18 celebrități de sex feminin care îmbrățișează părul lor superb Gri

stigmatul încăpățânat în jurul valorii de a merge gri are nenumărate doamne care ajung în mod constant pentru cutii de vopsea pentru a acoperi totul. Evident, nu este nicio rușine să preferi nuanțe mai puțin argintii pentru firele tale, dar nu putem să nu — i admirăm pe cei care își îmbrățișează nuanțele naturale-mai ales dacă se întâmplă să fie celebri.

oameni ca George Clooney și Patrick Dempsey se pot plimba cu încuietori de sare și piper și pot fi lăudați ca distinși „vulpi argintii.”Între timp, omologii lor de sex feminin trebuie să lupte împotriva agismului la fiecare pas. Jenner Aniston a recunoscut că părul gri este singurul semn al îmbătrânirii pe care speră să-l evite cât mai mult timp. Aceasta este alegerea ei, desigur, dar pariem că ar putea să-și facă o tunsoare „Rachel” astăzi, indiferent de culoarea părului ei.

și tocmai de aceea avem atât de multă apreciere și respect pentru starletele prezentate mai jos. Toți își poartă cu mândrie firele argintii, gri și albe!

aruncați o privire pentru a vedea toate celebritățile noastre feminine preferate care își îmbrățișează frumos culoarea naturală a părului cu stil și grație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *