15 mașini care ar putea fi Batmobile din viața reală

comicul Batman a apărut pentru prima dată în 1939 și a fost publicat de DC Comics. Cavalerul Întunecat a fost unul dintre personajele originale de supereroi, chiar dacă nu avea superputeri. Batman s-a bazat pe tehnologie și abilitățile sale de a lupta împotriva criminalității. Spre deosebire de toți ceilalți supereroi care au fost modelați ca perfecți și corecți din punct de vedere politic, Batman a fost întotdeauna un personaj întunecat. El a fost afectat de proprii demoni și se ascundea mereu în spatele măștii sale.deci, majoritatea oamenilor ar putea spune cu siguranță că Batman a fost primul supererou Noir adevărat. Cu toate acestea, din moment ce Batman s-a bazat foarte mult pe echipamentul său, una dintre cele mai importante părți ale apelului său a fost mașina sa. L-au numit „Batmobile” și a fost o invenție extraordinară în toate privințele. Batmobilele pot trage rachete. Ei au radar, pilot automat și o serie de alte caracteristici care fac lupta împotriva criminalității în Gotham city mai ușor.dar, mai presus de toate, Batmobilele au un design unic și flamboaiant, spre deosebire de orice altceva pe care l-au creat în lumea automobilelor. Chiar dacă Batmobile este un vehicul fictiv, numeroși producători au prezentat mașini din viața reală care s-ar putea potrivi stilului său unic. Nu toate au fost modele de producție. Unele au fost doar concepte, dar toate ar putea fi un Batmobile din viața reală, mai ales dacă le-au pictat în negru. Așadar, continuați să citiți pentru a afla mai multe despre cele 15 mașini care sunt Batmobile din viața reală.

  1. Buick y Job

fără îndoială, primul concept car din lume a fost 1939 Buick y Job. A fost ideea celebrului designer GM, Harley Earl, care a proiectat mașina pentru circuitul spectacolului. De asemenea, el a stilat-o pentru a arăta tendințele viitoare și soluțiile de design. Y Job a fost renumit pentru farurile sale ascunse, liniile netede și aspectul elegant.

cu toate acestea, au construit pe un șasiu de producție obișnuit și cu un tren de rulare standard, totuși avea un interior special. Spre deosebire de alte mașini concept care erau pur și simplu în scopuri de spectacol, y Job a fost un vehicul complet funcțional. Și, de fapt, Harley Earl a condus-o mulți ani. Și, dacă te uiți la designul acelor modele Buick de la începutul anilor ‘ 50, poți vedea asemănarea cu conceptul y Job.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *