în cazul în care pentru a merge pentru a vizita cele mai vechi fabrici de bere din America

optzeci și doi de ani în urmă, la 12:01 A.M. pe 7 aprilie 1933, festivitățile au izbucnit la fabricile de bere din întreaga țară-a fost în cele din urmă încă o dată legal pentru a deschide unul rece. Actul Cullen-Harrison (semnat în lege de președintele Roosevelt cu câteva săptămâni înainte) a intrat în vigoare în acea noapte, permițând vânzarea și consumul de bere de până la 3,2% alcool în greutate. Deși legea a permis, de asemenea, producerea anumitor vinuri cu conținut scăzut de alcool, industria berii a fost cea care a sărbătorit cu adevărat această întorsătură norocoasă a evenimentelor. Când ceasul a lovit un minut după miezul nopții, camioanele au ieșit din fabricile de bere, gata să livreze cutii de bere unei națiuni însetate. Celebrul Anheuser-Busch Clydesdales a făcut, de asemenea, prima lor apariție în acea zi, clattering pe străzile din New York City, bere în remorca și mii de aplauze-le pe. În timp ce interdicția nu va fi anulată oficial decât câteva luni mai târziu, 7 aprilie a fost marcată de pasionații de bere drept ziua de sărbătorit și este acum cunoscută sub numele de Ziua Națională a berii.

istoricii par să fie de acord că președintele Roosevelt a semnat actul într-un efort de a crea locuri de muncă și venituri fiscale, nu din propria sa dragoste pentru bere. Acestea fiind spuse, persistă un mit conform căruia președintele Roosevelt a exclamat „consider că acesta ar trebui să fie un moment de înaltă calitate pentru o bere” la adăugarea autografului său la act.în calitate de președinte și CEO al Institutului de bere Jim McGreevy subliniază, nimeni nu este destul de sigur când sau cine a sărbătorit prima dată Ziua Națională a berii. „Nu suntem siguri de originea exactă a zilei, dar cu siguranță sărbătorește un moment important în istoria americană”, notează el. Acestea fiind spuse, McGreevy știe exact unde va fi: „voi fi într-un bar cu niște oameni, ridicând un pahar la semnarea Actului Cullen-Harrison.”

aici sunt cinci dintre cele mai vechi fabrici de bere din America, care ar fi fericit să vă sărbători Ziua Națională a berii cu ei:

DG Yuengling & Son Inc.

( pentru imagine, mulțumim utilizatorului Wikimedia Mredden)

vino ca o surpriză faptul că Yuengling este de fapt cea mai veche fabrică de bere din America. Fondată în 1829 de imigrantul German David G. Yuengling, a fost numită inițial Eagle Brewery. Pentru a trece prin interdicție, compania a făcut înghețată, care poate fi încă achiziționată. Din 1831, clădirea de pe strada Mahantongo din micul oraș Pottsville din Pennsylvania a acționat ca sediu al companiei și a fost înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice în 1986. Astăzi puteți vizita fabrica de bere veche de aproape 200 de ani.

Fabrica de bere Coors

(RICK WILKING/Reuters/Corbis)

când Adolph Coors a emigrat în Statele Unite în 1868, a adus cu el o lungă tradiție de fabricare a Berii Germane. A înființat Golden Brewery în 1873 și, în decurs de zece ani, unitatea a obținut un profit puternic. Când interdicția a lovit Colorado cu câțiva ani mai devreme decât restul țării, Coors a trecut la fabricarea porțelanului, a alcoolului distilat pentru farmacii și a laptelui malț. După ce Adolph Coors a murit tragic, familia a avut o istorie destul de plină, dar Coors rămâne una dintre cele mai mari fabrici de bere din țară și oferă tururi cinci zile pe săptămână.

Pabst Blue Ribbon Beer

(în engleză Richard Levine/Demotix/Corbis)

Pabst a intrat de fapt sub mai multe nume diferite—inclusiv Empire Brewery și Phillips best—înainte de a se stabili pe numele familiar de astăzi. Porecla „panglică albastră” a venit în anii 1880 după ce compania a legat o panglică albastră de mătase în jurul gâtului berii sale pentru a comemora primirea unei medalii de aur pentru gust la celebrarea Centenarului Americii în 1876. În timp ce fabrica și sediul central s-au mutat în Los Angeles, vechiul sediu și conac pot fi încă vizitate în Milwaukee, Wisconsin.

Minhas Craft Brewery

(Minhas Craft Brewery )

în ciuda a 15 proprietari diferiți, minhas craft brewery funcționează din aceleași facilități din sudul Wisconsinului în ultimii 160 de ani. Ei pretind că sunt cea mai veche fabrică de bere din Midwest și a doua cea mai veche din țară. Cu toate acestea, mulți americani pot fi mai puțin familiarizați cu Minhas decât alte mărci, deoarece compania tinde să producă bere pentru distribuitori mai mari, inclusiv marca Simpler Times a Trader Joe și linia de semnătură Kirkland a Costco. Turneul lor de bere și Muzeul se mândrește cu amintiri de bere, amprente și litografii care datează de la mijlocul secolului al 19-lea; colecția este facturată ca „cel mai mare muzeu de acest gen.”

Fabrica de bere Anheuser-Busch

(Corbis)

Anheuser-Busch este cel mai mare producător de bere din lume și are aproximativ jumătate din cota de piață a berii doar în Statele Unite. Ei nu au fost întotdeauna numărul unu, totuși. Conducerea lui Adolphus Busch și adoptarea timpurie a progreselor tehnologice—au fost prima fabrică de bere americană care și—a pasteurizat produsele și a folosit vagoane frigorifice-i-au ajutat să devină o icoană americană (cel puțin până când o companie belgiană le-a cumpărat în 2008). Astăzi, au fabrici în toată țara și băutorii interesați le pot vizita pe toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *