10 Cele mai bune locuri de vizitat în Wisconsin

mulți oameni se referă la Wisconsin ca starea brânzei sau statul lactatelor, dar există mai mult în zonă decât producția de lactate. Wisconsin găzduiește multe locații de călătorie de dorit din orașele mari până în parcurile naționale, oferind o gamă largă de atracții și atracții pentru căutătorii de emoții, iubitorii de natură și familii. Călătorii pot găsi distracții și relaxare pe tot parcursul anului în Wisconsin, deși turiștii ar trebui să fie pregătiți pentru orice tip de vreme dacă doresc să aibă cea mai bună vacanță posibilă. Călătorii nu ar trebui să judece niciodată ce să poarte în funcție de modul în care localnicii se îmbracă, deoarece Wisconsinites tind să aibă sânge gros și o toleranță de invidiat pentru vremea rece. O prezentare generală a celor mai bune locuri de vizitat în Wisconsin:

Harta din Wisconsin

contributori de la OpenStreetMap la o mie de dolari — Esri-National Geographic

Faceți clic pentru a mări

10. Pattison State Park

flickr/aarongunnar

Pattison State Park găzduiește Big Manitou Falls, o cascadă înaltă de 165 de picioare (50 de metri), cea mai înaltă din stat. Se spune că nativii americani au crezut că aud vocea Marelui Spirit din căderi. Parcul are, de asemenea, Little Manitou Falls, care are o înălțime de 31 de picioare (9 metri). Parcul de stat este situat la aproximativ 13 mile sud de Superior în județul Douglas. Există multe locuri de campare, precum și câteva moteluri din apropiere.

9. Peștera movilelor

flickr/Alexis Fam fotografie

Peștera movilelor este o încântare a caverului situată la 20 de minute la vest de Madison. Este una dintre cele mai prețuite peșteri din Midwest, oferind tururi ghidate pe tot parcursul anului. Oamenii se referă adesea la Peștera movilelor drept „cutia de bijuterii” a peșterilor din Midwest. Este cunoscut pentru numeroasele sale formațiuni și frumusețea pură. Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de un prânz în zona de picnic, pot face drumeții, pot vizita grădinile fluturilor sau pot verifica Săpăturile fosile.

8. Lacul Minocqua

flickr/Wisconsin Departamentul Natura

Lacul Minocqua este un lac mare din județul Oneida. Turiștii pot găsi multe închirieri de vacanță în jurul lacului și pot accesa apa din parcuri și debarcări publice cu barca. Destinația este cea mai populară în timpul iernii pentru snowmobil și vara pentru schi nautic și plimbări cu barca. Pește găsite în Lacul Minocqua includ Walleye, mosc, Panfish, Largemouth și smallmouth bas și stiuca de Nord.

7. Geneva Lake Shore Path

flickr/opacitate

Geneva Lake walking Path este un amestec de 21 de mile (34 km) de beton, calcar și murdărie creat inițial de nativii americani cu un secol în urmă. Pietonii serioși pot finaliza calea în opt ore, dar majoritatea oamenilor au nevoie de 10 până la 14. Unii călători pot prefera partea de sud a lacului, deoarece permite accesul la Big Foot Beach State Park, dar această parte nu este la fel de dezvoltată ca partea de Nord, care găzduiește multe conace vechi. Vizitatorii care doresc o plimbare mai scurtă pot parcurge o porțiune a căii. O secțiune de 6,5 mile (10 km) duce oamenii prin centrul orașului Lacul Geneva și Golful Williams. Oamenii care aleg această opțiune pot conduce în Williams Bay și lăsați mașina lor în cazul în care acestea pot aranja pentru o plimbare înapoi, sau turistii pot opta pentru opțiunea mai unic și aranja să fie preluat de un taxi de apă de la linia de croazieră Lake Geneva.

6. Wisconsin Dells

flickr/Daniel M. Hendricks

Wisconsin Dells este cunoscut sub numele de „capitala Waterpark din lume” și oferă o gamă largă de atracții și cazare pentru a satisface nevoile fiecare iubitor de Waterpark lui. O explozie de parcuri acvatice interioare a transformat Dells dintr-un punct fierbinte de vară într-o destinație pe tot parcursul anului. Există peste 21 de parcuri acvatice, spectacole de schi nautic și cursuri de super-minigolf. Dells are două centre de vizitatori care pot ajuta cel mai bine turiștii să-și planifice vacanța.

5. Madison

flickr/Richard Hurd

Madison este capitala statului Wisconsin și găzduiește aproximativ 500.000 de oameni. Orașul este unul dintre cele două din America de Nord, care este situat pe un istm (celălalt este Seattle). Madison găzduiește mese rafinate, teatru și o viață de noapte înfloritoare, precum și cinci lacuri și o mulțime de zone prietenoase cu bicicleta. Mulți studenți locuiesc în Madison, deoarece orașul găzduiește Universitatea din Wisconsin-Madison. Madison are senzația unui oraș universitar combinat cu beneficiile unei zone metropolitane, totuși o scurtă călătorie cu mașina din oraș oferă călătorilor acces la mediul rural.

4. Door County

flickr/puroticorico

situat pe o peninsulă îngustă care iese în Lacul Michigan, Door County este un loc minunat de vizitat în Wisconsin pentru împătimiții de Istorie și entuziaștii în aer liber. Județul găzduiește faruri pitorești și sate mici din secolul 19, pe lângă 300 de mile de țărm. Vizitatorii se pot bucura de teatru în aer liber, muzică live și vederi uimitoare oriunde se uita. Pentru călătorii care doresc să scape de toate, insulele îndepărtate sunt accesibile cu barca. Oamenii care caută glamour și lux se pot bucura de mese rafinate și stațiuni opulente. Pat ciudat și mic dejun, cabine și hanuri istorice oferă o varietate de alte spații de cazare. Mulți călători cap la Door County în primăvară pentru flori de cires, dar există o mulțime de a face orice anotimp.

3. Insulele Apostol

flickr/TimWilson

Insulele Apostol atrage în excursioniști, amatorii de sporturi nautice și rulote. Insulele găzduiesc Plaja Meyers, sediul Bayfield, Centrul de vizitare și pescuit Little Sand Bay și Centrul de vizitare a Marilor Lacuri din nord. Vizitatorii ar trebui să fie conștienți de faptul că singura cale spre insule este pe apă. Mulți oameni aleg să acceseze insulele de caiac, dar există un feribot poate lua masini la Madeline Island. Insula Stockton găzduiește una dintre cele mai mari concentrații de urși negri din America de Nord, deși urșii pot fi găsiți pe aproape oricare dintre Insulele Apostolului.

2. Milwaukee

wikipedia/Towpilot

Milwaukee este cel mai mare oraș din Wisconsin, cu aproape 600.000 de locuitori. Este situat pe malul sud-vestic al Lacului Michigan și este cunoscut pentru tradițiile sale de fabricare a berii. Milwaukee se mândrește cu numeroase atracții pentru a atrage turiștii, cum ar fi Pier Wisconsin, Milwaukee Riverwalk și Miller Park. Vizitatorii care ar prefera să facă o plimbare pe partea sălbatică pot vedea Muzeul Harley-Davidson sau Grădina Zoologică din județul Milwaukee. Turiștii își pot despărți timpul în oraș vizitând pădurea de Stat Kettle Moraine, un parc enorm care găzduiește traseul Epocii de gheață de o mie de mile.

1. Bayfield

flickr/Roebot

pentru o experiență oraș mic, care este bogat cu istorie, turiștii ar trebui să viziteze Bayfield. Acasa, la doar câteva sute de oameni, Bayfield este principala poarta de acces la Insulele Apostol National Lakeshore. Cazare și mic dejun și magazine de specialitate sunt abundente în orașul situat aproape la secțiunea cea mai nordică a statului pe malul Lacului Superior . Există două muzee, Bayfield Maritime Museum și Bayfield Heritage Museum, și câteva galerii de artă, dar cea mai mare atractie a orasului este anual Apple Fest în octombrie. Mulți oameni vizitează, de asemenea, săptămâna cursei, care se desfășoară în jurul datei de 4 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *