul de a afla ce simte soțul / soția. Acesta este un indiciu că ambele părți simt că relația nu mai merită.

experții în divorț ne-au împărtășit modul în care problemele de comunicare într-o căsătorie sunt un semn al divorțului.

„semnele de top că un cuplu va urma cu un divorț este lipsa de comunicare. Cuplurile care nu pot comunica deschis și onest sunt susceptibile de a fi nereușite la mediere.”

David Reischer, Esq. / Avocat divorț & CEO al LegalAdvice.com

„o defalcare în comunicare între soți și dezacorduri cu privire la valorile fundamentale, de bază sunt cele mai mari probleme de relație văd înainte de un soț fișiere pentru divorț.”

Melina L. Mu Inktokoz Turco, Esq. / JusticeApp ctifondator https://turcolegal.com

semn #2: Lipsa de Respect, resentimente sau dispreț

respectul reciproc este un element fundamental al unei căsnicii sănătoase. Insensibilitatea, ridiculizarea sau absența empatiei de la un soț poate duce la furie, resentimente și chiar frică. Experții în divorț ne-au oferit citate despre modul în care lipsa de respect este un indicator cheie al divorțului.

„singurul semn care mă preocupă întotdeauna este disprețul. Când un soț simte și își exprimă disprețul față de partenerul său, cu excepția cazului în care a fost doar în căldura momentului, este foarte greu să te întorci din asta.”

Gretta Duleba, Lmfta | consiliere Viridiană, PLLC
http://viridiancounseling.com

„lipsa de respect este cel mai mare semn al unei căsnicii tulburate care duce la divorț. Este foarte obișnuit să auzi partenerii care se îndreaptă spre divorț spunând: ‘M-am săturat de asta, de a lupta mereu cu tine. De obicei, sunt mai nerăbdători decât în trecut și se mânie mai ușor.”

Rosalind Sedacca, CDC | vocea divorțului centrat pe copil
divorț & co-Parenting Coach

„când vine un cuplu, pot spune că doresc un divorț dacă sunt condescendenți și respingători de gândurile și sentimentele celuilalt. În plus, cuplurile care doresc să divorțeze nu pot fi discutate din ea.”

Chloe Ballatore/antrenamentul conștiinței lui Chloe

” dacă te simți resentimentat de ceva: acesta este un avertisment clar. Resentimentul este ca rugina care poate mânca la bazele relației. Trebuie să vorbești despre asta, s-o rezolvi.”

Tina B. Tessina, PhD / (aka Dr.Romance)
psihoterapeut și autor al Ghidului Dr. Romance pentru găsirea iubirii astăzi
www.tinatessina.com

„în calitate de terapeut văd adesea aceste semne: critică, stonewalling, dispreț și defensivitate în cuplurile cu conflicte mari care se îndreaptă spre divorț.”

Indigo Stray Conger | LMFT CST alegerea terapiei

„oamenii divorțează din mai multe motive diferite, dar numitorul comun este că persoana care dorește un divorț îl caracterizează pe celălalt ca ființă umană, până la miez, în moduri negative și critice.”

Rajeh A. Saadeh | Biroul de avocatură al lui Rajeh A. Saadeh

„disprețul se instalează – odată partenerul începe să se simtă dispreț pentru celălalt relația este în probleme reale.

am dreptate și ei greșesc. Multe cupluri aflate în relații proaste încep să concureze între ele în moduri nesănătoase. În loc de a lucra împreună spre un viitor mai bun, este o competiție pentru a dovedi că celălalt este greșit sau că sunt mai buni decât partenerul lor.”

Kayla Broek / expert în Întâlniri și Relații pentru BeyondAges.com

„cel mai frecvent comportament este pierderea încrederii și cele mai frecvente cuvinte pe care le auziți sunt, de exemplu,” nu am încredere în el ” sau ” M-a mințit atât de mult încât nu știu când spune adevărul.'”

Sonia Frontera | Avocat divorț, formator abilitare și autor
https://www.soniafrontera.com

semn #3: Lipsa intimității fizice

intimitatea este unul dintre aspectele esențiale ale unei căsnicii de succes și este adesea luată ca atare. O reducere a afecțiunii poate fi rezultatul programelor de lucru aglomerate, al copiilor sau al unui alt eveniment stresant.

intervalele temporare de abstinență între parteneri nu sunt neapărat un semn al unei probleme, totuși, dacă aceste perioade durează luni și ani, căsătoria ar fi putut ajunge la sfârșitul vieții sale. Experții noștri oferă informații despre modul în care lipsa intimității fizice este un semn principal al divorțului.

„fără sex sau intimitate . Când relația este învechită și nu mai există intimitate, îmbrățișări, sărutări sau mângâieri, arată că există o lipsă de interes pentru dragoste. Adesea, acest lucru începe cu încetinirea lucrurilor în dormitor.”

Chris Seiter
http://mymarriagehelper.com

„când totul începe să devină neclar și greu sau dacă nu găsești afecțiunea care te-a umplut odată pe tine și pe partenerul tău, acestea ar putea fi câteva indicii că relația ta se îndreaptă spre un divorț.”

Sonya Schwartz | Managing Editor la norma ei

” lipsa de intimitate/nu sex, data nopți sunt inexistente, și comunicarea nu constă decât în negativitate și închidere. Firul comun în toate acestea este lipsa de efort. Nu se pune nicio lucrare. Pur și simplu au încetat să mai încerce.”

Destin Pfaff și Rachel Federoff | fondatori și experți în relații de dragoste și potrivire

alte semne de divorț

experții noștri în divorț au oferit alte semne de divorț, inclusiv schimbarea așteptărilor pe termen lung, infidelitatea, modificările incompatibile ale stilului de viață și detașarea emoțională.

„momentul aha” pentru mulți dintre clienții mei de mediere maritală care optează pentru calea divorțului își dă seama în cele din urmă că nu pot schimba comportamentul partenerului.”

Dori Shwirtz | mediator divorț și antrenor
Divorceharmony.com

„infidelitatea financiară este unul dintre semnele de top pe care le văd când un cuplu este pe cale să divorțeze. Dacă un soț trăiește un stil de viață care nu se potrivește cu câștigurile sau nu dorește să împărtășească extrase de cont sau să aibă întâlniri bugetare cu soțul / soția. Dacă facturile cardului de credit nu mai sunt livrate și parolele online nu mai funcționează, este un steag roșu major.”

Brie Reyes, CDFA-uri, PCP-uri, ChFEBC
http://www.smartfinancialdivorce.com

„A semnul mare este o creștere a fanteziei sau a comportamentelor de evadare: cumpărarea unei mașini noi, vizionarea mai multor porno, băutul mai mult sau crearea de noi prieteni. Toate aceste comportamente ar putea indica trecerea la crearea unei noi vieți fără partenerul lor în ea.”

Nicole Arzt | căsătorie licențiată & terapeut de familie, care servește în Consiliul Consultativ pentru entuziastul familiei

„majoritatea partenerilor care inițiază divorțul vor folosi cuvinte precum „fără speranță”, „disperare”, „detașat”, „care este rostul?”, „Sunt gata să merg mai departe” etc.”

Dr. Wyatt Fisher | psiholog licențiat specializat în consiliere căsătorie
Dr.WyattFisher.com

„1. Arată ca niște străini unul altuia. Scânteia nu mai există. E ca și cum nu mai sunt fericiți unul cu celălalt.

2. Totul este greu pentru ei. Când încearcă să vorbească despre ceva, ajung să se lupte.

3. Nu mai există lupte mici. Când nu se mai ceartă, acest lucru ar putea însemna că sunt deja distanți unul cu celălalt și evită chiar și o mică confruntare.”

Samantha Moss / editor și ambasador de conținut la Romantific.com

„unele dintre semnele din experiența mea sunt: asumarea rolului unui partener absent; refuzul de a participa la responsabilități comune; și alegerea de a nu valida sentimentele celuilalt semnificativ.”

Leslie Montanile | Avocat Dreptul Familiei
https://asklesliethelawyer.com

„când un soț începe să se detașeze, acesta poate deveni mai puțin verbal și poate oferi doar informații minime atunci când comunică despre ziua lor.

ei încep să se separe financiar de soțul lor folosind un cont de verificare separat sau nu mai depun veniturile în contul comun.

cele mai frecvente domenii de conflict pentru soți înainte de inițierea divorțului includ disputele financiare, dezacordurile parentale ale copiilor minori și problemele de comunicare.”

Tiffany M. Hughes, Esq. / Legea Hughes
www.thugheslaw.com

„dormit în dormitoare separate. Așa-numitele mese de afaceri și călătorii de afaceri devin mai frecvente, la fel ca și nopțile târzii. Parolele de pe telefoane, computere și conturi sunt schimbate și nu sunt partajate cu celălalt soț sunt unele dintre semnele de top.

dacă vă aflați brusc singur cele mai multe nopți, soțul / soția se schimbă rutine normalizate, inclusiv implicarea cu copiii, informații financiare este literalmente dispar din gospodărie, parolele sunt schimbate, cu greu vorbind, ar trebui să ia în considerare a vedea un avocat.”

Lisa Zeiderman/Avocat Dreptul Familiei și certificat divorț Analist financiar
https://mzwnylaw.com/our-partners/lisa-zeiderman

concluzie

potrivit experților în domeniu, un predictor universal de divorț este detașare emoțională și fizică. Separarea care se întâmplă emoțional, mental și fizic este adesea un precursor al dizolvării căsătoriei. Detașarea poate duce la infidelitate, lipsă de onestitate sau obiective de viață divergente.

dacă partenerul tău se simte ca un străin, interacțiunile tale sunt adesea combative, obiectivele stilului tău de viață s-au îndepărtat sau a existat o trădare în relație care nu poate fi depășită, poate fi timpul să iei în considerare divorțul.

cu toate acestea, dacă credeți că există încă o legătură cu soțul / soția, este imperativ să luați măsuri directe pentru a reconstrui legăturile care v-au adus inițial împreună. Renunțarea la mândrie, furie și resentimente pentru a te face disponibil emoțional ar putea fi salvatorul de viață pentru relația ta.

în ultimul articol din această serie, discutăm motivele pe care unele cupluri le găsesc pentru divorț după 20 de ani de căsătorie.

accesați această pagină despre divorțul online pentru a afla mai multe.

articolul precedent / articolul următor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *