15 Cele mai Versatile Rochii de călătorie 2021

o rochie de călătorie versatilă vă poate ajuta să rămâneți răcoroși în vacanță, în timp ce căutați complet împreună (chiar dacă v-a luat toate cele cinci minute pentru a vă pregăti). Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune articole din garderoba ta care poate fi îmbrăcat, îmbrăcat și folosit pentru toate anotimpurile. Accesoriile adaugă un pic de flare, în timp ce jambierele și cizmele vă pregătesc pentru iarnă.

și în timp ce ne place un LBD (little black Dress pentru cei dintre voi care au uitat), nu mai trebuie să rămânem la negru. Există o mulțime de culori și modele care pot fi cal de povară de călătorie în timp ce traipse pe tot globul cu copiii tăi. Acestea sunt alegerile noastre pentru cele mai bune rochii de călătorie.

Kosan Go Travel Dress

Kosan Go Travel Dress

Kosan Go Travel Dress este totul! Nu numai că este lipsit de riduri, blocarea mirosurilor, eliminarea umezelii, uscarea rapidă și protejarea UV, dar această rochie de călătorie are, de asemenea, pete pentru a vă ascunde banii, balsamul de buze și buzunarele pentru telefon și pașaport. De asemenea, puteți ajusta lungimea rochiei, creând două stiluri de rochie, astfel încât nimeni nu va ști vreodată că ați purtat aceeași ținută de două ori (sau mai multe) în timp ce călătoriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *