12 lucruri pe care bărbații le gândesc în timp ce primesc o lovitură

sincer, 90% din timp ne gândim doar: „te rog să faci ceva cu bilele mele” și „minunat”, dar hai să fim ciudați cu ceilalți 10%.

1. Da, e pe cale să-mi bage penisul în gură. Bine, fii calm, nu-l forța. Lasă să se întâmple. OK, DA, PRIMESC UN LOC DE MUNCĂ LOVITURĂ ACEST LUCRU ESTE UIMITOR ACESTA ESTE CEL MAI BUN MOMENT DIN VIAȚA MEA AM DE GÂND SĂ SUN FAMILIA MEA (EU NU SUNT DE FAPT DE GÂND SĂ SUN FAMILIA MEA).

Publicitate – Continue Reading Mai jos

2. Poate să-mi vadă fundul acum? Cum arată? Îmi dau seama că nu mi-am văzut niciodată fundul și mă cam sperie. Mă duc să iau o oglindă după asta și să verific. Nu, nu sunt. O să las asta un mister.

3. Ce gust are penisul meu?

4. Acest lucru este minunat, dar ar fi mai bine dacă i-aș trage părul foarte tare și aș începe să-i scot creierii. Nu pare să-i placă. Asta e ciudat. Nu înțeleg de ce.

5. Îți amintești că atunci când câinele tău s — a îmbolnăvit cu adevărat și a trebuit să-l adormi și modul în care-de ce te gândești la asta chiar acum, primești literalmente o lovitură.

6. Durează prea mult? Nu, probabil că nu. Sunt sigur că nu se supără.

7. * High-fiving de sine în mintea mea. Doi dintre mine aleargă unul spre celălalt într-un câmp deschis, sunet de stil muzical, bătând palma dracului unul de celălalt.*

8. E foarte bună la asta. Stai, e prea bună la asta? Nu. Nu, ea este doar dreptul de suma de bun la asta.

9. Simt că trebuie să vin, dar nu vreau să-i spun prea devreme și să o opresc. Nu, cu siguranță voi veni. Spune-i! OK, stai, nu-nu trebuie să vin încă. Bine, tipule, Tocmai ai strigat” i ‘mgonnac—” și te-ai oprit transformându-l într-un hibrid ciudat grunt/geme. Nu cred că a observat.

10. Bine, acum chiar o să vin. Trebuie să mă asigur că o spun foarte sexy, totuși. Nu vreau să stric starea de spirit. OK, grozav. Am spus-o și cred că a sunat ca o voce de robot, dar cel puțin ea știe.

11. Oh, minunat. A înghițit-o. NU, NU ÎNCERCA SĂ MĂ SĂRUȚI.

12. Mă duc să dorm.

Read More From the Growing Guide to How People really Feel About Oral Sex

14 Things the average Woman Thinks While Giving a Blow Job

14 Things the Average Men Thinks While Going down on You

14 Things the Average Woman Thinks While Receiving Oral Sex

Image via Thinkstockphoto

Cosmo FrankI sunt un bărbat uman căruia îi place să consume mese constând din toate cele cinci grupe de alimente și să îndeplinească fiecare nivel al ierarhia nevoilor lui Maslow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *