12 icoane din Nevada

  Travel Nevada personal

12 icoane din Nevada

Nevada este „statul de argint”, și mândru de ea

Nevada State Museum—Carson City

dacă ați luat un vârf în jurul acestor părți înainte, sau naiba, fost la Nevada pentru tine, veți ști că Nevada deține cu mândrie porecla „statul de argint.”Originea acestei porecle spune, de asemenea, povestea originii Nevada, făcându-l tot mai puternic. Mineritul a condus întotdeauna taxa industrială încă înainte ca Nevada să fie chiar un stat, datând din anii 1800. pe vremea când pionierii timpurii își urmăreau visul American și își croeau drum spre Vest, mulți au fost atrași și au rămas în Nevada, extragând profituri de aur și argint. Dar, asta a venit după mega-enormo 1859 descoperire de argint în Virginia City – Comstock Lode a fost și este încă cea mai mare grevă de argint descoperită vreodată pe planeta Pământ. În timp ce California se confrunta cu o goană după aur, greva de argint din Nevada a devenit plină, ceea ce a dus la multe alte descoperiri în Nevada, cum ar fi Austin în 1862, Eureka în 1864 și Pioche în 1869.

în cazul în care pentru a vedea unele Nevada argint pentru tine

 • argint din Comstock Lode în sine creat gobs de tacâmuri, platane, cupe, seturi de ceai, alte piese decorative, și, desigur, moneda Statele Unite ale Americii La Carson City Mint în capitala Nevada. Astăzi, Monetăria Carson City este Muzeul de stat Nevada, Carson City și afișează cu mândrie o colecție impresionantă de articole realizate din argint Comstock, împreună cu Coin Press #1, care încă monetări monede comemorative, pentru a porni.
 • Povestea spune că înainte ca minerii să-și dea seama că argintul era de fapt argint, acest „lut albastru” era atât de răspândit încât le-a stat în cale să caute aur și a fost de-a dreptul plictisitor. Unele legende colorate din Virginia City susțin că locuitorii timpurii au folosit această „lut albastru” ca mortar sau chiar pentru a repara gropile. Indiferent dacă este adevărat sau nu, puteți vedea o parte din această substanță etajată în turul Minei Chollar din Virginia City până în prezent.

Bighorn Sheep—Nevada State Animal

Valley Of Fire State Park

există o varietate serioasă de oi bighorn găsite pe tot parcursul ovis canadensis Nelsoni—este principala subspecie veți găsi în întreaga Nevada. Deși originar din deșerturile din sud-vestul Statelor Unite și nord-vestul Mexicului, cea mai mare bucată dintre acești tipi se găsește în deșertul Mojave, care se întinde în sudul Nevada. Deși există suficiente statistici fascinante pentru a le arunca până când vacile vin acasă, poate cel mai interesant lucru despre acești bebeluși este rezistența lor uimitoare. Deși majoritatea animalelor găsite în bazinul și gama Nevada tind să aibă o adaptabilitate destul de serioasă, oile Bighorn din deșert au reușit să rămână în tot acest timp, deoarece sunt capabile să supraviețuiască condițiilor extrem de sumbre pentru perioade lungi de timp. Pot supraviețui și înflori atât în medii intens calde, cât și în medii extrem de reci și pot îndura pierderea a până la 30% din greutatea corporală totală în timp ce fac acest lucru. Ca și cum acest lucru nu este suficient pentru a vă bloca binoclul, stăpânirea lor minimă este, de asemenea, mecanismul lor de supraviețuire—sunt construiți pentru a supraviețui prădătorilor lor.

în cazul în care la fața locului unele deșert Bighorns

 • Boulder City Hemenway Valley Park este popular pentru turmele sale de Bighorns, care sunt în mod obișnuit atras de parc la apă, pasc, și odihnă.
 • sunteți aproape sigur de a fața locului unul la Valley Of Fire State Park. Dacă puteți face acest lucru, încercați să vă plimbați prin parc dimineața devreme, imediat după răsăritul soarelui sau mai târziu după-amiaza. Temps tind să fie mai rece, există mai puțini oameni în parc, și Bighorns place să iasă. Nu uita să taci și să te uiți în sus … în timp ce ești ocupat să-i cauți, s-ar putea să te privească.
 • există motive nesfârșite pentru a vizita misteriosul pustiu Alta Toquima, iar Bighornii deșertului sunt unul. Este acasa, la cea mai mare populație de deșert Bighorn oi din lume, la un interval de altitudine 12,000+… nebun, nu?

Mountain Bluebird—Nevada State Bird

Ruby Mountains

există o pasăre mai bună pentru a reprezenta starea de argint decât frumosul munte mic pasăre albastră? Nu, nici noi nu credeam asta. Aparent, Idaho este de acord cu noi prea, pentru că Bluebird munte doar așa se întâmplă să fie pasăre de stat Idaho, de asemenea. Pasărea albastră de munte-Sialia Currucoides-iubește Nevada atât de mult datorită spațiilor noastre de mare altitudine, larg deschise, băieți. Nu trebuie confundat cu Jay—ul albastru, acești tipi sunt adesea mai strălucitori albastru azuriu—chiar și turcoaz-și au dimensiuni puțin mai mici. Și mai drăguț. Gama de altitudine de 5.000 până la 12.000 este locul lor dulce și sunt atrași de prerie deschisă, stepă de salvie și țară larg deschisă, care oferă cavități ideale de cuibărit… deci da. Asta e practic tot nordul Nevada. Ține-ți ochii și urechile decojite; Pasărea albastră de munte este cea mai vocală în zori, cu o scurtă zvârcolire similară cu colindarea unui robin. Oh, și acești tipi sunt feroce, demonstrând maniere de vânătoare similare cu păsările de trei și patru ori dimensiunea lor.

în cazul în care la fața locului Bluebird munte

 • în timp ce călătoresc în nordul Nevada, Bluebird munte nu va fi o provocare la fața locului—odată ce ați adus la zero pe unul, vă veți întreba de ce au fost căutați la fața locului unul tot acest timp.
 • ține-ți ochii deschiși pentru acești tipi în timp ce călătorești în și în jurul Reno sau Elko, dar cu cât îți croiești mai mult drum în locații montane îndepărtate, cum ar fi Lamoille sau Kingston Canyon, cu atât mai spectaculos și „sălbatic” pare să fie pasărea albastră de munte.

Ichthyosaur—Nevada State Fossil

Berlin-Ichthyosaur State Park

iubitorii de Dino, asta e pentru tine. A avea o fosilă de stat cu siguranță nu este nimic nou, dar când fosila de stat se întâmplă să fie un dinozaur preistoric mega-enormo în stil delfin?? Schimbător de jocuri, cel puțin. Ichthyosaurul-genul Shonisaurus-a fost găsit în orașul fantomă din Berlin, la aproximativ o oră la sud de cel mai singur drum din America, cel mai apropiat Gabbs sau Ione. Și când spunem că au fost găsiți, nu ne referim doar la unul sau doi. Deși minerii de aici urmăreau vene de aur și argint, nu și-au dat seama că un alt depozit lumesc stătea chiar sub nasul lor. Mai târziu, după ce orașul s-a prăbușit, s-a descoperit că cea mai mare concentrație de Ihtiozauri din întreaga lume stătea pe dealurile din jurul Berlinului. Cel mai bun încă, în afară de a avea mai mult de 40 de aceste reptile marine „șopârlă de pește” dinos în limitele Berlin-Ichthyosaur State Park, Nevada este singurul stat să port un schelet Icky complet.

unde se găsește fosila de Stat ihtiozaur

 • tăiat la rapid și beeline-l direct pentru Berlin-Ichthyosaur State Park, dedicat protejării nu numai a unuia dintre cele mai complete orașe fantomă din Nevada, ci și a celei mai mari concentrații de Ihtiozauri din lume. Găzduit în” Fossil House”, check-in cu un Ranger și a obține un tur cu ghid pentru lowdown complet pe aceste înotători antice fascinante.căutați mai multă inspirație pentru a vă planifica călătoria spre nord? Să Muzeul de stat Nevada, Las Vegas momeală care cârlig al tău. Situat în Sin City, zero într-o expoziție impresionantă de Istorie Naturală, cu tone de informații despre Frontul și Centrul Ihtiosaurului.

Travel Nevada Pro Sfat: în timp ce explora acest Nevada State Park, nu uita livrările de picnic, deoarece ce fel de #NVRoadTrip ar fi completă fără ea? Up jocul libation cu sixer de Great Basin Brewing Company „Icky IPA”, pentru că dacă ai putea bucura de două Ickys într-o singură excursie, de ce nu ai?

Sagebrush—Nevada State Flower

Black Rock Desert

Dacă sunteți un plin pe Nevada-phile ca noi, „mare de salvie” este un termen pe care îl cunoști și îl iubești cu înverșunare. Există atât de mult de ea doar despre oriunde te uiți, poate fi greu să vină la trântă cu faptul că Sagebrush—Artemisia Tridentata—este într-adevăr o floare. Acesta a preluat Backcountry Nevada, deoarece aride, condiții înalte de deșert sunt juuust chiar aici, care stabilește scena pentru o plantă la fel de rezistent ca Sagebrush pentru a merge gangbusters. În funcție de condiții, acest arbust gri-verde argintiu a fost un accesoriu al peisajului Nevada de eoni și poate crește până la opt metri înălțime. Desemnată ca floarea statului Nevada în 1917, Sagebrush are un parfum încântător de captivant—nimic nu se compară cu parfumul fermecător al Sagebrush după o ploaie proaspătă. Indienii americani au folosit în mod tradițional frunzele de salvie în scopuri medicinale și, în funcție de modul în care te uiți la „medicinal”, oamenii de la Frey Ranch Estate Distillery au și ei, folosind salvie sălbatică smulsă chiar din curtea din față pentru a-și aroma ginul premiat.

Desert Tortoise—Nevada State Reptile

Red Rock Canyon National Conservation Area

ca cea mai mare reptilă din sud-vestul American, ar trebui să vină ca nici un șoc care remarcabila țestoasă de deșert și-a câștigat clasamentul ca reptilă de Stat din Nevada. Deși țestoasa deșertului-Gopherus Agassizii-poate trăi mai mult decât unii oameni la 70+ ani, există o mulțime de factori care fac dificilă supraviețuirea acestor tipi. O mulțime de oameni i-au smuls din casele lor natale, sălbatice ca animale de companie, iar pierderea habitatului legată de minerit, pășunatul animalelor și vehiculele off-road au dus la o scădere a populației de broaște țestoase din deșert. O veste bună: țestoasa deșertului este listată în Legea privind speciile pe cale de dispariție din SUA și este pe deplin protejată. Pentru a scăpa de gama drastică de temperaturi scăzute ale deșertului, ei petrec mult timp—95% din acesta pentru a fi exact—în vizuinile lor subterane. Dar, de îndată ce flora deșertului va înflori sau va ploua grav, țestoasa deșertului va ieși din ascunzătoare pentru a bea cât mai multă apă. Iată un topitor de minte pentru tine: acești tipi stochează mai mult de 40% din greutatea corporală în apă și pot supraviețui un an sau mai mult fără acces la apă.

în cazul în care la fața locului broasca testoasa Desert

 • are „Spokestortoise” stârni fantezie dumneavoastră la fel de mult ca o face a noastră? Ei bine, apoi cap Pentru Red Rock Canyon nca pentru a vizita habitatul oficial al Mojave Max, Ambasador faunei sălbatice din această secțiune spectaculos pitoresc din sudul Nevada.
 • exponatele Live de la Springs Preserve oferă oaspeților o vedere de primă mână a modului în care animale precum țestoasa deșertului s-au adaptat la deșertul din sudul Nevada.

Travel Nevada Pro sfat: ține-ți ochii decojite pentru mici garduri mici 2-picior-înalt atunci când verificarea locuri cum ar fi Red Rock National Conservation Area, sau la marginea lacului Mead National Recreation Area. Destul de interesant, aceste bariere au fost înființate pentru a împiedica țestoasa deșertului să-și croiască drum pe drumuri și să fie lovită accidental de șoferi. Dacă vedeți o broască țestoasă deșert în sălbăticie, nu atingeți și nu vă apropiați de ele. Când este manipulat sau alarmat, un mecanism de apărare este de a-și goli vezicile, ceea ce epuizează imediat țestoasa deșertului de resurse vitale. De asemenea! În timp ce explorați sudul Nevada, asigurați—vă că verificați sub vehiculele dvs. înainte de a vă îndepărta spațiul de parcare-de multe ori țestoasa deșertului se va strecura sub mașina dvs. fără să știți, iar zdrobirea accidentală ar fi o realitate pe care niciunul dintre noi nu vrea să o trăiască.

Bristlecone Pine Tree—Nevada State Tree

Muntele Moriah Wilderness Area

care este cel mai vechi lucru în posesia ta? Cei mai mulți dintre noi au un fel de moștenire de familie pe care o râvnim parțial pentru conexiunea noastră de familie cu ea și parțial pentru cât de vechi este lucrul și după ce a leșinat. Imaginați-vă cea mai prețioasă relicvă și adăugați un cool patru mii de ani acelui băiat rău. Acum? Acum sunteți în spațiul potrivit pentru a vorbi despre cât de important—și vechi—arborele de Stat al Nevada este. Pinul Bristlecone-Pinaceae Pinus Balfourianae-este cel mai vechi copac viu de pe Pământ și clasat printre cele mai vechi forme de viață vii. Cunoscut pentru unicitatea lor și greu de înțeles durata de viata de 5.000 de ani, ei prospera atât de succes în Nevada, deoarece le place izolate, aride, intervale de mare altitudine. Se descurcă foarte bine acolo unde majoritatea plantelor de obicei nu pot crește și, la prima vedere, chiar greșesc că sunt moarte. Multe pini Bristlecone au un trunchi elegant, goale, și sunt cunoscute pentru ramurile lor noduros răsucite, care obține doar mai nebunesc mai mare te urci în altitudine. Ele produc pinecones reale, și sunt cu vârf de gheare-ca peri, de unde și numele Bristlecone.

unde să vezi un pin Bristlecone

 • Parcul Național Great Basin găzduiește trei plantații majore: Mountain Washington, Eagle Peak și Wheeler peak groves. În plus, acest studiu—că pinul Bristlecone este cel mai vechi copac viu din lume—a fost realizat în aceste trei plantații. Excursie pe jos într-una din aceste plantații, sau a lovit Bristlecone Trail, care dispune de o varietate de aceste frumuseti vechi ca vânturile drumul său până la numai ghețar activ Nevada.deși toată lumea este sub impresia Great Basin National Park are cele mai multe Bristlecones, adevărul este Mt. Moriah—al treilea cel mai înalt vârf din Nevada și direct la nord de parc—are Bristlecones incredibile, mai ușor accesibile. Asta, și Mt. Charleston în Munții de primăvară, găzduiește cea mai mare concentrație de pini Bristlecone din întregul Vest Intermountain.

Nevada State Artifact—Tule Duck momeală

Nevada State Museum—Carson City

este probabil sigur să spun că un miner guano care apar pentru o zi de muncă în anii 1920 Nevada nu ar fi suspectat pentru a descoperi un cache de mii de artefacte indiene americane, și o locație care ar fi în curând privit ca unul dintre cele mai importante site-uri de Arheologie din America de Nord, nu? Corect. Deși indienii americani Paiute din Nord foloseau Peștera Lovelock ca loc sacru de mulți ani, aceasta va rămâne neatinsă și necunoscută până în 1924, când a fost redescoperită de minerii de guano care căutau să excaveze peșteri neatinse pentru îngrășăminte cu fecale de lilieci. Dar odată redescoperit, locul adăpostea 10.000 de artefacte antice care topeau mintea, variind de la rămășițe scheletice umane la artefacte culturale… cum ar fi momeala Tule Duck. Deși artefactele descoperite aici și-au câștigat locul în locuri precum Smithsonian și Muzeul American de Istorie Naturală, momeala Tule Duck a fost într-o clasă proprie, deoarece este reprezentativă pentru indienii americani din Marele Bazin al Nevada în specific și nicăieri altundeva. Fabricate din mănunchiuri de tulpini de tule, în formă să semene cu rațe de pânză, cele unsprezece momeli de rață tule recuperate au fost neatinse de mai bine de 2.000 de ani și cele mai vechi momeli de rață de acest fel găsite oriunde pe Pământ.

unde să vezi o momeală de rață Tule

 • Marele Bazin Paiute Mike Williams, inspirat de creatorul său și de cultura sa, a petrecut decenii fabricând momeli de rață din stuf tule, pene și alte resurse naturale găsite în jurul refugiului Național pentru animale sălbatice Stillwater. Mai multe dintre piesele lui Williams sunt găzduite cu mândrie în Muzeul Smithsonian din Washington D. C. și Muzeul și arhivele județului Churchill din Fallon.
 • pentru o fereastră fascinantă în Patrimoniul indian american Nevada, a verifica afară sub un cer expune la Muzeul de stat Nevada, Carson City.

Nevada găzduiește aproape 50% din efectivele de cai sălbatici ale națiunii

Virginia City Foothills

există ceva mai eliberator decât să te uiți la un cal sălbatic care trece prin peisajul Nevada și să-ți dai seama că nu sunt îngrădite? Nu numai o icoană din Nevada, ci o icoană a Occidentului American, statul Silver găzduiește peste 60.000 de Mustanguri și burros sălbatice, majoritatea în roaming gratuit în tot statul cu anotimpurile. Asta înseamnă că Nevada este baza pentru mai mult de 50% din întreaga populație de cai sălbatici din Statele Unite, dacă vă vine să credeți. Cele 80 de zone de gestionare a efectivelor, gestionate de Biroul de gestionare a terenurilor, sunt situate în cele 15 milioane de acri de teren public din care este alcătuită Nevada.

unde să vezi un cal Sălbatic

 • caii sălbatici pot fi găsiți în tot nordul Nevada, dar buzunarele mari ale acestor frumuseți sălbatice tind să rămână în jurul parcului de Stat Washoe Lake, Virginia City și Silver Springs.
 • cauti o experiență mai lustruit horsey? Cap pentru Cottonwood Ranch în nord—estul Nevada-un dude ranch de cinci generații dedicat spune moștenirea și tradiția Marelui Bazin Buckaroo.

Virgin Valley Black Fire Opal—Nevada Stat piatră prețioasă

Royal Peacock Opal Mine

deșertul Black Rock este un loc atrăgător din motive nesfârșite—opalul Virgin Valley black fire fiind unul dintre ele—și unul dintre motivele de top care vizitează acest gât de Nord-Vest din Nevada ar trebui să fie partea de sus a verii dvs. de făcut. Este posibil să fi auzit de Black Fire Opal, dar Virgin Valley Black Fire Opal este complet diferit și extrem de prețios din cauza unui mic detaliu: opalul se formează în interiorul unei bucăți de lemn preistoric. Da, lasă-l să se scufunde pentru o secundă. Nevada este singurul loc din America de Nord pentru a găsi Virgin Valley Black Fire Opal—în esență, lumea, de asemenea—și se găsește în cantități atât de mari încât rockhounders se referă la ea ca câmpuri de opal. Destul de fascinant, acești tipi s-au format când cenușa vulcanică a umplut un lac antic cu milioane de ani în urmă… 14 milioane de ani mai exact. În interiorul lacului erau copaci morți și, de-a lungul timpului, căldura și presiunea s-au format silicagel care se prelingea încet prin cenușă, umplând cavitățile și făcând Opale de foc Negre din Valea virgină. Cu o piatră prețioasă prețioasă atât de rară, nu este de mirare că și-a câștigat locul pe listă ca piatră prețioasă de Stat din Nevada.

unde se poate vedea Opalul de Foc negru

 • cel mai mare VVBFO descoperit vreodată, cunoscut sub numele de „opalul Roebling”, a ieșit din mina Rainbow Ridge din Nevada în 1917, totalizând 2.585 de carate. Dacă nu plănuiești să vizitezi D. C. oricând în curând, cap pentru nord-vestul Nevada delicios de la distanță. Plătiți taxele de intrare pentru a săpa alături de alți rockhounders la Bonanza Opal Mines, Rainbow Ridge sau Royal Peacock—aveți încredere în noi, va merita.
 • nu aveți timp să vă angajați într-o excursie de o zi întreagă în minele de opal? Dacă treceți prin Denio, atunci scufundați-vă în câmpurile VVBFO din Sheldon National Wildlife Refuge. Umblă vorba pe stradă că poți să ieși de pe autostrada 140 și intersecția 8A, să ieși în pădurea sagebrush, și să ai succes în a găsi aceste babes stând chiar pe partea de sus a solului.

Lahontan Cutthroat Trout—Nevada State Fish

Pyramid Lake

fie că visezi bobinare într-un 20-pounder orice zi a săptămânii, sau pur și simplu vine în contact cu un pește care a reușit să supraviețuiască mii și mii de ani, căutare nu mai departe. Păstrăvul Cutthroat Lahontan-Oncorhynchus Clarkii Henshawi-este cea mai mare varietate păstrăv cutthroat și trăiește în râuri și pâraie din toate cele 17 județe din Nevada, într-un enorm 112 pâraie și lacuri mici găsite în tot statul. Deși este în prezent găsit peste tot în statul flipping, nu a fost întotdeauna acest lucru way….in de fapt, LCT a fost complet decimat până în 1943. Originar din Pyramid Lake, păstrăvul Lahontan Cutthroat are o importanță spectaculoasă pentru tribul Pyramid Lake Paiute și depindea foarte mult atât ca sursă de hrană, cât și ca icoană culturală.din fericire, unele LCT au fost descoperite într-un lac alpin ascuns în nord-estul Nevada, care a avut o potrivire genetică identică cu tulpina preistorică, endemică lacului Pyramid. După o cultivare atentă, au fost reintroduse în Lacul Pyramid în anii 1970 și s-au întors practic din morți, susținute de mai multe incubatoare din zonă. Indiferent dacă pescuiești sau doar stai lângă țărm, vei ști că ai văzut unul dacă vezi un pește gri-verzui, cu laturi inconfundabil galbene. Uneori, au chiar și o fâșie strălucitoare de roșu sau roz de-a lungul burții și au de obicei dimensiuni destul de gargantuane. În afară de toate acestea, pot trăi în lacuri alcaline precum Piramida, ceea ce îi diferențiază de orice alt păstrăv de acolo.

în cazul în care la fața locului un LCT

 • Pyramid Lake, tot drumul. Strălucind ca un miraj din peisajele înalte ale deșertului, nu există nici un substitut pentru terenurile native ale păstrăvului Lahontan Cutthroat. Pește de la țărm sau cu barca, sau cap direct pentru Pyramid Lake Paiute Tribe Museum & Centrul de vizitatori pentru o fereastră în viața oamenilor care au trăit printre LCT de mii de ani.

motor No.40—Nevada State Locomotive

East Ely Depot Railroad Museum

Dacă aveți trenuri pe creier, atunci salutare, ai ajuns în starea potrivită. Există atât de multe muzee de locomotive uimitoare diferite pentru luarea în întreaga stare de argint, dar pentru a vedea locomotiva oficială de stat Nevada? Ei bine, atunci, cap de Est Ely Depot și Nevada Northern Railway. Deși recent cavalerat ca locomotivă oficială de stat în 2009, motorul nr.40 a fost un dispozitiv al Nevada Northern Railway din 1910, după ce a fost construit de Baldwin Locomotive Works din Philadelphia. Producția de cupru a fost și este încă o mare parte a scenei Ely, dar destul de interesant, motorul nr.40 a servit inițial ca tren de călători. Imaginați-vă, pentru a agăța un loc pe „Steptoe Valley Flyer” înapoi atunci când acest lucru a fost de brand bataia nou. Acesta a fost retras în 1941, dar a adus pentru sărbători speciale în următoarele câteva decenii până la Nevada Northern Railway închide pentru totdeauna și a devenit un muzeu în anii 1980. deși există un bajillion fapte interesante despre numărul de motor 40, poate cel mai interesant este aceasta: a fost nealterate deoarece fiind construit în 1906. A fost într-o mână de filme, dar este cel mai faimos cunoscut pentru conducerea trenului fantomă bântuit de Old Ely a avut loc în fiecare octombrie.

unde se poate vedea motorul nr. 40

 • motor No. 40 a fost un dispozitiv de Ely, deoarece a sosit la începutul anilor 1900, și nu are nici un plan de plecare! Pentru a verifica această locomotivă originală cu motor cu aburi, asigurați-vă că vă îndreptați spre Muzeul depozitului de Căi Ferate East Ely și Nevada Northern Railway. Împreună, ambele muzee prezintă o fereastră robustă în importanța operațiunii feroviare care a servit Ely mai mult de 70 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *